haaappy


Idag fyller jag år och jag är gladglad :D

Kalas om en stund. Innan överraskade lisa och rebecca med upllevelser. Snällisar. Fika blev det också. Och icke att glömma, jag fick en skyddsängel och en blå söndrig plast gris. Åh så bra det är att fylla år!

paaket

Hejheej!

Då har man tagit sig igenom denna veckan med allt vad den innebar. Och imorgon gott folk, då tar jag steget. Jag ska nu inte längre vara minst (eller det är ju lite svårt att ändra på men jaja). Inte för att jag direkt hunnit fundera över det här med födelsedag, det har varit lite mkt men nu är det iaf dags. Sen jag vet menmen.
Så himskans trevligt att fylla år på en fredag förresten. Jätteperfekt. Inför helgen , kort dag och rubbet. Blir kalas imorgon med, det blir säkert trevligt. :D

Ja, jag skulle ju inte direkt sitta framför datorn nu egentligen, enligt mina planer. Men vad gör jag idag då? Jo går och stukar fingret eller nåt sånt shit. Okej, jag vet det låter jättelöjligt men det är faktiskt jättejobbigt. Jag är ju helt handikappad,  och så är det högerhand med. toppen. Allt tack vare handboll som vi givetvis skulle göra på gympan idag. Blöö. Mitt såhär í allt ihopa, jag har inte tiid. Det har tagit megalång tid bara att skriva detta eftersom jag inte har så många fingrar till mitt förfogande, typ lillfingret. Men vad tacksamm jag kommer bli när det blir nprmalt igen.

nää nu ska jag sluta gnälla, jag är ju lycklig i övrigt så.

ciaao!


börjar alltid till vänster

Lördag idag och dagen har sprungit iväg. Gick upp tidigt för att försöka få min engelska ur världen. Det gick ju itne så bra eftersom kära datorn min bestämde sig för att lägga av och radera allt jag skrivit. Hmpfh.

Efter detta missöde stack jag och pappa för att övningsköra. Vilket gick mindre bra. Jag vet inte hur många gånger han skrek, "NU KÖR DU NER I DIKET AHH". Dessutom har jag kört i varenda återvändsgränd i korpadal och kört på en helskum vääldigt lerig skogsväg. Måste tränaträna.

Efter denna tvåtimmars allmänt nedtryckande runda var jag åter i staden och träffade Lis. Vi gick på stan och klagade över våra liv. Åt gjorde vi med. Annars var staden sig lik.

Kvällen har jag spenderat hemma, ovaaanligt. Pappa börja bli upprörd, han tyckte jag skulle ut och ligga i en rännsten och sen kravla hem. Jag förstår mig inte riktikgt på honom.

´Nu ska jag checka bilderna jag tog på väg till Bennys, kanske kan man utvinna en gnutta känsla i någon av dem? Hoppashoppas.


gaaaooud



Bara för att hon är så äckligt söt, alltså seriöst? Titta och smält. Och så känner man sig försstås lite halvt misslyckad själv men det är väl smällar man får ta.

frodo<3

Hejhejheej!

Fredag igen, det var inte så länge sen sist tycker jag. Men veckorna rusar iväg med plugg och allt, och vips om en vecka fyller jag 17. Nyss var jag ju 9. Ja, det är galet. Usch, som rebecca och jag konstaterade idag under vr staaivgång (lät över hela villaidyllen). Nu är vi närmare 30 än vi var när vi föddes. Ålderskris på g? :P

I övrigt har vi som typ alla andra fredagar känns det som, våldgästat fotogruppen och jobbat med uf. Nu är iaf sponsorerna fixade :). Jag börjar se ett ljus.
 
Kvällen har jag hängt här hemma, pappa har varit helskum. Satt i en timme och försökte fråga en liiiteliten sak men fick inte en syl i vädret. En rejäl genomgång på caaasiooo miniräknaren har jag också fått. Han försökte typ sälja in den till mig. " Deetta! Är något du BARA kan göra med en c a s i o miniräknare" Jösses, börjar fundera på om han gått in i väggen eller något.

