SNART

Filmanalys inne! Ett steg avklarat även om den är så kass så att jag får skavsår i ögonen när jag läser den. Men den är åtminstone inne.
Das problemas nu är att jag inte har börjar på svenskan. Hum. Mamma säger nu att hon tycker att jag ska satsa på denna varianten:
Skriva ut det jag hitintills skrivit, ta med dettta och anteckna lite under flygresan och sedan renskriva när jag kommer hem. Det lutar väl åt detta måste jag säga eftersom jag nu verkligen måste packa! Vårt hem är just nu ungefär såhär:

"Hej och välkommen till en organserad röra. Vi erbjuder dig känslor som panikattacker, ångestkänslor och ren stress. Även hjärtklappning och kallsvetttningar förekommer. Är du intresserad? Välkommer hem till mig."

Jag har inte packat någonting men den allvarligaste paniken gäller färdens utstyrsel och vilken i helvets väska jag ska ha som handbagage. Det finns ingen väska. PANIK.

Skulle också meddela att det blir dålig bloggning ett tag framöver. Men ska försöka få tag i en dator och lovar då att updatera läget.

Kommer sakna folket, men 18 dagar är blott ett ögonblick i det långa loppet.

And Rebecca, stay strong I know you are going to make it!

påskägg

Naw, Paps och felicia kom förbi med ett varsitt påskägg till mig och julia. Saknar verkligen den tiden då man letade påskägg. Iaf det innhöll 1000 bath :D fatta rik man känner sig med så mkt sedalar i handen. Så söta, dom hade varit och växlat och grejat. Lite choklad fick man också, aldrig fel. Så nu har man lite startkapital, det blir shopping shopping! Hm måste nog ta och plocka ut diverse grejer från packningen om det här ska gå.

Fick sms av olivia nyss, fatta man börja längta då! Om bara denna känslan kan hänga kvar tills imorgon!

Neej emmy skärpning nu, filmanalysen för sjutton gubbar!

image22

1

IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON ÅKER JAG TILL THAILAND :D
Ville bara berätta det. Direkt efter skolan blir det färd mot köpenhamn och sedan finland. Knäppt jag vet, men iaf sedan är det raka vägen mot Bangkok! Det känns jättekonstigt att det faktiskt är imorgon som vi ska åka. Så länge som jag längtat och pratat om det och hux flux så är det nu. Helt overkligt.

Sitter med en jättekonstig blandning framför mig. Min vaniljyoghurt, lätt och lättsockrad jordgubbsyoghurt och en valio yoghurt. detta är blandat med min osötade müsli, Special K och havrefras. Slutsats utav detta? Jag kunde inte bestämma mig.Smakar ganska okej ändå. Måste ju äta upp allt innan vi åker så jag måste göra en insats och ta mitt ansvar :P.

Nej nu ska ag kämpa stenhårt för att bli klar med alla tusen saker som måste bli ordnade så att det kanske finns en möjlighet att jag hinner träffa Lisa.

Later!

0.00

Ja, jag är fortfarande upp. Ja, filmanalysen är fortfarande 1 sida för lång även om jag har lyckats korta ner den två sidor. Nej, den är inte färdigskriven helt.

Självklart var inte Leif på tvn idag. Vilket mög. Då satt man där helt i onödan och glodde. Suck den tiden hade jag kunnat utnyttja till så mkt annat. Har åtminstone valt tapeter nu. Det blev dem jag tittade på från början, ljusgrå med mönster som skimmrar typ. Har gjort lite excel övningar också med hjälp utav paps.

Men nu måste jag krypa till kojs även om jag hade velat få klart filmanalysen (jag förstår inte för min värld hur jag ska kunna plocka bort  1 sida?!) men måste sova nu för vet hur otroligt trött jag kommer vara imorgon. Och tisdagar är långa dagar, väldigt långa..

Natti!


100 höjdare!!!

Just det ja! Blev nyss genom Bäx blogg påmind om att det är 100 höjdare!!! ikväll med Leif. Det hade jag totalt glömt bort. Vi hann ju inte ens diskutera detta i skolan idag. Ska vi satsa att jag missar det? Nej nu måste jag ställa mobben helt enkelt annars komer det försvinna bort i min filmanalys som för övrigt är 2 sidor för lång. Glöm inte bort det idag då, tittar ni nog kan ni nog få se oss runt lunkandes i bakgrunden, så watch out here we come :P


2

Dans nästan hela dagen. Det gamla vanliga, bugg och foxtrot. Inga höjdare direkt, gasnka segt men bättre än vanliga lektioner I guess.

Det härliga vädret bara fortsätter. sköntskönt! Det ska hålla i sig också, har jag hört. Så vo får väl hoppas det för er krakar som är hemma. :P

NU ska jag rent sagt rååååskriva filmanalysen. Tänk vad härligt om jag fick den klar idag. Antagligen inte men jag ska göra mitt bästa. Måste få ner det i sidantal rejält också. Hm lite tricky. Men nu börjar det bli nära så det är bara att kämpa den sista biten också. Men har hur mkt som helst i övrigt, utanför skolan som jag måste ta tag i. Så mkt som ska fixas när man ska iväg. Sick.

Ajja haaade!

Lisa är fast

seriöst. 6 sidor skit. Och har inte svarat ordentligt på en enda fråga. Ja jösses. Jag är skicklig jag.

GAH. Jag missade reprisen på Desperate idag. Jefla skit. Jag som ställt en klocka men problemet var ju att den inte var ändrad till sommartid när jag ställde den så allt blev helt fel. Jag blir ju helt knäckt, det som verkade vara ett så bra avsnitt och allt.

Imorgon blir väl hyfsad I think. Dans i princip hela dagen. Inte det roligaste men bättre än historia. Och så är det ju lite variation också.

Nee nu ska jag försöka reda ut den här historian alltså, ja eller så blir det tv:n. vi får väl se det.

3

jo trevligt hos Farmor och Farfar, dom är roliga dom. Höhö. nu sitter man här med filmanalysen igen och nu vet jag inte alls mer vad jag ska skriva. Hm måste ju se filmen igen om det här ska lösa sig va.

Nu börjar bladen komma fram, snart slår de nog ut. Härligt. Lite synd att jag missar det bara. Men ändå sånt härligt väder vi har ! :)

Citat från dagen hos Famo och Faffi:

- Ha vilka långa!
- Ja, Det är långa skorpor så att man kan stå upp och dopa dem om man har bråttom och inte hinner sitta ner.

- Jag har gått ner 13 kilo nu, till 103
Du.. 105 var det visserligen
- Äh farmor är skelögd, hon ser snett.

- Ja, ni får kanterna av kakorna. De hela tar vi fram när vi får fint besök, och ja ni får de äckliga karamellerna    också.

hupp

Bara ett snabbt inlägg innan jag måste pysa. Kom inte riktigt upp så tidigt som jag velat men jag orkade inte. Men ajja hann fixa lite granna. Men nu blir det farmor och farfar. Dom höll tydligen på att stoppa korv. fräscht. Sen blir det skrivning av filmanalys, förhoppningsvis

4

Först blev det filmhyrning iform av Andra sidan häcken. Tja den var väl sevärd, haha :P Sedan mat och massa fross. Tror jag spricker snart, seriously. Fick henne äntligen i säng men så ville hon att jag skulle ligga brevid henne ocg givetvis sommnar jag. Sen vaknar man en halvtimme senare vid 1 ovh är helt lost. Nu är jag dödstrött och jag som bestämt att jag skulle fixa med filmanalysen efter att hon hade somnat med hur katten ska det gå?

Sen måste jag upp tidigt imorgon med för ska till farmor och farfar antagligen så vill hinna med lite annat innan för imorgon är verkligen en panikdag i pluggsammanhang. Sne förlorar man ju en timme också! Som om jag har tid med det nu?! NEEJ, inte nuuu. Så då blir det ännu mindre sömn och ännu mera stress. Slapp iaf jobba imorgon, eller ja hon har ivarje fall inte hört av sig vilket är bra eftersom jag egentligen inte har tid med det just nu.

Men ajja det är lika bra att göra några små excel övningar åtminstone. Natti !

cyklop och övningskörning

Efter en liten kunch blev det ner på stan igen. Ha. Jag och mamma pös ner igen för lite letning av snorkelstuffs. Det blev lite shopping till iform av ett blått cyklop. Skämmigt att behöva prova det inne i affären, man är aldrig vacker i ett cyklop. En liten unge stod och glodde aslänge. Hon trodde nog jag var någon slags utomjording. Och mamma stod och asgarvade bara för jag såg så dum ut, och han i affären kunde knappt heller hålla sig. Jag herregud jag får hålla mig under vattnet.

Sedan var det dags. Övningskörningen. Skakigt i benen men det gick faktiskt över förväntan! Lite små klurigt att starta, några motorstopp men annars så. Körde runt där i ungefär 20km/h (vilket är väldigt snabbt i min värld) på en fin liten banan med massa däck som "hinder". Så det kändes skönt.

Snart blir det middag, sen lite plugg och ikväll blir det passning utav syster och lite fross. Hade velat ut och gå i det underbara vädret med det hinns nog tyärr inte med. Så skönt när man kan traska runt i tunn vårjacka och glajjorna.

Lovade ju bild på dagens köp så här kommer en. Kanske inte den bästa men ändå. Man kan inte riktigt se det men linnet är egentligen lite mönstrat med små hål och den är rynkad vid rosetterna.

image21

vååår!

Upp tidigt idag för färgning av dom små fransarna. Lite skilland blev det väl allt tycker jag. Fast..ja det ser ut som jag har tagit mascara lite kalvkasst ungefär. Men nu känner man nog sig lite fräschare när vi är i väg för kommer ju inte orka sminka mig där nere.

Sedan åkte vi in till stan. hade ju inte tänkt köpa några solglasögon innan men det blev så iaf. Älskar solglasögon. Ett par stora svarta blev det. Hittade faktiskt ett linne att sova i också, ett ljustgrått sött med rosetter. Kan nog bli bra. Slänger in bilder på linnet och shadsen sen om jag hiner och orkar.

Nu ska jag ute och köra med mamma. Usch hjälp jag gillar det inte alls. Men man måste ju någongång.

Så underbart när det är så fint väder ute och 10 grader. Alltning blir så mkt lättare och bättre då. Man får känslan av att jaa, allting kommer nog ordna sig ändå. Fint väder fram till jag åker, lovely!

Berättar mer sen om jag inte ligger avliden i något dike. ;)

5

Fredagstraditionen lever vidare. Jag och Bäx på stan. Dock blev det kycklingbaguette sweet&chili istället för den sedvanliga fruktsalladen. Måste prova något nytt, även om det var svårt att ta beslutet :P 
Köpte faktiskt en resväska, eller jag rättare sagt mamma köpte en
resväska till mig. Helt okej, och jag behöver verkligen en så det var toppen!
Men när vi skulle skiljas åt vid bussen så blev det alldeles för mycket för lilla Bäx så hon fick upp värsta fånflinet och såg allmänt hög ut. Ja, det är inte lätt.

Skoladagen bara försvann imed att jag befann mig i kafeet och var och handlade. Men datakunskapen blev k-a-atastrof, vid min redovisning försvann hela ljudet så det var helt knäpptyst. o där sitter jag och försöker berätta lite. Nee usch fy blä.

Ikväll händer ingenting alls faktiskt. Bara me och mum hemma så det blir väl lite mys kan jag tro. Eller ja, mamma säger att vi ska ha "pluggverkstad" och jag borde väl följa den iden för jag skulle verkligen behöva ta etu med en hel del saker. Men får väl se hur det blir. God mat och lite tv åtminstone.

Har nyss letat upp lite kläder jag ska ha med mig till Thailand och med tanke på att jag var tvungen att prova allting så tog det sin lilla tid. Men har iaf hittat lite nu. Sen får vi väl se hur det blir tillslut. Måste hitta något bra att resa i och några skor. Skorna är lite dilemma, har verkligen inga lämpliga! Kan ju inte trippa runt i små klackskor.

And yeihj, min körlektion blir flyttad, phu. Det var skönt. Imorgon blir det ögonfransfärgning och övningskörning med mams.

Ha en underbar fredagskväll pepole!

Mcd och för starkt kaffe

Inte gjort ett piss på svenskan, måste försöka ta tag i den nu. Men jag kan helt enkelt inte tyda NE´s jättekonstiga förklaringar, totalt hopplöst. Får nog satsa på barns språkutveckling istället men risken finns ju då att jag börjar på det nu men sen säger hon på tisdag att det ska vara på ett annat sätt och då blir det ju ruskigt jobbigt läge för då har jag ju gjort allt i onödan. Jaa..hm.

Det blev Mcd idag också. Ha från att inte ha ätit där på typ 4 månader så rasar det loss totalt här. En gång hos mamma, en gång hos pappa. Bara för dom är för lata fär att laga mat. Det är inte ens gott längre. Men men. Skulle göra mammas chokladkaffe sen med men lyckas givetvis med att göra den jättestark så det blev lite väl bra.

Nej men nu ska jag skriva oooom dadaadam baaarrns tidiga språkutveckling! Det ni! Slå det om du kan. Nu är du allt bra avundsjuk va?

image20

6

neej, jag hängde mig inte. Istället var jag på stan med L och A och fikade. Klippte  mig också, inget speciellt alls men skönt att få väck lite iaf.

Idag har väl dagen rullat på antar jag. Jag och Reb fick roliga kommentarer av lilla dataläraren. Haha. Faktiskt har vårt fjäsk lyckats ^^ haha. Men min powerpoint är så in i norden kass så jag vill bara göra om den. Problemet är att den ska vara klar imorgon och jag har inte powerpoint på datorn hos mamma så kan helt enkelt inte fixa med den alls. Gash.

Idag blir det under dagen diverse pluggg nu innan resan. Isch. Men måste man så måste man. Men imorgon är det iaf fredag! :D Härligt, slutar 1. Ska stå i cafeet halva dagen (som om jag har tid med det) men ajja det får väl lösa sig.

Fick paket från bokus idag, älskar att få saker på posten även om jag vet vad det är. Men jag fick bara den ena av böckerna, helt segt ju. Dessutom är dom redan försenade så jag menar hallå. De måste hinna komma in jag åker. Annars blir jag lite lätt småkinkig.
image19

failure

planen var såhär:
Jag skulle vakna upp lyckligt utvilad och cykla till skolan med glatt sinne. Jag skulle göra provet helt galant och smidigt på 60 minuter och sedan tillbringa de närmast 15-20 minuterna med att läsa igenom mina helt korrekta svar och känna att, ja det här fixar sig, det här blir bra. Sedan skulle jag helt tidsenligt hoppa på cyklen och snabby och enkelt ta mig till färgaffären. Där skulle A möta upp mig och så skulle vi titta på tapeter till mitt rum, och givetvis skulle jag hitta en nästan direkt som klickade och beställa den och så skulle det vara ur världen.
Sedan skulle jag komma hem glad i hågen och lycklig över provet äta en frukt och sätta mig vid powerpointen som mirakulöst skulle bli klar på en timme. MEN:

det blev såhär:
Jag vaknad dödstrött efter 5 timmars sömn. Det snöar ute, nu skulle det vara vår, men det snöar och blåser. Så cyklar genom kalla vindar och snö som förblindade mig till skolan. Okej so far fine men det är här allting brister. Provet visar sig vara ASBALLASKITA SVÅRT OCH HUR LÅNGT OCH STORT SOM HELST! Hur mycket meningar och konstogt skit som helst som jag inte har någon aning om. Det blir ju inte bättre av att A brevid mig efter typ 40 minuter är klar medan jag knappt är klar med första sidan utav typ 6. Efter full tid har jag krafsat ihop något på hälften av frågorna och svaren är helt uta vajsingen. Så jag sitter 10 miunter extrra och försöker. Sen böjar lilla tyskaläraren "nu är tiden slut" okejokej jag bläddrar igenon och upptäcker att det finns halva sidor som jag inte svarat på och massa ord som jag "sparat och väntat" med. GAH PAAANNIKK. aldrig att JAG skulle lämna in provet oskrivet. Så med ren panik bara skriver jag, vadsomhelst helt fel men bara för att ha skrivit. Och nu börjar läraren "Nej NU måste ni lägga ner" Så får kasta in lite ord och sen lämna in. det. sämsta. tyskaprov. jag. nånsin. gjort.

Efter denna pärsen som drog ut på tiden så att jag satt i 1 tim och 40 minuter (20 för mkt) var jag ju jättesen så jag hinner inte träfffa A för tapetspaning eftersom hon skulle jobba. PISS då måste jag hinna det med någon annan dag. JAG HAR INTE TID. Kan ju tillägga att jag hade världens största motvind också så att det tog dubbelt så lång tid som det brukar att komma hem. Och ingen lycka känner jag utan bara ren ilska och depression. Fan heller att jag tänker äta frukt. Jag tänker kränga ljusa sirpasbröd som jag aldrig äter utan bara min minisyster.Och göra den satans dåliga powerpointen klar. Kommer ju ta ungefär äää 6-7 timmar. men viisst, jag klagar inte. det hade ju kunnat vara såå mycket värre. Jag hade ju kunnat ha prov imorgon och varit tvungen att göra en viss annan grej med. Eller just det ja, jag har ju prov imorgon och måste göra den där grejen..Livet leker.

Och nu har jag tillbringt en halvtimme med att bara skirva detta, som om jag hade tid med det? NEEJ. Fan. Nu går jag och hänger mig. Hejdå.

(förresten om du orkade läsa allt det här så grattis, inte ens jag själv orkade läsa igenom det)


helt smält hjärna

öhhhh..hjärnan är en enda sörja. Kan inte tänka. Fattar nichts. Gaah är helt slö så jag inte kan tänka ut den satans adjektiv böjningen svag genitiv neutrum. Der Preis des alten Hauses. Där satt den. Nu ska jag bara få sånt här skit och sitta också. I am never going to make it , nie nie nie.


8

yes, tuesday is over. Okej det blev int elika långdraget som vanligt eftersom eftermiddagen spenderades med en film, pianisten. skithemsk verkligen, väldigt verklig. Fick en mega banan och strawbeyy shake tuggumi av reb också :D pigagde upp Men det pissiga var alla frågot till analysen. Jag har inte svar på någon av dem och ska lämna in den om en vecka. Kommer aldrig hinna.

Nu är det som ganska ofta jag och tyskan. En trogen vän. pysst. Har prov imorgon, klurigt värre. Svår grammatik. Det kommer bli en ruskigt sen kväll. Antagligen kommer jag bli tvungen att dissa desperate. tyvärr. VILL VILL SE. Men nejnej.

