Miniresa

Idag bestämde jag mig lite hastigt för att för att följa med mamma på loppmarknad. Kan ju vara kul ibland, fast det var inget vidare idag utan mest segt men ajja vi var ju inte där så rasande länge så.

Sedan träffade jag Lisa, surprise surprise. Vi visste inte riktigt vad vi skulle göra så vi vandrade till Preem, men där var det ionte så kul så då gick vi till City Gross för lisa ville ta del av deras supererbjudande på korv. Så det gjorde vi. Sedab bestämde vi oss lite snabbt för att hyra film, Music&Lyrics som vi har velat se ett tag. Den var bra, smårolig hela tiden och mysig då ja det var bra.

Var tvungen att gå hem ganska tidigt för ska packa inför imorgon. Vi ska ut på en liten resa mot göteborg. Första anhalten blir Ullared sedan får vi väl se vad som händer. Det är bara att hoppas på det bästa. från början skulle vi ju till ett litet satsigt ställe men nu är ju alla resor nerät i världen sviindyra så det fick bli Göteborg. Nitlott eller vad? haha nej men det blir väl säkert trevligt så. Hoppas på lite sol iaf.

Nej nu måste jag verkligen gå och packa innan mamma blir galen. Men vi hörs när jag kommer, ingen aning om när det blir men ändå. Ciao !

Malmödagen

Preciis hemkommen från Lund, eller nja Malmö snarare. Var bara i Lund en liten sväng, det fick bli Malmö. Där shoppade jag och Lisa loss, eller nej inte direkt för min del men lisa köpte en hel del fint. Men det var helkul iaf, titta i affärer och ha det najs är aldrig fel.

Fast dagen börajde inte alltför bra. Batteriet i klockan hade lagt av vilket innebar att jag vaknade när Lisa ringde och sa: Nu kommer vi. PANIK eller vad. Men på en kvart hann jag duscha, föna håret, sminka mig, packa ner grejer och klä på mig, inte dåligt!
Ikväll händer inte mkt alltså. Mamma har folk här men sen ska de ut och dansa så jag är själv men det är skönt ifs så det gör inget. Om någon skulle orka vara intresserad av mina ytterst få inköp så kan jag ju meddela att det bestod av följande:

♥ En grön t-shirt
♥ Ett guldigt halsband
♥ Ett grönt halsband
♥ Hårspännen
♥ Ett hårband

Trevlig kväll, nu måste jag gå och äta!

Fredah

Igårigår jag minns knappt vad jag gjorde igår. Jo, städade lite och sen var jag och mams i Kristianstad och kollade på kamera till henne och på skor med hittade inga direkt.

idag började det bra hem till lisa för lite solning och bokcirkel, Stieg Larsson är vi inne på. Fast vädret har ju varit väldigt psyko så det regande och var jättevarmt om vartannnat. Lite jobbigt. Sedan skulle vi träffas efter lunch men det blev ju inte riktigt så utan har segat hemma. Vi ska träffas ikväll istället. Innan dess blir det lite middag med pappa som jag inte träffat på evigheter. Litet resturangbesök förmodligen. Det blir väl trevligt.

Imorgon blir det Lund och Malmö :) shoppingshopping och Lisalisa. Supernajs!

Ciao !

I'm a kebabrulle

Peter Pan var mycket bra, en del kassa skådespelare mn också en hel del bra som verkligen gjorde teatern rolig. Det var mysigt hela alltet och vi slapp regnet. Det regnade som sjutton under eftermiddagen (när jag och lisa naturligtvis var på väg hem från stan) men det slutade en liten stund innan teatern började och sen var det uppehåll under hela kvällen, toppen! Ibland ska man ha tur.

Idag slöade jag runt hela förmiddagen, gick en runda, läste, städa lite och fixade naglarna. Både jag och LIsa köpte nämligen värsta nagelkitet igår så var ju tvungen att prova allt. Måste verkligen försöka ta tag i mina naglar de ser förjävliga ut rent ut sagt. Så det tog ju ett tag och under hela tiden höll jag nära kontakt med Lisa som inte heller hade något för sig.

