JESC

Här sitter jag ja. En fredagskväll. Depressing hu? Yep I know.

Har varit på stan idag lite efter skolan. Fikat med Lis. Sedan har jag hängt hemma. Haft lite gäster under kvällen och jag har gluttat på Junior Eurovison Songcontest. Lite mysigt men jag blir alltid så depp efteråt. Kids som sjunger så bra så jag bara blir så avundsjuk så jag vet inte alls vad.
En Sandén vann i år med. Galet att alla tre systrarna kan vara så duktiga. Sjukt.

Ajja imorgon blir nog en lite roligare dag.

Nattis!

helg snart

Freedag, freeedag, fredag! :D

Ska träffa tova om ett par minuter och sticka till skolan. Ha 40 minuters filosofi och sedan idrott. Joggning, igen. Ansträngande dag höm? Noooppp. Helt underbart.

Efter skolan kanske jag hänger med Lisa lite. Vore väl konstigt annars. Kvällen blir nog lugn.

Ha en bra dag folks !

god kväll !

Imorgon är det fredag och det tycker jag mkt om. Helgen kan nog bli bra. Ska jobba imorgon med Rebecca på en fest. Men tycker faktiskt det ska bli riktigt kul. Vinflaskorna oroar men det löser sig väl. :)

Något som är mindre bra är tyskan. Seriöst, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Meningarna vi har till nästa vecka är så apasvåra så jag vet inte vad. Fixar verkligen inte dem. Inte har jag någon som kan hjälpa mig heller. Uschusch, hur fasen ska jag lösa det då.

Nu tänker jag iaf gå och lägga mig. Natti !

föll pladask

Tjillevipen!

Idag är jag lite arg. För det första, friidrotts-vm har krossat alla mina förhoppningar idag. Kallur och Holm fyra. Är det inte knäckande så vet jag inte vad. Stackarna.

Det gjorde mig iaf väldigt upprörd och tryckte ner mitt humör rejält. Och vad får jag höra när jag kommer hem? Jo att systers cykel är stulen. Vad fan är det med människor. Jag hatar såna jävla idioter. Hur svårt kan det vara, mitt, ditt. Sådama männsikor gör inget annat än att förstöra för andra. Idiotjävlar.

I övrigt har dagen varit bra. Ingen företagsekonomi idag så började 12, inte helt fel. Hade sedan tyska som gick att överleva. Efter detta var det induviduellt val och jag har Foto med LIsa och Tova. Det verkar faktikst bli en kul kurs så det är skönt att ha någonting att se fram emot under veckan. Fick sluta ganska mkt tidigare också så vi kastade oss hem för att titta på holm, men det kunde man ju varit utan.

Idag måste jag väl plugga lite och sådära. Imorgon är det torsdag, den segaste dagen av dem alla. Blää. Ska till tandläkaren på morgonen med. haha, en rolig grej inträffade nyss förresten. Fick sms av folktandvården, haha. om att jag inte skulle glömma bort min tid. Vad händer med världen egentligen?

tisdag

Tisdag förmiddag och jag ska strax bege mig till skolan.
Det hade varit något trevligare att vara hemma och kolla på VM men det gåår icke. Nej, det blir svenska, matte och tyska istället. Inte mina favoriter direkt. Men vad gör man.

Får ta och sticka nu, Tova väntar.

image78

neeiw week

Hm, mitt närminne är inte det bästa och att komma ihåg vad jag senast skrev om är alltför svårt. Occh att kolla efter är mer än mitt lata jag klarar av efter en måndag.

Ja vad ska man säga, skola idag då. Nu blir det väl lugna eftermiddagen med tv:n ikväll.

Snacka om att jag inte har något liv. Nu ska jag gå och äta lite till.

Eller jo föresten, helgen. Var på tärnö med Lisa. Stackaren. Vi målar huset. Så det är det vi gjort och nu är vi gulprickiga. Fast det fanns förstås positiva inslag. Som när Carolina vann VM och vår promenix med fototagning. Kan kaanske slänga ut lite bilder sen om jag orkar. Eller om man skulle skaffa sig den där bilddagboken. Kanske.

Just det, nu kom jag på lite grejer att göra. Som att fixa i ordning hela mitt rum + garderoben. Den rasade nämligen sönder härromdan förstår ni. Mamma säger att det tyder på att man har för mkt kläder men jag säger att garderoben helt enkelt var kass. Nu ligger iaf alla kläder på golvet och sängen och väntar på att få komma in i den nyfixad garderoben.
 
ciaao!

the one and only jacket

Okej, måste bara berätta om min jacka. Den fina svarta jackan som är precis som en sådan jacka jag ville ha. Jag hittade den I Karlskrona, men givetvis fanns den inte i min storlek. Rebecca letade dagen därpå efter den i Växjö, fanns icke där. Jag och Lisa letade i Kristianstad. Inte fanns den. Ingenstans gick den att finna.