På tal om pappa, jag längtar efter att få berätta för mina idol-älskande vänner vad paps har hemma. Mohaha. Jag har ju lagt ner idol så jag bryr mig inte, men ha det kommer bli kul. Avslöjar inte det nu för då förstörs allt det roliga.

Imorgon, då ska jag övningsköra, hör och häpna! En stadsrunda med lIsa, måste hitta lite födelsedagspresenter, ja till mig själv alltså. Tja och en hel del med smågrejer. Damn med, måste ta de där känslobilderna med, guuölö.

Ciaao!

titta på ligisten

Hello!

Lördag natt, varför hamnar jag alltid här just på natten? Hm. Slutsats - jag har inget liv.

Igår var det party med tjejerna. Eller ja, vi hängde hos lisa och sen pös vi till bellevue. Men det var muy trevligt. Mkt bättre än att stanna hemma, så det var faktiskt ett bra val av oss :P Det enda som saknades var lite mer blandad musik (vi gissar att de endast hade 1 skiva som de körde på repeat) och lite mer folk. Annars inget att klaga på.

Idag har jag under hela förmiddagen slöat runt och försökt ta tag i mig själv, men nja. har städat lite, gått en runda och ja sen var det nästan dags att fixa till sig inför kalaset. Kalas hos lilla Ina som fyller 6. Det var helkul även om det kanske inte låter som det. Menmen. O jädra, ni skulle sett efterätten. 4 olika tårtor :O + massa bär och grejer. Snacka om att bli mätt.

Efter detta åkte jag och julia bussen hem. Världens skummaste buss alltså. Chauffören var helt borta, kunde inte räkna och tittade på min hundralapp som om han aldrig sett något liknande. Sedan när vi börjar köra, då sätts megahög techno(!) musik på. whot liksom? och plötsligt släcks allting ner, inte minsta lilla ljus. Så där sitter vi i mörkret och lyssnar på techno. Ja jösses.

Kom väl hem vid 10 och sedan dess har jag bara slöat, tittat på tv och funderat. Imorgon åker jag och mamma på julmarknad :D ska bli jättemys. Kul att göra något på en söndag för en gångs skull. Dock vet jag inte riktigt hur jag ska få det att gå ihop, när hade jag tänkt plugga liksom? hmm.

Nej, nu är det väl snart dags att knyta sig. Naaatt!


på tiden

Kanske skulle vara på sin plats med ett blogginlägg nu. Jo jag har tröttnat, igen. Men jag ska vara tapper och försöka.

Onsdag idag, och sköönt. Nu är alla muntliga redovisningar och prov klara för stunden. Så idag kan man ta det lite lugnt. Vilket inte hör till vanlighterna. Lite engelska läxxa förstås men jaja. vi har fixat lite med UF idag med, varit på banken och lite sådära så det känns med bra. Mmm..

Tiden går så snabbt alltså, snart är det helg igen. En helg som är ett enda frågetecken. Vi får väl se vad som händer. 

Heroes ikväll, treevligt. Har längtat efter att få slänga mig framför tv:n och slippa sysselsätta hjärnan.

Ha en trevlig kväääll! 


thats all I want








The best time of the year
When everyone comes home
With all this Christmas cheer It's hard to be alone
Putting up the Christmas tree
With friends who come around
It's so much fun When Christmas comes to town
Presents for the children
Wrapped in red and green
All the things I've heard about
But never really seen
No one will be sleeping on the night of Christmas Eve
Hoping Santa's on his way

Julia är rar.

Förresten, idag fick jag en komplimang. Av ingen mindre än Geeta.
- åho, vad fin du är idag va.

Det finaste någon sagt till mig. Slå det om ni kan.

super attack

Hej

Det har varit en intensiv fredag och vi har varit länge i skolan. Kommit lite vart på designen iaf. brabra.

Ute är det världens ruggväder, fast det är mysigt. I svängsta snöar det. så man vet ju aldrig.