Helt uthungrade gick vi ner till stan för en lite sen lunch (vad ska man annars göra i den här staden?). Vi kände att en kebabrulle med massa sås skulle sitta fint så det fick det bli. Men Oj vad mätta vi blev. Kände mig hel fet och mätt saom bara den. Sen kunde vi knappt gå hem utan det tog en evinnerlig tid att släpa sig hem.

Men till slut kom jag hem för att bara ungefär en kvart senare äta middag, behöver jag säga att jag höll på att spy? Nu sitter jag iaf här och väntar på att Rebecca ska ge mig ett samtal så att vi kan ta ett möte på allas vår Donken för lite kvällsmål. Nej jag ska inte äta någon stor hamburgar DÅ spyr jag utan det lär bli en glass med topping, kola. yummie.
Nu går jag och läser lite tror jag, Flickan som lekte med elden eller kanske ska man gluta lite på Miss Marple? Hm..

vadå, sommar?

Himlans dåligt väder det ska vara då! Jag vill ju bada, sola och ha det skönt. För nu är jag ledig, iaf ett tag sisådär en och en halv vecka :) Jobbade länge igår, 12-22 men det gjorde inte så mkt för bossarna ar inte där så ingen skällde och H var där så då hade man någon att snacka med och så var det mega lugnt. Om alla dagar var som igår så skulle det vara helt okej att jobba, faktikst. Men så är det ju inte så det är skönt att vara ledig även om jag inte har planerat upp allt så som jag borde ha gjort men men vi får väl se hur det blir med allt. Vill ju iväg iaf, någonstans. Hade gärna åkt till solen nu alltså men det tänker ju resten av sverige också så det finns inga billiga sista minutenresor tyvärr.

Får väl se vad som händer idag, ikväll blir det iaf sommarteater, Peter Pan hoppas verkligen på bättre väder. Det är inte så kul när det regnar alltså.

Ha en bra dag!

festivalen

Okej nu har det blivit så där jobbigt längesen jag skrev något. Kan ju till mitt försvar säga att blogg.se inte har fungerat men även att jag inte orkat helt enkelt. Dags för en snabb summering av vad som hänt sen sist?

Onsdag. Presentjakt till syster som fyllde 9. Vi köpte ett långt halsband, fint, en t-shirt, grejer att göra tryck på tröjan med och galet tjejiga pennor. På kvällen var det lite början på festivalen så jag var och kollade på The Ark och Martin Stenmark fast jag egentligen inte skulle men det var väl ganska trevligt. Träffade lite folk och så.. 

Torsdag. Felicias nioårsdag, grattisgrattis. Firande av henne och släktkalas innan jag stack ner på stan och festivalen en runda. Kvällen spenderades på stan med Olivia. Trevligt. 

Fredag. En jobbig dag, inget ville som jag och allt bara arhgg. Det slutade med att jag stack ner till stan själv en runda, sedan kollade jag naturligtvis karnevalståget med Olivia som blomsterflicka, meeegafin var hon och jag fick ros som jag naturligtvis döpte efter Olivia. Efter detta stack vi hem till en kompis pojkvän för lite hrm..förfest typ. Innan vi stack ner på stan där kvällen spenderades.

Lördag. Var helt lost, gick och la mig vid 3 på fredag och var tvungen att gå upp tidigt för att avlägsna släktingar kom på besök och jag hade lovat mams att bake en kladdkaka så det avr bara att gå upp och fixa det och sedan sticka till jobbet. Segt as usual men fick gå ganska tidigt, vid halv 9. Träffade sedan rebecca och hennes kompisar på stan. Senare anslöt även Lisa sig. Det var en trevlans kväll. 

Söndag, today. Sov lite längre och nu JOBBA! orkar inte mer.