Nu ska j ag kila och äta, köttfärspaj. Hm låter ju..sådär lovande. Well well, need the energi.

 
image18

9

Skolan var okej. Vi var hos rektorn i en timme så därför blev det inte lika segt som vanligt. Men usch vad trött jag var när jag kom hem. Helt död. Försökte att sätta igång med tyskan direkt, men liksom la mej ner över hela skrivbordet och blev liggandes där. Sen gick jag och la mej i sängen en stund men blev bara ännu tröttare av det. Så då gick jag och klagade lite hos mamma och då sa hon att jag skulle göra popcorn. Haha, det funkade faktiskt. Blev piggare av att ha en stor popcornskål brevid mej.

Men alltså seriöst, tyska. jag suuger helt enkelt på det. Och sen är det så in i förbannat tråkigt. Sen blir det ju inte bättre av att mamma säger att jag lika gärna kan skita i det för att det ändå inte spelar någon roll sedan. Så här sitter jag och trycker in tyska till ingen mening alls. LIvet är allt bra konstigt.

Nää min tyskabok ligger här brevid och fånstirrar so jag antar att jag måste tillbaka till den igen. Ciao!

Fuck, var det snö jag såg nyss?


måndagmorgon

Ett snabbt inlägg innan jag måste sticka till skolan. Har lite sovis, så börjar kvart i 10. Men är tvungen att skicka över min powerpoint med datorn är så seg så att det tar år att bifoga.
Måndag igen, vad skönt när jag kommer hem idag och vet attd et var den sista ordentliga måndagen innan jag åker. Nästa måndag är det nämligen dans halvdagen så. Ha, undrar var lärarkandidateerna säger då. Tji fick dom.
ajja nu är det bifogat och jag måste kila!

ont i örat

Klockan är snart nio och det enda jag har hållit på med är powerpointen. Är inte ens riktigt klar. Men jag måste inse att jag måste lägga ner den nu för att hinna göra någonting annat av mitt andra plugg. Som tyskan och svenskan. Fast det blir nog ingen svenska idag ser det inte ut som, och inte den närmaste tiden heller. Inte förrän tyskan och matten är över. Då ska jag ta tag i svenskan, och antagligen den där filmanalysen. fy. Men det får gå, det måste gå.

Imorgon är det måndag igen. Inte så kul. Men förhoppningsvis blir det genomlidligt.

btw, satans piss romance engelska frågor skit. blää det var väl inte så dåliga ändå. suuck.

vinylhandskar

phu. Nu har jag städat i sisådär 5 timmar och jag kan säga att det inte var någon höjdare. Dessutom hade jag verkligen inte tid med det. Men annars var det helt okej, tror det kommer bli bra att sommarjobba där. Men alltså tiden går jeffligt sakta när man städar.

Nu har jag precis kommit hem och det är råpluggning som gäller. Asså nu börjar bli lite nervös för hur fasen jag ska klara av allt. Det kommer ju aldrig gå. Fock. TYska prov som är megasvårt, svenska utredande arbete som jag borde ara långt förre med, men nopp. Sen är det ju powerpointen och matten. Ja jössses. Sen har jag massa folk som drar i mig hit och dit. inse jag har inte tid, något som inte alla förstår.

Ska tydligen äta mcdonalds idag. Som vanligt blir det QP, minimorötter och multijuice. Jag är inte ens sugen. Ajja det går väl har bara levt på lite pastasallad idag så.

Berättar senare om hur pluggandet gått.

10

Jag är trött. Och ute regnar det och snart ska man jobba. Tänkte plugga lite innan dess men vet inte om jag orkar. Måste kanske över till mamma med och hämta lite kläder som jag kan ha på mig idag. Hm eller ska ja hämta eller chansa på att jobbet inte blir så skitigt och dant? Blä jäkla krångel med skilda föräldrar.

Nee jag antar att jag sak ta itu med powerpointen igen innan jag måste fixa till mig.

Ciao!


mardrömmar om powerpoint

Nu är klockan i 0.02 och här sitter jag och gör vadå? Jo jag gör en powerpoint och det är de jag har sysslat med i två och en halv timme nu. Och det tar en sååån tid. Helt sjukt. På denna tiden har jag typ åstadkommit tre bilder som inte är helklara. Jösses alltså. Nu värker det i hela kroppen. Och hur hade jag tänkt hinna med allt plugg imorgon då? För powerpointen är allt annat än färdig men jag orkar liksom inte mer nu och så har jag slut på idéer.

Det tog sån tid innan jag började för efter vi hade ätit så skulle pappa snacka båtar med mig. Vi ska nämligen köpa ny nu och så skulle han berätta allting om de alternativen vi hade. Bogproppelrar, autopilot, tekar och gud vet allt. Efter den nätta lilla genomgången på två timmar så säger han "Nu kan du imponera på din kompisar" yeaah jag tror också mina kompisar blir sjukt impade utav bogproppelrar.

Nä nu får jag nog lägga ner det här tror jag. Fast hade ju velat få det klart alltså, men nee det är bara att inse att det kommer att dröja. Sen dök det upp ett problem idag också som jag inte har tid med. uk, jag bli knäpp.


liiiive forever

Nu spelar dom Magnus Carlsson - Live forever på högsta möjliga volym. Hur många gånger kan man lyssna på en och samma låt innan öronen trillar av? Jag kommer nog få prova på det ikväll.


I wish..

Neehhe nu ska tydligen pappa och A vara hemma iaf. Noo jag pallar inte. Då hade det varit bättre att vara helt själv. Och så ska de som jag trodde göra något nytt och "roligt" recept. Nee jag orkar faktiskt inte. Nu önskar jag mer än någonsin att folket inte blivit sjuka och att jag just nu suttit i en bil på väg mot kalasandet. Nu tänker jag fasen i ren protest proppa mej full utav godis. Antar att jag måste fixa min mindre braiga power pint också. pahf.


Lyckliga lördag!

Dagen har so far varit mycket lyckad. Det bar tidigt av till K-krona med Bäc. Väl där hängde vi runt ett bra tag och hittade mycket fint. Till slut blev det en ljusgul härlig t-shirt, löst sittande på Gina Tricot, En gul kofta på H&M och hittade faktiskt också en bikini där. En Svart och vit mönstrad trekansbikini. Är lite lik denna, inte helt men ungefär samma modell. Så är muy nöjd med dagens inköp. Även BÄc införskaffade en rad snygga vårgrejer.

Var och en mycket god kyckling macka på Åhlens, den rekommenderas. Typ grillad kyckling, bacon och vitlökssås. Mums.

När jag var på H&M fick jag ockeså ett telefonsamtal, med en megarolig nyhet. JAG FICK SOMMARJOBBET!! Precis det jag verkligen ville ha, det som jag inte trodde att jag skulle få. Lycka! iih :D Efter det blev det enligt Bäc en tydlig svängning i mitt humör, men vad vet jag. Det var iaf grymt skönt. Det lite segare var att hon ville att jag skulle komma och jobba imon, typ städa och så. Lite segt menmen. Hade planerat att plugga men jag antar att det får bli i kväll istället (yeah right).

Gårkvällen blev ganska seg och den här ser ut att bli lika seg den. Ingen hemma alls, och ingen att umgås med. Segapa. Bara för att dom vi skulle till är sjuka och även så Mamma. Så himla typiskt, hade verkligen länt för att hitta på något idag och då var det helt perfekt liksom. Men nejnej.

Ajja, hade säkert en massa annat att berätta men får ta det sen. Kanske kommer det bilder på kläderna om jag orkar. Ha annars en trevlig lördagskväll!

seegigt

Så sitter man här med en kaffe latte, igen. Nu börjar det bli sådär segt att vara hemma. Och liksom inte ett endast braigt program på tv att sysselsätta sig med. Jag menar så ska det låta med linda bengtzing?! Som min syster säger "Hon är bara för mycket, jag klarar det inte" Samma här. dööhhh.

Freeeedag!

Ha, blev som de flesta andra fredagar ett besök på stan med Räb. Skulle lämna in min skor som i princip inte har någon klack kvar men givetvis hade skomakaren semesterstängt. I en och en halv månad(?). Jag menar vem har semesterstängt genom hela februari och mars? Suck. Ajja det blev iaf relaxa och vår heliga meny, Liten latte vanilj och liten fruktsallad.

Efter det så blev det hämtning av lillasyster. Och så säger A att vi ska gå och köpa lite godis till helgen. Jag som precis hindrat mej själv från att köpa det inne på ICA för att  jag inte var sugen. Men what the heck när man blir bjuden liksom..Gratis är gott! :)

Ikväll blir det hemma mys om inte något oväntat skulle inträffa men det känns ju inte så troligt. Morgondagen var egentligen fullbokad men nu verkar planerna bli ändrade tyvärr. De vi skulle till imon kväll har blivit sjuka så det blir nog inget. Blä jag som faktiskt såg fram emot det, orkar inte vara hemma båda í kväll och imonkväll. Det blir lätt lite långtråkigt. Sen får vi väl se hur det blir med Kristianstad också. hm. Mamma är nämligen också sjuk.

Ha en bra kväll focks!


oväntat

Haha, träningen blev inte exakt som väntat. Det visade sig att det inte blev någon box idag för att de inte kom åt handskarna. Så där stod vi. Istället skulle det vara medel utan hopp och den segisen orkade vi inte vara med på utan vi bestämde oss för att powerwalka istället. Inte helt fel det heller.

Nu måste jag sätta igång med engelskan. Och ringa pappsen och föhöra honom om Kroatien resan. håller nämligen på med en powerpoint om den. Hah kan det bli sämre?

träning it is!

Det blev träning, box as usual. Så ska sticka dit eh, nu! Hoppas på att det inte blir så mycket sparkar denna gången..

engelskaplugg

Härligt att sluta lite tidigare idag. Måste dock ta itu med engelskan i alla fall nu. Men ändå, skönt att slippa den sista segis lektionen. Fredag imorgon med, och helg. ihh, helt lovely. Nu går tiden ganska snabbt.
 
Frågan för dagen är träning eller inte? Urr nu måste man bestämma sig också. hm hm. Får återkomma med det senare.


Nu ska du höra nånting som jag vill tala om,
jag såg en lärka nyss, och det var våren som kom.
Nu är våren kommen,nu är våren komme...image16


i-landsproblem

ojoj vilket dilemma. Alltså jag blir ju helt knäckt, hur kan man göra såhär? Sätta Lost och Grey´s anatomy samtidigt?! Gaah, det betyder att man måste välja, inte min starka sida.

Dubbelavsnitt av Grey´s idag, men det går visserligen i repris på söndag, men jag värderar det högre än lost egentligen. Lost är ju helt utflippat men jag kan ju inte ge upp det nu liksom. Lost går bara i repris nästa tisdag mitt i natten så det funkar ju inte. Så då är frågan vad man gör? hmm..vilket i-landsproblem ;) (inspierd by Lisas problem tidigare idag.)

beeeställt

Så var det beställt. Mamma övertalde mig att köpa båda så. haha.

Engelskan är inställd imorgon, och det är sista lektionen. lycka! Härligt då slutar man vid halv 3, inte så tidigt kanske men mycket bättre än 4. Helt underbart.

Nej men hey vad håller jag på med? Jag ska plugga ju. NU. (ska vi satsa att jag sitter här om fem minuter igen?)


todaysis

image13Blev ett ganska långt besök på stan med Lisa. Köpte en bok, En Nannys
dagbok. Förhoppningsvis är den något att ha. Ska ändå beställa lite andra
pockets att ha med till Thailand.
Den här hade jag tänkt. Vill ha denna med men den finns bara i stor pocket och vill ha den i liten så att säga. I övrigt så var vi och åt, blev chicken surprise baguette som vanligt. Det dåliga är att jag knappt hunnit plugga som var målet för dagen, endast lite engelska i förmiddags så det blir råplugg nu istället. suck, längtar verkligen bort nu.

Slänger i en dagens också, inte för att det var något speciellt men bara för att det är kul :)

Svarta stuprör Bikbok
Grå kofta H&M
Linne VeroModa
Klocka Axcent
Självklart med älsklingskorna, mormors gamla.

image15


inställt

Det blidde inge Kristianstad idag. Det blev lite krångligt och så gnällde jag att jag hade så mycket att göra så då sa mamma att vi nog åker på lördag istället. Lite synd nu när man hade sett fram emot detta. menmen.

Idag, på min lediga dag så blir det istället plugg, plugg , plugg och antagligen en runda ner på stan också. Äta lunch kanske? och spana efter en bikini och kolla in lite böcker. Kanske kan köpa saras bok idag då, eftersom det aldrig blev av igår eftersom jag glömde pengarna hemma.

Nee nu måste jag gå och fixa till mig lite och ringa lisa. Sen är det engelskan, tyskan och jag.

sammanbrott

Helvets mycket att göra innan Thailand. Helt sjukt övermänskligt mycket. Försåt inte hur det här ska gå.

I övrigt okej dag för att vara en tisdag. Studiedag imorgon med, skulle åka till Kristianstad men får se hur det blir med den saken nu.

Var på bilksolan med. Klarade syntestet! Det trodde jag aldrig. Fast kisade som satan, men det vet ju inte hon. Skönt att ha det avklarat iaf, även om jag hade ett allvarligt sammanbrott under tiden och sådära. Höll på att stressa ihjäl mig och var helt hungrig och upprörd. Ingen bra kombination.

SItter med svenskan nu, men tycker inte att det blir något bra av det här alltså. Bara skriver för att skriva.
Ikväll är det desperate, skönt att få sysselsätta hjärnan med något annat. Då kanske den kan sluta tänka och slappna av.

Förresten nu har jag verkligen blivit fet också. Det samma mamma, ungefär. Om ens egen mamma säger det, då är det illa.

prioritera, huh?

Härligt att jag är så sjukt dålig på att priortiera. Haha det är nästan patetiskt. I morgon har vi som sagt två redovisningar, men har jag övat på dessa? nej. Istället har jag suttit och gjort religionsfrågor, som är tills på torsdag. jag menar hallåå. Dessutom har jag bara gjort tyskan lite halvdant och suttit och grejsat med annat, som till exampel poden och prata med lisa. Ja jag säger då det, halleda. Nu är klockan halv 11 och jag är inte på långa vägar klar, alltså precis om det brukar vara hemma hos fröken molin.

Imorgon är det tisdag och jag bara längtar tills dagen är över. Då ska jag för en stund vara lycklig.

tiden rinner iväg

Det fick bli en liten powerwalk bort till mamma för sminkhämtning. Nu ät det tyska och redovisning som gäller. Eller ja typ, laddar ner massa nya låtar till poden också. Mycket roligare.

Sen blir det lätt latte med choklad. Måste prova den nu ju.

i mitt skåp...snyft

måndagen gick bättre än väntat faktiskt. Mamma fyller år idag (grattis på henne) så var uppe tidigt ooch firade henne lite och sådära. Segt att sticka till skolan när både syster och mamma skulle vara hemma, men men. Det blev lite lättare av det underbara vädret vi har just nu. såå härligt! Vill verkligen ha vår och sommar nu. <

br />
Sen satt vi hela dagen i grupparbeten kändes det som. Lyckades bli klara ifall även om resultatet..jaa. Nåja nu har vi så mkt till imon, 2 redovisningar direkt efter varandra. och massvis av tyskaglosor och en cp text. boooring.


PISS! Kom just på att allt mitt smink ligger i min gympapåse som ligger var? jo i mitt skåp! SKIT MED. okej om julia varit hemma så jag ahde kunnat låna utav henne eller om ag åtminstone varit hos mamma så att jag kunde andvänt nåt gammalt lite dåligt sådär. men här har jag inget alls. GAH. Blä nu kommer jag bli tvungen att gå över till mamma och hämta det där gamla dåliga sminket. Som om jag har tid med det och dessutom kommer jag se ut som en jävla mopp imorgon. SUCK.

biobesök

Det blev bio. Trevligt, den var helt klart sevärd. Knarkade läkerol så jag var helt bubblig i magen.

Föjden av att jag gick på bion var ju dock att jag inte har hunnit med religionen. Har bara gjort en fråga. blö. Skickar iaf in historian nu. Skönt.

Nu blir det film, paradise och så en kvällsmacka ^^ (som om jag har tid för tv:n, not men vad gör man?)

mhmh

Finally, har jag lyckats trycka in allt i historian. phu. Dock med en hel del egen påhittade förkortningar. Men det får han ta. Nu tar jag paus från historian och går och gör lite tyska eller religion istället. hmpfh. What a life.

Björn Kjellman är en av oss.

Det blev ingen utvärdering om läget igår, jag hann helt enkelt inte. Stadsrundan drog ut på tiden så fick stressa ihjäl mej, men ajja det gick till slut. Sen for jag iaf till bäx för schlagerkväll!

image10

Åh vilken kväll sen! Jätte mysigt och kul. Började med att vi var och handlade inför kvällen, mat och massa godis! Sen lagade vi en god middag bestående av kyckling och pitabröd m.m. Sedan laddade vi upp en stund innan det var dax. Sen var det fullt ös!
The Ark vinner ganska väntat, och jaa, det var väl helt okej. De har nog lite större chans i finland sen. Efteråt blöev det schlagerspel och lite annat skojigt shit. Det sorgliga är att melodifestivalen är över nu. snyft. Men vi har ju alltid Eurovison, men det är ju ett tag till.  Så det var en lyckad kväll!

NU sitter jag här med historia hemtentan. Segt, försöker korta ner. Den är hrm lite för lång. Har lyckats få ner en sida men det är fortfarande en halv sida som ska in på något mirakulöst vis. Dessutom är den såå k a a a s s s så jag vet inte vad.

Sedan blir det lite mer plugg och fira mamma som fyller år imon, tårta yummie. Kanske blir det bio också, Linas kvällsbok med flicksen, får se hur mkt jag hinner med.

Ciaao!
image11 Ola Salos lookalike, en av oss schlagernörds.

freitaack

superhärligt med fredag! helt lovely. Fredagar är helt klart veckans bästa dag.
Det blev som vanligt en runda på stan, med Rebecca, skulle kolla runt lite men blev sittandes på relaxa i tre timmar. haha. mys, men vi blir alltid så grymt djupa. haha varför? :P

Sen kom Julia och vi skulle hitta present till mamma som fyller år. Dock lyckades vi inte så det blir till att springa runt på stan imon som galningar. Träffade anna på hemvägen med. Längesen nu.

Ikväll blir det kanske Lisa, annars hemmamys. Och imorgon är det lördag och melodifestival :D iiih. fucking wounderful. Har redan laddat upp med schlager tidning, 22 sidor. haha. Kommer en rapport om allt imorgon. Nu måste jag gå och ringa Lisen.

Njut av fredagen!

romance my ass

Nu sitter man här igen och tiden har bara runnit iväg. Boxen var inte lika jobbig idag, men helt okej.
Håller på med engelskan nu, men tror jag ger upp den här berättelsen nu och skickar in den. Får väl vara som den är nu. Måste öva lite på glosorna med. Har inte hunnit göra historian heller, usch den är ett enda virrvarv. Men antar att jag får ta den på söndag och satsa ordentligt då.