Fast mest känner jag mig som en påse säck utan liv.

Trevlig fredag!

smäck

Då var det fredag, som man längtade efter det i måndags. Fast det känns inte direkt sådär härligt fredagit som det brukar. Vi har miljoner saker att fixa så kommer väl hem klockan 7 ikväll eller något. Sen vet jag allt som ska göras i helgen med.

Nej, men vad vi var negativa här då. Det blir ju så jobbigt då. Nu ska jag lägga av. Det är ju lördag imorgon, ledig dag! Som vi sa, jag har ju iaf lördagarna..


knäck

Torsdag, Box. Skola, Redovisingen. Medium. Mat. Plugga.



För jag inte vet vad jag ska ta mig till.

Snälla, dua oss.

Hejhej.

Jag kan inte fatta att klockan "bara" är kvart över 5. Har skrivit ut engelskan och ätit och allt så nu har jag ju hela kvällen på mig att öva. Annars brukar man ju bara komma hem, äta lite och vips är klockan halv 7. Och då ska man äta igen och sen är klockan 9 och så ska man titta på tv.

Denna nyfunna tid är ju enbart för att vi inte hade tyska idag och fick ju då sluta tidigare. Tänk, vad fantastisk om man alltid fick sluta vid vid halv 3 istället för 4. Vad mycket mer man skulle hinna med. Nu var vi ändå kvar i skolan en stund och fixade svenska som vi idag fick reda på att vi ska redovisa på måndag. Som om vi inte har 2 andra redovisningar denna vecka och ett prov nästa. Fast skönt att få det ur världen så det ska väl gå.

Imorgon är det onsdag och en lång dag. Fast fotot går ju ganska snabbt trots omständigheterna. Host idetorka och noll kreativitet. Men ikväll är det iaf desperate och det vankas bröllop. Hö kulkul.

Fåk, kom på att mamma förmodligen ska se house. Kan de inte bara lägga ner den. Suuck. Jag blir tvungen att droga mamma lite lätt under middagen eller liknande. För jag orkar faktiskt inte vänta till på söndag för att se det.

Nu ska jag trryycka in tyskan i skallen, ciaao!

man har så kul med tofiffe.

Ett jättekort inlägg får det bli. Har inte tid med sånt här nu for god sake.

Mötet gick bra men vi får se vad det blir. Är det någon som är sådär mega bra på photoshop hör av dej! Vi är i stoort behov av en sådan människa.

Sitter väldigt klurigt till nu alltså, på golvet med datorn i julias säng. Med en gitarr jämte mig och en tofiffe på tangetbordet. Yes smidigt.


Om man skulle dra sig in till sitt rum och börja med den där tyskaredovisningen nu då. Argfff.


Du skall understundom dräpa.

Heeeello!

Då sitter vi här i datasalen igen, och håller på med ett nytt filsofi arbete. Typ iaf. Rebecca letar resa till oss som vi ska åka sen, efter UF när blivit rika X)

I eftermiddag blir det möte med förmodligen framtida leventatör och lite sponsor raggning. Så dagen går ju snabbare när man kommer bort från skolan lite.

Igår, ja då plugagde jag (ofcourse) men var även på fika med Rebecca. Skulle diskutera företaget, men ja det blev mest annat. Men det är så det är.

Om man kanske skulle glutta lite på ett visst abort arbete och få lite insperation nu kanske. Eller ja. Ta en tidig lunch kanske?

south africa +politics

godafton!

Jag har suttit vid datorn hela dagen, men bara inte haft ork att ta tag i bloggandet. Har ändå inget kul att berätta.

Har försökt mig på engelskan hela dagen, men kommer ju ingen vart. Arhg, hur svårt kan det vara liksom?
Var över på en fika hos pappa med, mysmys. Och fixade datorn så nu är den som den ska :) I övrigt har jag ätit massa godis, och ja klagat. Ungefär så.

Ikväll, ja då. Ja tv:n.

nytt nagellack

Heello!