Ha det bra folks! 

dagarna som gått

Nuu så, äntligen kom jag in på bloggen. Det har varit ett par hopplösa dagar då jag inte har kommit in så jag får väl ta och berätta vad som hänt under denna tid.

Lördag. Konfirmations dagen för syster. Den var miicket trevlig och Julia var micket duktig när hon sjöng och var moppekille. Efteråt blev det kalas som också var najs, sådär som det brukar vara. Men när konfirmationskalsandet var över ja då var det bara till att sticka till nästa kalas, min kusins födelsedag. Lite halvsegt, det var ju samma människor bara annan plats och mer mat. Men men, jag höll på att bli dödad på studsmattan och så var vi ute med hunden i ösregnet. Sedan hade alla kusiiner pyjamas-mysdress party eftersom vi var så blöta så vi var tvungen att byta kläder. Det var den dagen det.

Söndag. Jobb 9-17.30. inte mkt att säga om det mer än att det var jättefint väder och jag var inne. Fin kväll var det också. Men jag och mamma gick på bio, Harry Potter och fenixorden. Det var kul. Den var faktikst bra, alla filmer har ju varit bra men den här följde faktiskt boken bra och så. Så den var helt klart sevärd. Fast inget slår ju förstås böckerna.

Måndag. Jobb 8 - 17, också jättefint väder. Så varmt och kvavt och blö tråk att jobba. Efter jobbet tog jag iaf tagi mig själv och kontaktade lina. Så vi träffades, var ute och gick vid havet och sedan åt vi glass. Det var muy trevligt. Vi hängde på en skolgård också och diskuterade en deckare vi borde skriva. Vi har ett jättebra mord som inkluderade rosenbädd på skolan, bergsprängare med Bed of roses, drogad och läda med sand. Fast vi hade ingen bra mördare men ändå, snart i en bokhandel nära dig. Men det roligaste var ändå när vi diskuterade festivalen som är i antågande. Lina brukar inte vara hemma då och har missat en del. Som till exempel vad langos är. Jag menar, langos vem vet inte vad det är. Så skulle jag bokstavera det till henne L-a-n-g-o-s och hon säger, "Vadåå Lan Gos?" Nej menen tjenare ska vi ha lite lan gos? Haha ja galet.

Tisdag. Idag. Jobb 12 - ?? typ forever. Efter jobbet lär det inte bli någonting utom att typ kolla på tv och äta mig ännu fetare. Men imorgon är jag iaf ledig, gaah längtar. Måste köpa present till lilla syster som fyller år, och så är det festival. Det är bara att hoppas att det blir bra.

OH HERREJÄVLAR är klockan halv 12?! Ska sticka om 10 minuter. Är jag klar? NEJ. Okej, andas. Nej paniikk!

konfirmation day!

Har egentligen bråtttom men var ju tvungen att slänga iväg ett litet inlägg innan jag stressar vidare. Det är nämligen si´s konfirmattions dag så alla stressar runt. Julia sticker till kyrkan alldeles nu. Mamma skalar potatis och jag försöker få till mascaran. Det går inte idag det ser helt hopplöst ut. Ska fixa till mig klart. Håret lär ta ett par timmar och så har jag inte slagit in henne present. Eller present och present..Beställde en väska på internet där jag gjort trycket själv, kan visa när den kommit. Men den ghar såklart inte kommit än. Hur b är inte det? Få en liten lapp, skiit med. Jag som ville att detta skulle bli någonting bra å blir det bara skit av allting. Får se vad hon tycker om väskan med. Hennes sång som hon ska sjunga idag står på den.