Underbart skönt med fredag imorgon iaf, ingen religion heller. Inte dumt alls.

Kommentar av skolsköterskan under min undersökning "Det är ser riktigt friskt ut" Mm yeeah hon skulle bara veta..ha. Ska jag äta kexchoklad och kolla på medium och glömma plugget för ett tag. Kanske inte ett jättefriskt liv men ajja haha.

Tjing!

ineffktivitet

okej, snacka om att vara ineffektiv när man på typ 5 timmar hinner ordna till 2-3 frågor på historian och göra engelskan lite halvdan. Varför blir det alltid såhär? Nu måste jag gå och ringa rrrebeeca och höra om det blir någon träning imon. Mitt arbete här är nämligen lite beroende utav det.

Ikväll är det lost, utflippat. men nu kan man ju inte ge sig. Måste se vad som slutligen händer. Skulle allt vara en dröm så slänger jag ut tv:n genom fönstret. Bara så ni vet.

Haaa det!

ny VR

Yepp, så var onsdagen över. Skönt, då är det snart helg. :D
Blev den PW med Rebbo direkt efter skolan, braigt värre. Men nu är jag så illa tvungen att ta tag i Historian och engelskan. Men jag har ju en hel ledig eftermiddag så behöver kanske inte stressa ihjäl mej, men vill ju ändå ha det klart nu! NEJ nu emmy, mellankrigstiden!
 

image9 Croatia, me and si´s

misslyckande

Snacka om att vara ur balans när jag misslyckas med en kladdkaka. Jag menar det har aldrig hänt (typ). Men den här blev helt smulig och torr, jag vet inte vad som hände. Skämmigt den som ska till cafeet imon med. Den bara rasar samman. Vi säljer den till dom dumma och så tar vi den antagligen perfekt beccakakan till de snälla.

Nej nu måste jag sova och glömma den här dagen, ska upp tidigt imon med. Det ska bli en bra dag då jag inte ska vara en sån egotyp som idag. Onsdagar är ju trots allt schemats bästa dag.

feber och kaffe latte vanilj

min ilska har släppt lite, någon grad eller så. Men givetcis fick jag (ingen annan) feber utav sprutan så jag har gått runt och varit iskall eller som nu megavarm. Och såklart lägger jag mej i sängen för att värma mig och somnar. när jag vaknar är klockan halv 7 ! Jag menar som om jag hade tid med det!? Då skulle vi äta o sen vips nu är klockan kvart över 8 och jag har inte gjort någonting. Okej kakan står i ugnen men det är också allt. Detta innebär att imorgon kommer bli råpluggets dag. Men jag får skylla mig själv, jag gör ju inte ens det nu när jag äntligen fått tag i datorn, utan då fixar jag istället bloggen. Och snart är det desperate och det missar jag inte för allt i världen. Ja what a day.

Dagens få glädjeämen: Idag kom vanlijen till kaffet! NU kan jag göra hur mkt kaffe latte vanilj jag vill! ihh, sitter med en nu och den är megagod. Snacka om att jag kommer pimpla kaffe nu. Fick en cool manick från stockholm när Pappa och Anneli var där i helgen. Typ en lampa man sätter fast på en boken lr så. Haha praktiskt iaf, ett givet kort på framtida resor.

aaaaarghh


Jag är så arg så att jag inte vet var jag ska ta vägen. argh. Och det känns som om huvudet ska spränga i en triljons bitar. Den helvetetsjävla skolan bara skiter sig. Alla mina patetiska försök att vara bra bara misslyckas och smarbetsviljan i den katastrof klassen är noll. Vad är det för mening att försöka när ingenting går ändå? Sen trycker lärarna en över med läxor hur är det tänkt att detta ska lösa sig. Nu vill jag bara springa in i en vägg eller åtminstone slå någon, riktigt ordentligt. Det blir ju inte bättre av att man skitsur kommer hem och pappa säger att vi ska äta pyttipanna. Då svälter jag hellre. Dessutom kan jag inte utsätta mina armar för minsta lilla tryck utan att det gör skitont.


Måste baka en kladdkaka till cafeet med. Inga problem om det inte hade varit för att den är till den där klassen som jag inte står ut med mer. Förutom ett fåtal undantag då.


Jag tänker iaf sura resten av dagen och hitta någon att slå. Bara ta en paus och se desperate på en tv som inte funkar. ARRRHGG helvetesjävlapissidioter.


p.s jag är inte en sån som svär mkt i vanliga fall, arghet lockar fram mina sämsta sidor ursäkta.


oroliga tider

Jaha nu började man oroa sig för historiagrupparbetet också, att man aldrig kan få ro i den här världen.

Imorgon blir det vaccination inför thailand. hoppas inte det känns alltför mkt, fast enligt Reb gör den inte det. Hon ljuger säkert. Needå men på tal om henne. Hon ska inte tro att jag tränar mkt, det gör jag inte. springer varje dag? HAA vilket skämt. maax en gång i veckan. Hör på den du! :P Dessutom får man inte träna om man är sjuk, kan någon hjälpa mej att övertala henne? Hon är ostoppbar. (och
vältränad)

Nä nu ska jag äta, eller ja snart. Sen får jag väl titta över tyskan en sista gång innan det är dags för 100 höjdare.

Ha en trevlig måndagskväll!

I survived monday

Jag klarade måndagen och är som jag lovade, tacksam. Men äännu gladare kommer jag vara imon klockan 4, för då är tisdagen också slut och det innbär i princip att veckan är slut. :P

Provet nästa vecka blev iaf flyttat. Så skönt, blev ungefär 2 kg lättare även om det hade varit skönt att ha det avklarat. Vi har istället gjort massa små  grupparbeten piss saker som jag anar kommer gå käpp rätt åt helvete. På idrotten hade vi värsta magträningen, helt mycket (jaaa om man jämnför med vår idrott i vanliga fall alltså) men det var väl bra med lite träning inför sommaren.

Skulle egentligen tränat, gympa. Men tillslut blev det inte så. typ ingen skulle gå och innerst inne ville jag inte. Den är så seg, fast ja roligast av medelgymporna men ändock seg. Så det blev inget, usch min lilla latis. Var iaf istället ute och sprang en runda. Givetvis börjar det efter ungefär 100 meter spöregna och blåsa. Lyckat. Men det gick väl. Sprang i skogen och det började bli mörkt och jag hatar att var ai skogen när det är mörkt. Så av ren rädsla sprang jag snabbare än vanligt. Haha, bra taktik det där.

