hej

Detta måste vara världshistoriens tråkigaste kväll.

orka blogg,

Malmö var toppen! Vill shoppa mer.

Och imorgon fyller Rebecca år.

helg :)

Idag är det fredag och jag är glad.

Varit med my dear Lisa i staden. Hon har nu tagi steget och klippt lugg, mucho fint :) Åt gjorde vi också, härligt. Nu gör jag dock inget, ingeting planerat för kvällen. Lite tråkigt faktiskt men men. Får ladda inför imorn för då åker jag och Rebecca till Malmö och shoppar! :D skojskoj!

Trevlig fredag!

ring, ring, bara du..

Hejsan.

Måndag idag, slutade tidigt. Jätteskönt och bra.

I 2 veckor har jag sagt att jag ska beställa klipptid. Har jag gjort det än? Nej. Men idag bestämde jag mig för att ta mig i kragen och det första jag gjorde när jag kom hem skulle vara att ringa frisören. Sagt och gjort. Målmedvetet letar jag fram nummret, drar fram min kalander och slår nummret..pip pip pip "Hej, välkommen till Stuido Trend vi har gått för dagen men finns åter igen tisdag morgon. piiiip" HALLÅ!? Klockan var halv 1. Vilka normala ställen stänger halv 1 en måndag? Blah vad störigt.

Vad gör man då en ledig eftermiddag? Jo, man pluggar, äter och kanske är man ute och går. Ungefär så.


suundaiy

jamen hejsan!

Då var det söndag igen. Känns inte så jobbigt som det brukar eftersom vi får sluta tidigt imorn, 12 :) inställd företagsekonomi. Dessutom vill jag att veckorna ska gå så att det blir höstlov. 6 veckor är det nu va?
Denna veckan borde gå snabbt tycker jag. Fast första provet kommer på torsdag. Det är just detta prov jag fördriver min söndag med. Sitter och skriver och skriver. Fast snart vet jag inte om jag orkar med det mer. Då får jag göra tyska istället, yihej.

Nä tror snart jag dissar allt det här och följer med syster och köper godis och kollar på film med henne. Det känns lite mer lockande måste jag erkänna. Nååja, back to buisness, Eller, kanske skulle ringa ett samtal först..hm.

Ciao!

cyklen trasig, igen.

Goddag!
Jahaja, den här veckan blev det inte så mkt av eftersom jag blev sjuk :( och har legat hemma. Men nu mår jag bättre iaf. Idag har jag iaf varit på stan med Lisa som också varit/är sjuk, träffade Rebecca lite också. Ikväll blir det passning av systern.

Oh vet ni vad som hände idag, så grymt störigt. Efter en väldigt lång tid utan luft i mina cykeldäck tog jag mig i kragen och pumpade däcken. Ganska hård, kan jag väl erkänna men liksom inte sådär. Jo iaf, efter ett tag hör jag världens smäll utanför, och då har däcket exploderat! bara sådär, värsta jäte hålet. Blööö jag orkar inte med det nu, är extremt beroende av min cykel ju. Skit med.

Nee nu måste jag gå och ringa Lisa, skulle gjort det för jättelänge sen så.
Men ha en bra lördag!

måndag

Företagsekonomi är bra. För man får alltid sluta tidigare. Idag slutade vi en och en halvtimme tidigare. Det är bra.
Fast en lite grej som stör mig. gash, lite svårt att komma ur också. Hm.

Frågan för dagen är väl om man ska orka ta tag i sig själv och följa med på gympa. Den är ju såå lång och dryg. Det tåls att tänka på.  

Haha, jag har verkligen inget att skriva om längre.
Eller ja jo, vi var ju ute på fest hos Sara och Adam på jogggesö. Det var trevligt :) Annars har det inte hänt mkt att hurra för.
Friluftsdag imorgon, det kan nog bli helt okej. Slipper ju de vanliga lektionerna så inte ska jag klaga.

Ciao !

I'm a geeek

Hooopsann, en bilddagbok !

bienvenidos

ooch så var det torsdag.
Härligt, eller ja torsdag kväll är härlig, inte torsdag morgon. Men imorgon är det fredag med en hel del på g. Stadsbesök med en rad människor. Kvällen är dock öppen än så länge :)

Idag har jag och min bästa bekanting Rebecca var på box och kickat varandra lite. Kul faktiskt, och tiden går snabbt vilket är super. Nu ska väl jag ta tag i filosofin, och äta lite och så är det såklart Heroes. Det blir trevligt.

Lyxdag imorgon, inställd filosofi så enbart idrott. Det borde man väl fixa va ? :P

ren, skär lycka.

"Nej, Emmy du behöver inte jobba på lördag, så jag får tacka dig för det här året..och du är välkommen nästa år"


I´m that star up in the sky, I'm that mountain peak up high. Hey I made it. I'm the worlds greatest.

en bra dag

Heeelllo!
Tisdagmorgon och idag SKA bli en bra dag. Igår var en dålig dag men idag säger jag bara, jädrans var bra det ska bli. Allt hänger väl på en grej egentligen men vadå skit samma.
Börjar inte förrän 11 idag, lovely och sedan inställd tyska, ännu underbarare! Så idag blir det endast 40 minuters svenska och 80 minuter matte. Och det borde man väl fixa tycker jag.

Innan skolan börjar får jag väl göra lite läxor som jag var för lat för att göra igår. Eller jag hann inte riktigt. Nåja, det löser sig nog.
Nee ska iaf inte sitta här med nu, såå se till att dagen blir bra nu!

söndaag

Good Söndag !

Idag har jag tittat på friidrott och blivit besvien igen. Men äsch då. Nu borde man väl ta tag i lite plugg men det känns ju lagom halv kul.

Jobbet igår var kul, faktiskt. Kom dit vid 17 sen fixad vi innan gästerna kom och sedan var det full rulle. Men det var kul som sagt. Fast bristen på god mat orsakade lite väl mkt tårt -och billiga chips-ätande. Men vad gör man inte för att hålla energin uppe. Och enligt många (säkra?)  källor var vi "jädrigt duktiga". haha. Utöver lönen fick vi två biobiljetter också så det var toppen :) oo ett döfränt beigt förkläde också såklart!

Shit, måste städa en massa också. Sändagar, sådana typiska städ och plugg dagar.

Tjiing!

väntan

Lördag! Skönt.

Jag sitter här och väntar på att Lina ska höra av sig.

I eftermiddag blir det jobb. Fast det ska bli kul. Hoppas det går bra bara.

Kanske man borde gå och ringa henne nu. Eller. ja det är inte lätt.

Vad babblar jag om? Hejdå.