GAH nu däger mamma att vi ska sticka om en haltimme, trodde det var en timme. gash gotta go!

avundsjukan sprider sig

Hej jag heter Emmy och jag är avundsjuk på Rebecca. För hon är helt ledig nu och har sommarjobb + att hon åker till Öland imorgon. Detta är den enda sommaren sen jag var bebis som vi inte kommer att åka till öland. Smärta i hjärtat alltså. Älska öland, så mysigt och sommrigt framför allt! JAG VILL OCKSÅ.
Nehe vad ska jag göra idag då, tja vad säger du jobba kanske? Jomen visst va. *sjunger Jaag är så lyylycklig, deet är fiint väder utee och jags ka vara inininnee och jobba hela dagen och heela kvällen och jag har inte köpt konfirmationspresent till juuliaa som konfimeeras imorgon, Wiiha!

Kastade mig ner på stan nu imorse. Var tvungen att köpa en bh idag för hade en rabattkupong som går ut nu så. Hittade en faktiskt, inte toppen bra men den duger väl. Gräddvit utan band men som jag kan ha i halterneck med och det var ju det jag behövde så. Hittade inget till Julia, funderar på att beställa på internet fast då får hon ju inte det förrän nästa vecka och det är ju tråkigt. Gjorde en - i mitt tycke - jättefin väska på internet igår. Men frågan är om hon tycker om den. Hon tycker kanske den är mesig. Hm jag vet inte, så svåårt. Och måste bestämma mig idag, skulle gjort det för en vecka sen.

Nu ska jag gå och banka huvudet i en vägg, ciaO!

dagarna

Det var ju någon dag sen jag skrev sist så får väl berätta vad som hänt sen dess. Låt mig tänka..

Jo, jag var på glasrunda igår. Tråkigt kanske ni tänker men jag tycker faktikst det är helt okej, trevligt och småmysigt. Det var med mamma, C och tyskarna. Hela dagen var vi i väg, från 8 till 22 men tiden gick snabbt. Va typ på alla glasbruken haha. Köpte inte så mkt, mamma stod för inköpen men köpte iaf 4 st
Fillippa K muggar, gråa och så fick jag två typ välkomstdrinkar/efterrätts glas av tyskarna. Bara sådär. Trevlos, de är mykket braa som de säger. Nej men de är väldigt trevliga och snälla. Sedan köpte C lite grejer som jag ska få när jag fyller år. Tycker fakitkst det är kul med¨sådana grejer, att ha lite så. Nåväl nog babblat om det.

Idag var det jobbning från klockan 9 till 5. Det var väl tja..inte jättehemskt idag så jag det kändes väl okej ändå. Nästa vecka ska vi börja jobba klockan 8 istället för 9, iisch jag orrkar intte! Jobb imorgon med. Börjar 12 men har väärldens panik för syster konfimeras på lördag och jag har inte köpt något än :O Har endast imorgon förmiddag på mig, en timme typ. Under den tiden ska jag även hinna köpa en bh! Och det kommer jag lyckas med? INTE en chans.

Efter jobbet idag blev det lite stressigt för att hinna fika med gänget. Snälla lissa väntade på mig och cyklade på herrcykel, mohaha det var en syn. Det var trevligt, hade inte träffat folket på länge, najs skit.

Nej måste ta tag i allt som jag måste fixa inför konfirmation och alles. Natchos!

babbeltjabbel

Tjotjim!

Kom för en stund sen hem från stan. Det blev ingen lång tur men en liten iaf. Det är bra att bo nära stan. Träffade lisa för lite lunch innan hon skulle på ansiktsbeandling, härligt eller vad? Vi träffade Sara också, det var trevligt. Hon var också på väg till salongen fast för att färga sina fransar.
Innan jag cyklade hem så hämtade jag ut peter pan biljetterna, sommarteatern. Äntligen har mamma beställt. Det var verkligen på tiden. Teatern är verkligen sommar så det ska bli kul

Sitter och väntar på att mamma ska komma och hämta mig. Vi ska åka till IKEA hon och jag. Mysigt. inte för att jag behöver någonting sådär megamkt här hemma hos mamma men ändå. Ska försöka hitta smyckesträdet iaf och lite annat krafs kanske. Hoppas nya VR har kommit idag. Det hade ju varit toppen så att jag kan ta med den i bilen och läsa. Annars får det väl bli Män som hatar kvinnor. Har inte kommit så långt för har läst När ingen ser istället. En deckare som var skiitseg de första 300 sidorna men blev lite bättre mot slutet. Men inget jag rekommenderar sådär direkt.

Nu ska jag sluta babbla om massa oviktigt tjafs och gå och packa lite grejer. Imrogon blir det nog en glasrunda haha. Kan kanske bli kul men vi får väl se.
 
Ciao !

Mascaran - multifunctionel

Gårdagen var mut trevlos (eller vad det nu kan heta). Var på stan med Lisa och Lina som sagt. Försökte hitta den bh:n jag vill ha men det var inte så lätt. Den modellen var slut så jag får v'änta på att de får in den igen men problemet är att jag jobbar sen och hinner inte gå på stan. Behöver ju en nuu.
Fikade gjorde vi också, men hann aldrig kolla på konfispresent. Lite småpaink över det dära. Men det får väl lösa sig I guess. Så gjorde vi ett jättefint jesubarn också, lyckliga den som hittar lille jesubarn på fiket. Fast roligast var nog när Lina skulle rita upp sitt rum men inte hade någon penna. Vad gör en händig kvinna då? Jo hon drar fram mascaran och ritar med den. Fiffigt måste jag säga.

Sedan lite oplanerat hänkade Lisa med hem till middagen med tyskarna och lite annat folk. Grrröö hatar de ska snacka tyska med mig. KAN INTE. I början så pratar de snällt, lite svensk-tysk-engelsk blandning. Men då ropar C från soffan "Wolf, du måste prata tyska med Emmy!" JAHA TACK DÅ! Nej men då pratar han förstås tyska hela kvällen, KUL.

Jamen får sae lite hur dagen utvecklar sig och vad man ska tro om det här vädret alltså. Kanske blir det Ikea, kanske inte. Vi får se. Allt hänger på mami min. Ska iaf till pappa idag, typ första gången på evigheter.

Ha det fint !


städa, städa, stäääda

Goddagens!

Måndag, 9 juli och ledig! Najsbajs. Hela förmiddagen + morgonen från klockan 9 har tillbringats med att städa mitt rum. Nu är det kliniskt rent, nåja närapå. Har lite moppning och stoppa undan lite grejer men sen är jag klar. Skönt med ett städat och rent rum för en gångs skull. Fatta jag har satsat, flyttat hela sängen för att kunna städa under den. Duktigt.

Ska på stan med Lis och Lin om en stund, tror jag iaf. Väntar på telefonsamtalet som avslöjar tid och plats. Måste titta på konfapresent till Juls och är i big need av en bh så ska försöka hitta det. Ikväll kommer det folk, det kan väl förhoppningsvis bli trevligt.

Måste gå och fixa till mig nu så att jag är redo, just nu är jag ett enda svettigt städmonster.

glassa hem från glassen

Har precis kommit hem från jobbet mitt. Tidigt faktikst, oväntat. Trodde jag skulle sluta 22 men fick gå vid halv nio. Skönt! Men samtidigt när jag ändå är där och ändå inte ska göra något efteråt så känne rjag att jag egentligen kunnat stanna så att jag iaf får mina 8 timmar. När man ändå är där liksom. Fatta jag kommer tjäna lite nu när jag håller på såhär, eller vädret som gör att det inte kommer något folk som gör att vi är för många som jobbar som göra att jag fär gå hem tidigt. Fast tro nu inte att jag inte är tacksam för att komma hem tidigt. Älskar när jobbdagen är slut! Har inte varit så jättejobbigt idag för att skällaren nr 1 var inte där så då blir hela stämmningen såå mkt bättre.

