1 av 200 dagar

Vad ska man säga om den första dagen i tvåan då?
Tja, det var väl som en första dag efter sommarlover brukar vara. Informationssnack, presentation och schemautdelning. Behöver jag nämna att schemat är väldigt orättvist, och inte till min fördel då. Men det är inget att göra åt så ska sluta klaga nu.
Vi hade guidad tur för de nya ettorna med, ha det var kul. Att inte behöva känna sig så liten och osäker längre. Alltid något liksom.

Vi hade lite tur faktiskt, för fick sluta efter lunch vid 12. Efter detta blev det fika med flickorna. Treeevligt. Handlade plommon och fick även en gratis (!) smaksirap till kaffe. Lite gammalt datum + att sara jobbar där. Så det var toppen. Får ta och göra lite kaffe sedan efter maten.
Det är inte klokt vad trött man blir efter en dag i skolan såhär. Var heel trött nu i eftermiddag och låg och halvsov när det var hur fint väder som helst ute. Ajja.

Imorgon blir det bad med skolan så hoppas på iaf hyfsat väder. Och lite sovmorgn vilket är skönt men lite..nej tyst med mig. Seg morgondagen lär bli, första dagen med vanlig schemaläsning, klunk. Orka tänka på det nu, är det något bra på tv ikväll månntro?

slits


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback