Lördag

Goddagens!

Jodå, jag kom upp. Nästan i tid. Håller på och fixa och packa ihop mig lite här hos pappa. Ska över till mamma om en stund. Möte med Rebecca klockan 12 på stan för lunch och sedan bär det av till henne. Måste ju planera nyår och allt. Det närmare ju sig nu.

Jaa, det är väl så dagen ser ut, blir säkert trevligt.

Ha en finfin dag!


dinosaurie

Ida och Sara klagade på min dåliga uppdatering (kanske kan jag hålla med) så tänkte att det får bli ett litet natteinlägg för att göra dem nöjda.

Är precis hemkommen från ida där kvällen har spenderats med henne och sara. Väldigt trevligt och roligt måste jag säga. Spanade in idas fina hus med lite skumma konstverk, babblade, checkade film och åt chips. Inte illa va?


Om sisådären 4 timmar åker lisa till flygplatsen. Redan där är min avundsjuka stor. Hon åker sedan vidare mot Fraaance. Uh, fuskapa. Jag vet en till som också vill åka iväg och glömma allt vad nyår heter. Men det är kul för lisa, because she's worth it! :P Ha, satungen sover inte ännu och hon ska stiga upp om tre timmar. Roligt för mig, mindre roligt för henne. Nej vad jag ville komma till är att det är lite tråkigt att hon ska iväg för min del, för det blir himla ensamt. Men jag ska bita ihop och dra fram min starka sida.


Nu borde jag gå och lägga mig, har en del på schemat imorn faktiskt, hör och häpna. Ska träffa Rebecca för en heldag. Trevligt. Borde dock sova nu så man är laddad. Men det är ju mycket man borde..


slödag

Dagen började med en massa fixande på rummet. Fast någon större skillnad kan jag inte påstå att det blev, eller jo fast det syns inte. Har ändrat i alla lådor och sånt där man kan få för sig att göra när man inte har något annat bättre för sig.

Sedan pös jag ner till stan, själv. Patetiskt. Men var tvungen att byta ett par grejer så det fanns inte mkt annat att göra. Dock gick det inte så bra, linnet fick jag inte byta för mamma har tappat bort kvittot, typiskt. Och klockan, ja jag vet inte. Iaf så sprang jag efter en stund på ida, trevligttrevligt. Och eftersom jag ändå inte hade ngt bättre för mig hängde jag på henne som en annan liten hundvalp.

Ikväll blir det en träff med ida igen och sara. Blir säkert bra.

Helsingborg

Tillbaka igen. Helsingborg var trevligt men kanske inte så mkt mer än så. Åt god libanesisk mat på kvällen, massa gott och sjöng singstar. Tröttnat? Jag? Inte farligt.

Idag har vi besökt en släkting på lasarettet, heelt enormt. Kändes som man skulle åka till underjorden elelr något med alla knappar, stora salar och tunnlar. Sedan for vi till Väla för lite seriös shopping, trodde jag.

Dock har vi knappt hunnit dit förrän vi ska äta och sen säger pappa att vi ska åka hem om en halvtimme. GAH. Han är ju konstig på riktigt. Iaf så blev det mest bara en massa stressande av det hela. Kutade runt så jag till slut inte visste var jag var. Usch, så tråkigt. När man väl är på väla vill man ju verkligen hinna titta på allt. Men icke. Hittade iaf två tröjor på Gina och smycken, ett jättestort guldigt halsband och ett svartguldigt armband. Tänkte slänga ihop dem med klänningen jag hittade på MQ för ett par dagar sen och skapa mig en nyårsoutfit.

Nyår ja, ett ständigt problem. Vi får väl se vad det bär av.

Ångrar som sjutton att jag inte följde med mamma till köping istället. Fick ju inte direkt ut så mkt av Helsingborg. De verkar däremot ha det hur trevligt som helst i Västerås. AH. Det är därför jag inte ska fatta beslut.
Imorgon har jag inte heller ett skit att göra, kunde ju lika gärna hängt i västerås istället. Men gjort är gjort. Får väl roa mig med min nya hurts eller något. Lyllo mig.

klump

Jaha. då var det den där sorgliga perioden igen. Den där tiden då julen är över. Usch, vilket depp. Men det blir jul igen nästa år. Det är ju bara det att tiden nu efter är så trååkig.

Julen rusade fram, mys, god mat och trevligt sällskap såklart! Men inte så mkt julstämning, fast det kan ju aldrig bli som när man var liten. Men iaf. Fina julklappar har jag med fått :) . Fast roligast är ju att nästan alla mina julklappar blev omtyckta. Nästan iaf.

Firade jul med mami på lilljulafton sedan övriga släkten på julafton. Idag har jag mest slöat runt. Fixat och trixat lite. Och varit över hos mamma och ätit ännu lite mer julmat med en del av släkten. Sedan blev det lite julmat hos pappa till kvällsmat. Haha, jösses. Och det enda jag äter är ju i princip skinkan och köttbullarna. Haha, men det hör ju julen till.

Imorgon blir det efter många om och men tillslut Helsingborg. Lite julfirande där och sedan Väla. Byte av julklappar och kanske lite reafynd, vem vet.