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska bli klar med sin städning av toaletten (hon har hållt på hela dagen med den..) så att jag kan duscha och bli av med fiskdoften som förpestar hela luften just nu. Sedan blir det väl lite kvällsmat och typ..eh tvn?
Ledig imorgon iaf, låååvly! Måste städa mitt rum, det börjar bli kris. Kanske en runda på stan? och på kvällen blir det gäster och middag. Det blir nog bra, det ska jag se till.

Ciaaaoo!

Söndag

Ännu en dag med dåligt väder. Var är sommaren egentligen?! Nåja just nu gör det ju inte mig så mkt eftersom jag ändå ska jobba, fast det lär väl ändå inte vara något och göra och det är drygt, positivt ibland då man får gå hem. Men jag börjar 13 så kommer ju få stanna till 22 även om det inte är något folk. Jag lär komma sist så då ska ju alla andra gå hem förre mig så. Att börja 13 är nog det tråkigaste. Fast hinner ju hitta på något innan, som idag. Ska träffa lisa en stund, jaa hon är hemma nu :) Iaf för ett par dagar.

Gårdagen var kul, trevlig och mysig. O´s konfermation remenber. Har känt henne ma whole life vettni. Det började ju då i kyrkan, hon spelade finfint på gitarren ch det var en ganska bra konfirmation. Sedan bar det av hem till henne för mat och firande. Någon räk moj till förrätt, lax till huvudrätt och kladdkaka, marinerade jordgubbar och en tårta till efterrätt, gott! Det var trevligt faktiskt och om en vecka är det ännu en konfirmation, fast julias.

Får väl gå och fixa till mig klart nu så att jag är redo för lisa. Sedan måste jag försöka lösa det här med pappa också, blä hatar att ha skilda föräldrar!

Me hjärta Harry

Morning!

Hinner inte skriva så mkt men lite kort. Vi ska nämligen på konfermation snart. Tråkigt tänke rkanske ni men det tycker inte jag faktiskt. Det ska bli ganska kul att komma iväg lite, vara ledig en dag, fira något, träffa människorna och få ha lite finare kläder. Det blir min nya london-klänning. :) Tyvärr tvingar vädret mig till leggings. Hade helst varit barbent för den är finast då. Men jaja det får gå det med.

Slutade vid 21 igår. Diskade hela kvällen, det börjar ju nästan bli rutin nu. Tråkigt men ändå ganska bra. Man har någonting att göra hela tiden och liksom det är väldigt svårt att misslyckas med disken så man får ingen skäll utan får reda sig själv vilket är mkt skönt.

Har förresten alldeles glömt att berätta om torsddagskvällen som spenderades att Becs place. Toppen tycker jag, fast dumt att stackaren hade ont i magen. Men lite godis gjorde säkert susen. Harry Potter fan som vi är var vi väldigt sugna på en Harry film såhär innan det är dags för femman. Det fick bli den flammande bägaren, har faktiskt bara sett den en gång tidigare så det var rba att friska upp lite grann (med tanke på att både jag och rebecca har problem med närminnet...)Det var alltså en bra kväll det där och det lär komma fler, om jag får bestämma.

Nej gosh, nu måste jag rusa, platttången väntar!

Frridag

Igår kom jag lätt undan, idag blir det värre. Men vad gör man? Biter ihop antar jag och räknar timmarna till det välsignade "Emmy, vi tänkte att du kunde ju få gå nu". Okej! Och så är jag ute på cyklen innan någon hinner ångra sig. H är inte där på en vecka nu, skiittrist. Blök.

Tänkte sätta mig ute och läsa lite innan jag måste fixa till mig, det är ju ´fint väder nu. Det skulle ju regna och sånt skit idag med men nopp, varmt är det iaf. Så här orkar jag inte sitta och se mitt liv rinna iväg. Dessutom har jag lite helgkänsla men jag jobbar varenda helg hela sommaren. Muntert.

Neee nu ni ska jag gå och läsa min segis bok som ändå börjar bättre sig lite.