Ikväll blir det tyskaplugg och lite historia. Och givetvis lite tv, 100 höjdare!!! måste ju se iaf leiffie dyker upp :P
Kanske blir det också en PW med Lisa. vi får väl se hur det blir med den saken.


Måndag igen.

Tänkte bara hinna med ett snabbt inlägg innan jag ska till skolan. Lite sovmorgon idag, skönt. I övrigt är måndagarna inte att leka med. Samhälle fram till lunch sen gympa och sist historia som blivit mitt nya hatämne tack vare lärarkandidaterna. Usch vad tacksam jag ska vara när jag kommer hem i eftermiddag vid typ halv 5. gäsp.

Sen är jag arg på mig själv med för att jag inte gjorde det jag borde gjort igår. typ ingenting på hemtentan och knappt någe på tyskan. Istället satt jag o renskrev massa nateckningar i en evighet och försökte fatta historafrågorna, men det kunde lika  gärna varit ogjort.

Nej nu måste jag gå, Tova och skolan väntar!

Sommarluring

Sheet vilket härligt väder vi har haft idag alltså. Var ute och gick med Lis och Gus, trevliga små prickar ner mot havet. O vilka sommarkänslor! Gick man bara och tittade ner i vattnet och kände solen så kunde lika gärna ha varit sommar. Åh vad jag längtar efter den nu!

I övrigt har jag mest slummat runt. Gjort lite tyska sådä halvkasst och lite på historia hemtentan. Kom på att jag hade några andra helt tröga historia frågor till i mon som de dära "jäätte trevliga" lärarkandidaterna hittat på. Hur konstiga som helst. Hm men får väl försöka nu antar jag.

188560-7188560-6
Sommar på Tärnö, midsommar. Åh längtar


Kvällen

yeah härlig kväll. Rebecco åkter nyss hem. Innan dess blev det melodifestival, mat, godis och en massa prat. Nu mår jag dock illa, men det löser sig väl.

Sonja och Sanna till final då..hm kanske inte de jag hade valt men nu är det väl så. Blev väl okej ändå, fast de har ju visserligen inte någon chans i finalen. Tror inte jag iaf. Men det får vi väl se. Längtar till nästa lördag ^^.

Nej nu borde man väl sova med tanke på att klockan snart är halv 3. Men jag vill liksom inte. För det första är jag hemma själv = läskigt att gå och lägga sig. Och för det andra, om jag går och lägger mig innebär det att det blir söndag, vilket man inte är så sugen på.

Nejmen sov gott folks! Dröm om småkryp du mött.

Myror och solsken

Vaknade av att mamma skrek åt mig. Jag fattar fortfarande inte vad det var om. Menmen mammor är konstiga ibland.

Jättehärligt väder ute! Kunde nästan ta det för en sommardag om det inte hade varit för de kala grenarna. Måste verkligen ut och gå! Men först är jag väl tvungen att skriva lite på Historia hemtentan, nu innan mamma kommer och kräver datorn. En egen dator skulle inte vara fel alltså.

Det har börjat komma fram en massa myror. Då är det snart vår! :D

I found it

Hemma igen efter stadsrunda med Gus och Lis. trevligt. Gus köpte skor och Lisa mat.
Och jag, jag hittade en sån tunika/skjorta jag sökt! *nöjd.  På JC av alla ställen. Den är vit och lite längre, tunt material med lite knappar och mönster. Hoppas den blir bra nu.

Nej nu ska jag gå och ringa en viss Rebecca. 

ciao!


Lördag

Ha, kom på en smart grej. Har studiedag på onsdag vecka 11. Givetvis åker man väg då, mamma ska till skolan och jag hänger med. brabra.

Nu sitter jag bara och väntar på att sticka ner på stan. Visserligen har jag inte pratat med Hakkis än och vet itne hur läget ser ut där. Och Lina har inte svarat på smset. Men aa. hm. Nu kom det ett sms bara för det. haha. one sek.

.....bläää hon skulle till karlskrona. neeard.

Okej nu får jag väl ta och ringa Hakkis och gullponken då.

Btw, mamma är dum. Hon vill att jag ska gå till bikskolan själv och skriva in mig och att jag ska ta en kurs innan vi åker till thailand. Jag har aldrog kört en endaste gång. Ska ajg då sett mig i bilen med en bilskolelärare och inte ha en aning? NEJ TACK. Och jag kommer knappast ha tid att prova och köra innan dess. blä på henne.

måste man gå, så måste man gå.

Bloggen har krånglat så har inte kunnat publiciera mina inlägg. argh. Men nu gör jag ett nytt försök.

Ja gårdagen spenderades på stan efter skolan med Räb, sedan joinade också Hakkis för en fika. Mucho trevligt säger jag. Sedan blev det en del stress och ett nytt rekord i kladdkakebakning. Det skulle Lina sett. Vi skulle nämlich ha gäster, hela taihlandsgänget. en hel hög emd folk. Fatta sugen man blir när alla siter och gaggar om det och kollar på bilder. åh.

Jaa och idag är det lite knepigt. Behöver verkligen komma iväg till en större stad för att hitta en bikini till thailand, men mammas tågkort går ut på tisdag sen komer jag i princip inte dit. Men idag är det lite ont om tid + att jag bestämt att träffa Hakkis och hennes Gus. Hmmmm. Men jag behöver ju en bikini asså. Gaah.

ikväll kommer iaf Räb och så blir det andra chansen och singstar :D me like.

oboyoboy

Kul träning faktiskt, och den blir jobbigare och jobbigare för varje gång. Men det är bra, det ska kännas när man har tränat.

Nu måste jag få klart tentan så att jag kan skicka in den. Sen kolckan 9 blir det medium, slätbulle och oboy! yeah!


boox

ja som jag trodde så känns livet lite lättare idag. Dataprovet är över, det var svårare än jag trodde! Men hm. Har visserligen inte skickat in religionen än, men ajja det få se till och lösa sig. Lite smågrejer och fila på mest.

Ska träna snart fakitskt, inte blivit mycket sånt på sistone. men nu är det dags! Box är dagens grej. Förhoppningsvis går tiden lika snabbt som sist jag och Reb var där.

Och imorgon är det fredag! :D