Nehää om man skulle gå och äta lite choklad och läsa lite. Det är ju faktiskt fortfarande jul, egentligen.

världs



Jag vara bara tvungen, så braaaa :D

all the lights

Dan före dan före dopparedan. Tydligen. Och snart är denna dagen också över. Känns det som jul? Nej. Imorgon ska vi fira jul hos mamsen, sådär liljulafton. Det känns mest AGRHHAIO snart är julen över. Jag vet, jag ska försöka leva i nuet och bara njuta av den härliga stämningen. För visst är det mysigt överallt och alla känns lugna och glada. Men lite mer julkänsla hade inte suttit fel.

I alla fall. Idag har vi haft pysselverkstad här i huset. Det vill säga, miljoner pyssel och papper grejer utslängda över hela köket. Jag passade på att slå in alla julklappar så nu ligger de färdig inslagna på hemlig plats. Spännande va? Framåt dagen anlände Rebecca för lite julklappsutbyte. Vi fikade och hade det mys. Fick
detta supergulligafina armband, en ny kärlek, Tack! Sedan checkade vi även världens bästa julkalender, Mysteriet på Greveholm. Åh åh åh. <3

Under kvällen har vi julstökat. Fixat skinkan, mmmm och äntligen klätt granen. Fast utan ljus, för de var sönder. Vi har ingen tur vi. Men det ska åtgärdas imorgon så.

Nu ligger jag här i sängen, dags att sova, måste ju ladda upp ordentligt inföt morgondagens julfirande. Well well cykelställ. Naaaatt!


julloov

Då var det jullov. Jag förstår det då inte. Men så sköönt :) Har inget alls planerat för lovet heller, freedom.

Idag har det varit en kortis i skolan, hämtade ny leverans av underläggen i morse. Sedan skolan då innan jag träffade flicksen för en lunch. Muy trevligt. Sedan var det avslutning i kyrkan vilket också var mys. Efter detta slängde vi runt på stan för nu har man ju liksom all tid i världen. Nu sitter jag här och väntar på Rebecca som kommer med lite underlägg till mig, eller lite och lite. Ganska många är det faktiskt.

Sedan blir det kanske en lite promenix, måste fixa lite grejer. Ikväll, lisa kanske? tja, vi får se helt enkelt. Nu är det ju lov och man kan göra lite precis som man känner.


taisdag

Tisdagförmiddag då minsann. Snart jullov :D Fast lite stressande med, ingen julkänsla här inte. Men det är bara att hoppas att den kommer smygande när man minst anar det.

Det tråkiga är att Rebecca är sjuk idag. Väldigt sorgligt faktikst för vi skulle äta julbord och allt. Synd om henne också som måste vara sjuk. Känner mig inte helt kry heller men det är förhoppningsvis bara något tillfälligt.

Ikväll blir det iaf systers julfest, ni vet sådär med kass teater och falsksjugande ungar? Men det ska bli mysigt ändå, jag menar det är ju juligt :)

Nej nu måste jag strax pysa till skolan. Ha en bra daag!


sniffsniff

Hoppsan jag har ju en blogg, som jag missummar som en galning. Skyller på tidsbristen som vanligt.

Men idag goda vänner så hör och häpna, jag har ingenting, nichts att göra. Och det är måndag. Allt plugg är över och fixat, hör ni halleluja kören? Så jaa, det är bara att vänta in jullovet.

Allt jag hade velat ha är lite julstämmning. Såhär 1 vecka innan julafton känns det som om julen är ett halvår bort. Tragiskt. Jag vil ha julkäänslaa!

Så idag då händer det inte mycket alls, nopp. Måste nog sova lite är trött som en..ja jag vet inte vad. Trött är jag iaf.

Nu tänker jag fortsätta mitt försök att skapa julfeeling genom att sjunga julmusik så högt jag bara kan och sniffa lite på granen.

sniffsniff

Hoppsan jag har ju en blogg, som jag missummar som en galning. Skyller på tidsbristen som vanligt.

Men idag goda vänner så hör och häpna, jag har ingenting, nichts att göra. Och det är måndag. Allt plugg är över och fixat, hör ni halleluja kören? Så jaa, det är bara att vänta in jullovet.

Allt jag hade velat ha är lite julstämmning. Såhär 1 vecka innan julafton känns det som om julen är ett halvår bort. Tragiskt. Jag vil ha julkäänslaa!

Så idag då händer det inte mycket alls, nopp. Måste nog sova lite är trött som en..ja jag vet inte vad. Trött är jag iaf.

Nu tänker jag fortsätta mitt försök att skapa julfeeling genom att sjunga julmusik så högt jag bara kan och sniffa lite på granen.

nu är det jul här i vårt hus

Hey!

Nu var det lördag och födelsedagen är över. Det är alltid lite sorgligt. Menmen. Kvällen blev trevlig den med, släktkalas, massa mat och god tårta. Jösses vad mätt jag var. Fina grejer fick man med. Det är inte alls dumt att fylla år.

Och idag, då är det det första december. Kan ni förstå det? Nej det kan jag då iaf verkligen inte. Behöver banka in lite julfeeling. Det som verkligen hade kunnat göra det är lite snö. Jag behöver nästan snö för att få någon julstämmning men det känns väl ganska avlägset måste jag säga. Tittade på julkalendern idag iaf, alltid något. Hö.

Idag städar och fixar jag för fulla muggar. Jag ska nämligen ha lite paaarty für mina friendas. Det blir säkert supertrevligt. Snart ska jag och mor min åka och handla lite och sedan blir det väl lite allmänt fixande till. Men det kommer säkert bli bra!

Ha det fint!