Hörs sen! (om jag har någon kraft i min antagligen leealösa kropp)

Idag är det torsdag

Regnet har bara öst ner ich jag tänkte baka en kladdkaka.

Ja det är väl så eftermiddagen kan sammanfattas. Hade bestämt mig för att göra en kladdkaka men det visade sig att vi inte hade några ägg hemma. Segt. Och ajg bara orkade inte fixa till mig och ge mig ut i regnet. Jag tog oboy och valje grova istället. Nästan lika gott.
Läst har jag gjort istället, i min dåliga bok, som ändå håller mig fast. Mår lite dåligt över att jag inte utnyttjat eftermiddagen bättre men ajja. Vad ska jag göra åt det nu. Ska ju iaf hitta på något ikväll. Rebecca, som nu är helt totalt free.

Nu ska jag faktikst gå och ringa nyss nämda dam och bestämma kvällen. Sedan blir det väl mat, mamma skulle laga ett nytt jäättegott recept. Jahajajo.

lycka, oder?

Nu är ni allt bra förvånade va? Vad gör hon hemma nu, ska hon inte jobba osm hon gnällt så mkt om? joodå, jag har redan varit där och nu är jag hör och häpna hemma! Fick gå redan vid lite efter 12 eftersom det är sånt skitväder och det inte finns något att göra så skickade de hem mig. LYX. Om alla dagar var såhär vore jag lycklig.

Fast det förstås. Jag förlorar en massa pengar och vad ska jag göra nu? Det är inget kul att kolla på film själv och det är typ det enda man kan göra en sån här mega regning dag. Jag går ju inte heller gärna ner på stan själv. Ska träffas Rebecco sen men förstås jobbar hon idag, enda dagen kvar och så får jag sluta tidigare, det är då typsikt. Och ingen annan kan väl heller. Hade velat gå ner och äta en god lunch på stan för har ju inte ätit på jobbet idag. Har ingen lust att sitta här och gnaga på en macka. Jag vill ha riktig maat! Är vrålhungrig, skumt.

Sen är frågan om jag ska sticka till pappa idag, eller kanske imorgon eller på söndag eller jag  vet inte.

Vill ju passa på att göra något nu när ´jag har fått en helt ledig eftermiddag. Inte bara låta den gå som det så lät blir när man hamnar i denna situationen. Hade det inte kunnat vara soligt så att jag hade kunnat bada eller någonting. Fast ifs tycker jag om regn och att vara inne. Men ändå.

Jag blir då aldrig nöjd. Jag måste vara jordens gnälligaste unge (and I am fucking proud of it)

Mys med Fami och Faffi

Hej igen!
Kom hem för en timme sen ungefär. Hade gärna stannat. Så himlans mysigt. DET är äkta sommar. Konstigt egentligen vad man förändras, tyckte förr att det var megatrist på tärnö. Nu älskar jag det. Hade jag inte haft jobbet hade jag lätt stannat. Men nejnej. Istället är det jobb imorgon igen, Jiiiippi!

Har ju faktiskt varit fint väder idag, lite molningt förstås men nu är det blå himmel igen. Det skulle ju dra in värsta ovädret i natt och imorgon men just nu känns det ju inte direkt så. Vi får väl se. Börjar klockan 9 imorgon så slutar iaf hyfsat tidigt. Alltid något.

ikväll blir det nog lite fotbehandling (behövs) och Miss Marple. Kan ju ifs bli mys det också. Har suttit och kollat på massa fina smycken oc kläder att beställa. Men det finns ju så mkt fint så jag kan ju aldrig komma till skott och beställa något.

Nu har jag suttit här längre än vad som är nyttigt för mig så ska gå och typ..eh..äta! :D

tärnö is da shit

Det blev fikaträfff med Anna på stan igår, trevligt. Det var längesen så vi hade en del att prata om. Träffade En från Thailandsgänget också, kul! Sedan blev det Rebecca, något sen, blev uppehållen av Anna. :P Kvällen var hellugn. Pratade med Sara i telefon och såg på Morden i Midsommer (=sommar!) och lite andra halvskumma program efter det.