Det visade sig dock att den gick att beställa, aha tänkte jag. Det är ju skitbra.
Beräknad leverans: v 43.
Inte så bra.
Men beställde den iaf, för jag ville ju verkligen ha den. Sedan kom jag på att Julia skulle till Malmö. Efter mkt tjat sökte hon efter den där. OCh lyckas minsann hitta den i min storlek! Det ni, då var jag glad.

Men vad tror ni händer idag? Joo, jag får ett litet paket från HM. Innehållandes vadå? Jo en svart jacka som jag inte hunnit avbeställa. Den hade kommit in tidigare. Så nu sitter jag här med två likadana jackor i storlek 36. Det är ju kalasbra. Haha.
 

image77Miin jackaa :D



Grattis Saara !

Heeloo!

Idag är det fredag och fredagar är alltid bra. Va en stund i skolan och hade filosofi för första gången i mitt liv. Får väl se vad som kan hända där. Sedan efter det var det simmning på idrotten. Helt okej ändå. Ingen lång dag idag inte. Najsnajs.

Efter skolan skulle jag och Rebeccan äta lunch, lisa och sara, som förövrigt fyller år idag följde med. Grattis Sara :D det är inte klokt vad gamla folk börjar bli, jag blir ju helt nojjig.
Köpte ram till ett foto på mig och rebecca som togs i början av sommaren. Det var lite roligt, och fint blev det också.

Ikväll såå, ja då blir det Lisa och Sara :) Helgen är ännu osäker, många bud på g. Men det blir säker bra.
Nu orkar jag inte berätta mer om saker som ändå är helt ointressanta. Ha det fint!


photos from the past

Det är något speciellt att titta på bilder med sorgsen musik i bakgrunden. Det får en att tänka på andra, lyckliga tider. Om de nu var så lyckliga. Men ialla fall.
Och eftersom varenda jävel verkar ha gått och skaffat sig bildagbok kanske man borde göra som vanligt och följa strömmen och göra detsamma. För jag har ingen egen vilja och gör alltid som alla andra. Hejdå!

1 av 200 dagar

Vad ska man säga om den första dagen i tvåan då?
Tja, det var väl som en första dag efter sommarlover brukar vara. Informationssnack, presentation och schemautdelning. Behöver jag nämna att schemat är väldigt orättvist, och inte till min fördel då. Men det är inget att göra åt så ska sluta klaga nu.
Vi hade guidad tur för de nya ettorna med, ha det var kul. Att inte behöva känna sig så liten och osäker längre. Alltid något liksom.

Vi hade lite tur faktiskt, för fick sluta efter lunch vid 12. Efter detta blev det fika med flickorna. Treeevligt. Handlade plommon och fick även en gratis (!) smaksirap till kaffe. Lite gammalt datum + att sara jobbar där. Så det var toppen. Får ta och göra lite kaffe sedan efter maten.
Det är inte klokt vad trött man blir efter en dag i skolan såhär. Var heel trött nu i eftermiddag och låg och halvsov när det var hur fint väder som helst ute. Ajja.

Imorgon blir det bad med skolan så hoppas på iaf hyfsat väder. Och lite sovmorgn vilket är skönt men lite..nej tyst med mig. Seg morgondagen lär bli, första dagen med vanlig schemaläsning, klunk. Orka tänka på det nu, är det något bra på tv ikväll månntro?

slits


jag trodde stock var en färg.

Jag orkar inte med mer än att säga, imorgon börjar skolan.

Boog och elliot <3

slösar mitt liv

Goder Afton!

Igårkväll segade jag satan och var irrriterad. Idag jobbade jag, från morgonen. Och maa god vad segt det var. Inget folk, nada. Fanns inget att göra. Men tänkte att ikväll då hittar jag på något kul iaf, men icke. Har segat äännu mer. Jaha, inget på tv heller så vid halv 10 stack jag ner själv i mörkrte och hyrde film. Se upp för dårarna. Har sett en bit men nu skulle mamma kolla slutet på en deckare så fick ta en paus.

Måste packa ihop lite grejer till Pappa nu med. Sticker till honom direkt efter jobbet imorgon tänkte jag. Jo, jag jobbar imon också. Men sedan är sommarens jobb över, fast jobbar i höst med men iaf. Det blir skönt att bara jobba en dag per helg liksom. Men attsingens vad drygt det kommer vara imorgon.