Hm, det känns jättemkt som lördag idag. Fast det är bara fredag, skönt såklart.

Idag har jag, mams och Julis varit i Kristianstad. Jäättebra för mig som sagt att jag inte skulle köpa ngt mer under hela november efter all shopping i Stockholm. Men jag är faktiskt stolt över mig själv. Gjorde av med 50 kr. En latte och ett nagellack. Duktigt va?

Ett par träningsbyxor inhandlades också, fast de fick jag av mamma :) Snäällt. Hade världens beslutångest (surprise!) Har ju gått och gaggat om att jag ska köpa ett par nya shorts hur länge som helst men har inte gjort det. Har inte hittat eller orkat. Men så idag hittar jag de shortsen jag tänkt köpa, men vad gör jag? Jo istället hittar jag ett par andra byxor som jag inte alls hade tänkt köpa. Ett par trekvarts långa, tajta nertill och liksom pösiga upptill. Lite annorlunda än ett par shorts tänkte jag. Så vad gör man, jo tvekar i typ en halvtimme och köper sedan de andra. Det var ju inte alls sådana jag skulle ha. Jösses. Men tänkta att de kan vara bra att ha med när man ska ut och gå på sommaren, eller nåt. Ja jag vet inte.

Måste kila och titta på tv nu, mamma har bestämt att VI ska titta på isprinssessan. Hm. 


shåpping

Okej, jag gör väl en lista då. Om ni ska tjata.

En orange kofta
Svarta stövlar
som väl är, nja jag vet inte vad jag tycker
Liten axelrems väska
Ljusa benvärmare
Grått linne
2 halsband
armband
Foundaiton
Rouge
Highlighter
Pineapple body lotion
Grå lång kofta
Svart klänning
T-shirt/klänning med massa tjafs på
Svart t-shirt
Halsduk
Strumpbyxor
Hårgrejemoj


Hmm, nu kommer jag inte på mer för tillfället. Har säker glömt något men har ändå inte tid. Dags att stick till farmor och farfar.


Kriser och krishantering

Jag är heeemma! (försöker låta positiv, köper ni det?)

November, och staden är sig lik. Den enda skillnaden skulle väl vara att det nu står en översmockad resväska på mitt rum som skriker efter att bli upppackad. Ska strax ge den lite uppmärksamhet men först bloggen.

Morgonen har ägnats åt en promenad och ett eget mini spa här hemma. Med inpackningar, smörj och skrubb. Den behövdes efter en hård shoppingvecka. Haha shopping är min passion men det sliter faktiskt. :P Om jag orkar skriver jag kanske en lista över nya grejerna. Kanske.

Gårdagen spenderades, of course i stan. Lite strul med pengar och shit gjorde att det inte blev så mkt shoppande men jag köpte lite tröjor iaf, vilket var mitt mål så jag är nöjd iaf. Vi åt lunch på ett jättebra ställe faktikst, som vi hittade direkt. Otroligt när jag är med. för min del fick det bli varm bulgur med kyckling. Och för varmt kaffe.

ååhhho sen var vi och fikade. Och vi åt den godaste brownien jag någonsin ätit i h e l a mitt liv. Så god så att man nästan gick och dog. Jättekladdig, kompakt med massa smak och smält choklad på, serverades med mjukglass. Jiisses. det är den jag kommer tänka på under framtida hårda dagar. Okej, den gjorde en jädrans mätt också men det är ju en annan sak.

Tog mig hem, ja det gjorde jag också. fantastiskt. Stod där i regnet, blåsten och kylan på en fyrfilig motorväg mitt i mörkret och kände mig väldigt borttasppad och ensam. Men bussen kom, och jag åkte med och lyckades ta mig igenom allt oskadd. Och nu sitter jag här. Ja. Tyvärr.

Idag blir det uppackning, plugg (förhoppningsvis) och tittande på alla program som är inspelade åt mig. Haha, I´m a suupeerr geek.

Klockan 1 blir det middag hos farmor ocg farfar, ungstekt gädda mmm :D