Idag så blir det faktiskt tärnö och farmor och farfar! Trodde inte det först pga att det ju skulle vara ksitväder men det är ju ändå helt okej, halvsoligt med lite moln så det funkar fint! Skulle först åkt ut vid 10 med farmor men sen orkade jag inte så jag bestämde mig för att ta den senare båten, nu vid 13 så har lite brådis. Det blir visserligen inte så länge för måste hem ikväll för ska jobba imorgon (hjärtsmärta) och sista båten går vid 6 så. Men en liten stund iaf. :)

Får se vad som händer ikväll, tova kanske? Vi får la se. OH vad jag vill iväg. GÖra som rebecca säger, dissa jobbet och bara sticka. Var som helst bara jag slipper allt hemma. Allt klibbigt, äckligt som bara håller mig fast och hindrar mig från att vara FRI. Fan.

Nej nu måste jag gå, ska strax sticka ner till båten och måste få på mig några lämpliga kläder, hm. Knivigt hur man ska bedöma vädret alltså.

ciao!

bleeekfis

I ett svagt ögonblick tänkte jag gå och sola solarium. Men vet ni vad? Jag orkar inte. JAG FÅR VÄL VARA BLEK DÅÅÅ!! Jag kommer iaf aldrig få hudcancer, ha! Sug på den alla ni bruna snyggingar där ute!

Om 45 minuter blir det fika med A som planerat. Får väl se hur det blir sen. Men ska nu först och främst sticka över till pappa för avlämning av lite grejs. I regnet. Fåck. Sminkning för eller efter? Vilket i-landsproblem. Sådana har jag gott om.

image67 Jag vill också ligga på stranden med en bra bok och glassa och bli brun. buhää. Men istället jobbar jag. När jag är ledig är vädret skit.

liv igen!

Nu är jag ute ur min period. Ni ser? Jag är helt borta, har inte skrivit i bloggen under hela tiden. Får ta igen det nu. Men skänt att klarat sig ur den här perioden. Men har inte så långt till nästa. Bara ledig idag och imorgon. Och nu är det skitväder. Hade ju tänkt åka till tärnö till Farmor och Farfar men kul i sånt här väder så det får kanske bli imorgon. Sen har jag blivit dissad av typ alla mina kamrater (host rebecca) så jag vet inte vad jag ska göra. Men det blir nog fika med A och sen ska jag väl sticka över till pappa och spenderar lite tid där.

Vad har hänt sen sist då, mer än att jag har jobbat? Ja..ehh..jag har ätit en massa och titat på tv. Jo jag har faktikst träffat Gus och Lisa, varit ute och gått och sp var vi på donken där även Rebeedda anslöt sig. Veery neijs! Jag kunde varit med Gustav och Lisa i Stocholm nu, kollat på Allsång på Skanssen men allt hindrade pga jobbet. BUHÄ jag viill!

Jahaja, kan väl berätta lite om hur jobbet har varit då. I lördes var det hemskt. trodde jag skulle börja lipa efter 10 minuter, var helt livlös när jag kom hem. Världens depp. Söndagen var lite mer okej för då börade jag tidigt och tiden går snabbare då. mycket folk var det också. Igår var ändå okej trots att jag började 12 för H var där. Allting blir sååå mkt roligare och bättre då. DÅ har manb någon att prata med och båda var så trötta och bara skrattade hela tiden. Som det kan bli. Men får väl se hur hela helgen blir för då är hon inte där. TRÅK.


NU har jag nog inte så mkt mer att berätta för stunden. Funderar på om man skulle sticka över till fader nu eller vänta lite. Är jag hos pappa blir det nog inga fler uppdateringar för datorn funkar fortfarande inte. Men vi får se.

Ha det fint people!