Om man skulle ta tag i det där packandet nu, natti!

shreeeek

Heej!
KOllar på Shrek så det får bli ett snabb inlägg. Var ju i Krsitanstad med Lisa idag. Mycket trevligt och roligt :) Slutade med att jag köpte ett par svarta byxor, linne och ett armband. Bytte min matbok också hah.
Lisa gjorde storköp, fina saker tycker jag.

Nej hinner inte berätta mer, tv:n kallar. tittar ni inte på shrek, så för guds skull gör det! Världsbäst ju! :D

ledig fredag

Morning!

Idag ska jag och Lis åka till Kristianstad. Alldeles strax faktikst. Ska träffa henne om 10 miunter och har verkligen inte tid att sitta här, egentligen. Men bara väntar på att plattången ska bli varm. Sedan måste jag välja smycken med lite snabbt.

Övningskörde lite igår med. Trevligt. Fast inte så mkt nytt. Backade en del och höll ett tag på att backa in i en container. Då blev mamma lite nervös.

Nej, har bråttom. Berättar mer sen!

inställd jobbdag och ny väska

Wiha! Dagen blev inte alls så dålig som jag trodde när jag slog upp de bruna imorse. förväntade mig en seg arbetsdag men ni må tro jag blev glad när chefen ringde och sa att jag inte behövde jobba idag utan kunde gå och hyra en film eller nåt istället :D Toppenkalashärligt!

Så istället blev det så att jag nästlade mig in i Rebecca och Lisas planer på lunch och staden. och vad hände där? Jo ett extreemt impulsköp. Vi gick förbi wedins när rebecken bara skulle kolla in lite om de hade fått in några nya väskor. Istället är det jag som hittar en väska, till skolan då. Ville ha en färglad som är rymlig och där stod en stor röd väska. VIlle kanske hellre haft en annan färg men röd är inte fy skam det heller. Vips hade jag köpt den. Ja jösses.

Imorgon ska vi åka till Kristiandstad med. Gud vad vi flänger. Nej men det blir trevligt. En liten utflykt. Måste byta min bok som jag köpt med, hah den visade ju sig vara full med reccept. Tabbe.

Haaare!

memories

thai Vår kanot, klockrent namn or what?


Jag vill tillbaka till Thailand! (jag vet att jag tjatar men skit i att läsa då!) Inte sitter här i rusket, med en vecka till skolan börjar och jobb om tre timmar. Friheten i Thailand var total. MIss it, snörvel.


en vecka..

Hejs!
Ännu en jobbdag är avklarad. Segt det var idag, typ inget folk. Förutom en busslass med massa pensionärer som alla skulle ha samma sak ungefär och ALLA skulle naturligtvis betala med 500-lappar. Tror de att jag är gjord utav växel eller? Nåja, kom ju hem till slut iaf. Men ska jobba imorgon med och det är lite bistert men vad gör man.

Har ju inte nämnt gårdagen! Det var en bra dag det. Jag, Rebecca och Lisa var nämligen i Karlskrona för lite shopping inför skolan. Hittade först inte så mkt men det blev lite tillslut. Bästa köpet var ändå det röda Hello Kitty läppglanset och den lila neccesären. Ha. Det var mkt trevligt allting. Om man bortser från strömavbrotten som slog ut hela strömmen i hela karlskrona så vi kom inte in i affärerna eller någonting. Fast efter ett tag var det över och då kunde vi äntligen få våra goda lattar. yummie. Köpte även hem två
Frödinges Kladdakaka till mig och mams på rekommendation av Rebecca. Och visst var den god :)

ikväll blir det lisa, förvånande nog. Fast först ska jag äta soppa, mm.
Ciao!

don't give yourself away.

Now old friends are acting strange,
They shake their heads, they say I've changed,
Well, something's lost and something's gained
In living every day.

avundsjuk

usch vad segt det var på jobbet igår. trodde jag skulle förgås. Men jag överlevde. Hade besök också, en massa trevliga människor :) fast det var lite hemskt att stå där inne och titta ut på de lediga männiksorna som satt där och fikade i solen. Sedan skulle de ut till en sommarstuga och det hade tydligen varit hur mysigt som helst. Ååh jag vill också! :( Men nej, det är bara att fortsätta att jobba.

Resan som var tänkte imorgon blir inte heller av så nu har jag ingeting att se fram emot heller. Det är ju hemskt när man ska behöva längta till skolan börjar bara för att slippa jobba mer där. shit.

JObbar idag med dåja, börjar vid 13. Värsta tiden. Men vad gör man. Nu ska jag gå och äte lite och fixa mig inför..spyrrrr.

ciao!

jååbba

Hejs!

Låt se, jobbade i förrgår. Fint väder och allt usch.
Igår var en trevligare dag. Satt ute i solen på förmiddagen, fixade fötter och naglarna. Var på stan en runda med syster. Sedan var det snabbt hem, fixa till mig lite och sedan sticka på kalas. Lilla kusinbarnet fyllde 1. Megasöting. Sedan, en aning sen (en timme eller så) kom jag till sara för lite trevligt umgänge och tacosätande. Vi var en hel hög med folk. Men den det var mycket, mycket trevligt :) Väldigt kul faktiskt.

Idag är det ännu en sån där otrevlig jobbig dag. Ja, ni fattar. Jag ska jobba. Har en grov oro inombords. Det borde väl ändå kännas bättre nu när man varit där hela sommaren och känner stället. Men nej, det är lika hemskt varje gång. Ni vet känsla i kroppen när det liksom kliar i benen och bröstet av olust, känslan av oro i hela kroppen. Nej usch. Snart börjar skolan också. Och då blir det extra kul, gå i skolan ooch jobba. Ja, iaf till slutet av september.

Nej, nu måste jag gå och fixa lite grejer innan jobbet börjar. Klockan 12. Får nog besök idag. Det är alltid upplyftade, även om man får grymt mkt skäll efteråt.

Nåja, nu ska jag sluta vara så neggig. Ha det bra!

på böljan blå

Tjena!
Orkar och hinner inte skria så långt men kan ju säga att de senast dagarna har varit soliga :D Inte en dag för sent. Detta har inneburit att mkt tid har spenderats ute med båten och i sommarstugan på Tärnö. Badata har jag förstås också gjort även om det inte är någon värme i havet. Men men är det sommar så är det ju.

Idag har jag jobbat i värmen, skittråkigt och chefen usch bläääö. Slutade vid lite efter 5 iaf så då har vi grillat och så var vi för ett snabb dop i en sjö. Lite småkyligt men va fasen.
Hyrde film med Rebecca härromdagen också, mycket trevligt, lite skum film. Monster House, animerade. Hm men ganska bra ändå. Glömde dock lämna tillbaka den i tid. Deet är onödigt.

Nej nu ska jag duscha och fixa lite. Imorgon blir det nog båten igen, med Lis.
Ciao!

jag är en rik brat

Mitt i min klagan glömde jag berätta vad somo händer i helgen. Börjar ju jobba på måndag så det här är min sista helg i frihet innan skolan börjar snart. USCH FY FAN. Kanske blir en träff med rebecca, om vi får ihop det men jag tror jag hänger med ut med båten imorgon. Får passa på att vara ute medan jag kan liksom.

Bara för att jag är så ensam tänker jag sno ett test här från Lisa, Sorry, fast du vill väl bara att jag ska vara lycklig? :P ajja, skittråkigt att läsa men ni behöver inte :)

Hur bortskämd är du?

[x] Mamma
[x] Pappa
[x] Styvmamma
[x] Styvpappa
[x] Styvsyskon
[ ] Bror
[x] Syster
[] Systerson
[] Systerdotter
[x] Mobiltelefon
[x] eget badrum
[x] eget rum
[ ] swimmingpool
[ ] Hot tub
[x] gästrum
[x] Dator
[x] TV
[x] Bastu
TOTAL: 13

[ ] en säng lite större än normalt
[x] Mer än 4 par skor
[x] Solglasögon
[x] Klocka
[x] mp3spelare/iPod
[x ] en fungerande PS2
[ ] Nintendo Wii
[ ] Xbox som funkar
[ ] Nintendo 64 som funkar
[ x] Gameboy/ Advance
[ ] Gamecube
[ ] nintendo ds
TOTAL: 6

[ ] Poker-bord
[ ] Basketkorg
[x] Hockeyspel
[ ] Biljardbord
[] pingisbord
[ ] Fooseball (fotbollspel)
TOTAL: 1

[x] Nattduksbord
[] Stereo på rummet
[x] CD spelare
[ ] Har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/ AE
[x] Dina föräldrar har gett dig kreditkort/atm kort
TOTAL: 3

[x ] Jobb/sommar jobb, jobbar en gång i veckan
[x] Shoppar minst en gång i veckan  
[x] har dyr parfym/cologne
[x] AIM/MSN
[x] Kamera/video kamera TOTAL: 5

[ ] Skoter/motorcykel/bil/moped/fyrhjuling
[ ] Gitarr/trummor/basgitarr
[ ] Piano/Keyboard
[x ] något annat instrument
[ ] varit på en kryssning
[x] rest utomlands
[ ] haft en personlig tränare
[x] dyra smycken
[x] träffat en kändis (flera)
TOTAL: 4

[x] Platt/locktång
[ ] har varit i en slagbur, som är till för baseboll
[ ] har 1000 spänn på dig just nu
[x] kreditkort, debetkort eller bankkort
[x] rest i Europa
[ ] Varit på Hawaii
[ ] Varit i USA
[x] Varit i Asien
[ ] Varit i Australien
[] Varit i Afrika
[ ] Varit i Sydamerika
TOTAL: 4

[x] Föräldrarna har bil
[x] Jet ski/båt
[ ] Husbil/vagn
[ ] Jag har en bil
TOTAL: 2

[x] Hemmagjord mat nästan varje dag. 
[ ] suttit i en limo
[ ] suttit i en helikopter
[ ] äger en videokamera
[ ] egen laptop
[x (typ) ] egen dator
TOTAL: 2

TOTAL SUMMA: 40

1-22 = Ghetto-kid
23-32 = vanlig
32-40=rik brat
41+ = uppeklassens snobb

Hoppsan, lite värre än lisa.. Hur det nu gick till..

skitliv

Måste bara klaga lite. Var ska jag börja? Hmhm. Jo vi tar det obligatoriska jobbklaget.
JA, jag vet att jag varit ledig nu i snart två veckor, jätteskönt men det har varit, ursäkta jävla skitväder. Inte en dag men fint väder har det varit. det har blivit till att sitta inne och uggla och träffa Lisa, vilket å andra sidan inte är fel. Men lite sol kunde man väl fått? ha? är det för mkt begärt? Nej nu skriker istället varendra löpsedel, metrologer och väderprognoser ut: NU KOMMER SOLEN! I början av nästa vecka, högsommarvärme, håller i sig hela veckan, upp mot 30 grader...men JAHA fuck off. Bara för att jag börjar jobba nästa vecka. Kunde jag inte fått vara ledig nästa vecka då istället eler vad som? Nej istället ska jag gå där i sommarens enda högsommarvärme och pinas och må ashole. Kul, verkligen skitkul.

Andra klagomålet gäller min ensamhet. Idag, ingen vän. Ikväll ännu mindre vän ocg igeting att göra. Har bara legat här och läst. Okej boken, Luftslott som sprängdes var väldigt bra, den bästa av de tre faktiskt. Man vill kanske göra lite annat såhär en fredagskäll då man är ledig också. Okej om jag varit ledig hela sommaren men nu är det ju inte så och blöö. Alla har övergivit mej och familjen är skittråkig. "Vi går och lägger oss tidigt". Och på köpet är vår dator helt bortom räddning. Det går inte, vi måste köpa en helt ny. Jag skrattar mig fördärvad. Sitter på pappas jobbdator. Han fick väl lite dåligt samvete.

Nu går jag och stoppar huvudet i sanden.

Resan

Hejs!
Det var ett tag sen men har faktiskt inte varit hemma, Tror jag nämde att vi skulle ut på en liten resa och så har vi varit.
Dag 1 tillbringades på Ullared, orkar inte berätta allt jag köpte det skule ta alldeles för lång tid men det var det där vanliga tjafset ni vet. Och så förortsungar, den är ju så gööllig, har velat ha den länge så det var på tiden att jag köpte den.
Dagen efter det segad vi som satan, gah innan vi kom ut på stan på eftermiddagen, i göteborg då alltså Det blev lite shopping. Köpte lite tröjor, skor och accesoarer. Ja, jag är en härmapa. Köpte likadan skor som Rebecca (annan färg dock) och likadana trosor som Lis. Men jaja, jag har ingen egen fantasi.
 Dagen efter detta blev det lite shopping till och Liseberg. Äälskar liseberg. Bästa tivolit jag vet. Fast det var mkt folk så långa köer vilket var segt menmen. Var där tills de stängde innan jag kom hem vid 4 på natten. Var man seg då eller vad?

Men dagen därpå var det bara pang på direkt igen. En runda i kvarteret med lisa och sedan blev det ut till tärnö för natten. Det var trevligt även om det inte var något höjdar väder. Man kan inte få allt. Åkte hem tidigt i morse oh har egentligen bara segat idag. Ingen hem attt umgås med. Men har förstås varit och köpte fina lampor till mitt rum. En stor vit mönstrad taklampa och en sänglampa som verkligen var behövlig. Så hela eftermidaggen har vi monterat lampor och hyllor som ännu inte blivit uppsatta. Nu börjar rummet ta form lite mer, skönt.