då var det roliga slut.

buhää.

Nu ska jag åka hem. :(  Tiden här har varit himlans rolig, trevlig och ja allt.

22.30 anländer jag, för er intresserad som tänkt vänta på mig på flygplatsen med blommor och choklad.

Hejdå Stockholm, Hejdå Lisa, Hejdå livet.

Stååckholm, stad i natt

God afton mina damer och herrrar!

Sista kvällen i stockholm :( Imorgon blir det hemfärd och så är man åter tillbaka i sin helhippa stad. Yeah right.
Viiiill inte åka hem, tiden har gått så snabbt. Tyckte jag kom igår liksom. Men nejnej.

Igår kväll var jag och min dam på Danderyds badhus för lite simmning. Mysmys. Kvällsbad, nedsläckt, massa tända ljus och lugn musik. Jag och Lisa höll oss på den lugna bana, fast om vi var så lugna vet jag inte. Men vi försökte. Det är inte lätt.

Idag har vi varit i ciiity igen. Eller ja, i förmiddas hängde vi lite i söder men hittade inget där så pös in till staden. Dock blev inte så mkt köpt men iaf lite smågrjer och en klänning, och eftersom Lisa inte har någon stil var hon givietvis tvungen att köpa en likadan klänning som mig. Ja jisses den skitungen.

Vi träffade även på Rebecca som också var på besök här i sthlm innan hon for vidare till London, det var väl trevligt va :) åå icke att glömma, vi åt på mitt och lisas favorit ställe. Ett litetlitet ställe. Åt en god wrap som var alldeles precis lagom. Jättergoodit place. Jag och lisa är totalt förälskade. :D

Imorgon, åker hem sent så innan dess blir det nog ännu mera shopping, eller jag skulle iaf vilja ha några tröjor. Har typ inte köpt några alls :/ och så givetvis, FIKA :D fika i gallerian nannannaaanaa. Det kommer bli underbart.

Neppsis, nu får det väl ändå vara nog. Fast det förstås, Lis pratat fortfarande i telefon. Ajja.

Haa det braa! Goodnatt!


sss - supersöndag i stockholm

Goodagens!

Söndag idag minsann, måste ju ändå bli en av de bästa söndagarna på länge med tanke på att 1, vi har en hel lovvecka framför oss 2. Vi är i stockholm.

Yeppyepp, jag och lis tyckte det var väldans bra att det blev vintertid i natt för då, vips tjänade vi en timme och kunde sova länge utan dåligt samvete. Har precis duschat, nu är det Lisos tur. Imorse var vi - så ofräscha som man bara kan bli - på statoil och köpte skinka och choklad<3.

Idag blir det kanske någon vända på stan så lisa kan köpa sina jeans och kanske bio ikväll. Ja, det blir säkert bra iaf.

Ciaaao!

Dag nummero två

Hejhejheeej.

Då var det minsann lördag och dag nummer två här i stockis. Idag har mkt spännande saker inträffat.

Me och min kära kamrat  tillagade en delikat lunch iform av pastasallad och lite tilltugg. Efter detta så drog vi ner till staden en liten runda. Väl där hade vi lite svårt med det där att lägga band på oss och ja, var allmänt uppspelta. Faast vi köpte inte så mkt, lite smink och smycken. Det får bli mer en annan dag.

Ikväll har vi varit på en afrikansk restuarang, cooolt va? Lite spännande, en jättetallrik till alla och så äter man med händerna. Mmm, spexat.

Nejjahajo. Om man skulle ta och fixa till sig lite nu inför natten. Morgondagen är en annan dag, eller vad det nu heter.

Gooodnatt.


nooow we heere

Vi söker nu en pressansvarig till vårt UF-företag då nu vår belastning börjar bli stor. Vi söker en kreativ, öppen människa med många kontakter. Du ska vara hårt arbetande och även komma med psykologisk stöd. Är DU intresserad så kontakta mig eller min kollega för närmare information.



Nej, till allvaret. Jag och min vän har nu landat i stockholmiaa! :D

Vi hänger här nere i källaren just nu, Lisa springer efter sin tandborste, jag bloggar. Flygturen gick finfint efter lite fix oxh trix med våra platser bara. Sedan dess har vi ätit och gluttat idol. Slöat och krälat på golvet.

Imorgon vet jag inte vad som händer, det är spännande det här. Säker något skulkul. Men nu är det lisen tur att få tillgång till datorn så jag ska med varm hand överlämna den till henne.

Naaatt!

haha, vi är populära.

Det är sån kaos med UF-företaget så har typ suttit vid datorn i  en timme nu och försökt få det att gå ihop.
Haha heelt galet.

Hinner inte berätta nu, är mega stressad. har ju inte packat eller något. Och om en och en halv timme sticker vi. Ja jiiisses.

lycka

Freedag. Hööstlov. Stoockholm. :D

Slå den om ni kan :P

Bara ett litet kortis inlägg innan jag ska återgå till mitt frukostätande. Sedan blir det skolan en liiten stund. Enbart filosofi och gympa. Sedan blir det hem och panik slänga ner det sista. Fast jag har faktikst - hör och häpna - redan packat en hel del. faast min mamma är övertygad att jag inte kommer kunna komma hem med alla grejer. Nu är väskan liksom 3/4 full. Hm, pressapressa. 
Sedan 15.45 far vi, uh.

Nu ska jag gå äta de nya härligt fluffiga mackorna, det ni är grejer.  

streeess

Okej, nu har jag väldigt bråttom så det blir ett litet snabbt inlägg. Boxen börjar om en halvtimme och har jag bytt om? nej. Ska jag sticka om 10 minuter? ja.

Dagen har varit hyfsad, hade HLR idag, faktiskt väldigt ansträngande var helt slut. Enligt en viss gympalärare hade jag och Rebecca titta på för mkt dokusåpor när vi började leka med våra mini-annes. Värsta triangeldramat. Finfina bilder kommer förmodligen finnas till beskådning i rebeccas bilddagboke alternativt blogg.

Jag får berätta mer sen, är himlans stressad. Har inte gjort ett piss och imorgon åker vi. Uhh :D:D:D

Nej nu MÅSTE jag byta om!

imorgåån

Goodagens!

Torsdag morgon, yes. Nej men allvarligt. Imorgon åker vi till stockholm :D imorgon, hey.
Vilket innebär att jag idag borde packa, eh right. och vrålgöra engelska. Men nje. Jag skyller på datorn som kom in i mitt liv igår.

Snart dags att sticka till skolan, eller ja, börjar om en timme men ändå. Lite härlig svenska och matte. Vill bara att den dagen ska gågågå snabbt förbi. Eller skoldagen iaf, sen behöver jag all tid jag kan få.

Glömde ju förresten höstkonserten mitt i alltihopa. Jättekul att titta, fast jag älskat ju att se sådana grejer ju. En del är helgryyma medan andra är lite mindere bra. Men det är väl så det ska vara :D

Jaha, frustück time nu kanske.

Ciaaaao!

Daddaaaaam

Trumvirvel maestro..

Today is the daaay when Emmy got her veeery oown laaptoop! :D Wohooo.

Oh yes, så sant som det är skrivet. Och detta gjorde den här skit skrutt dagen helt plötsligt så himlans bra. För jag är gladglad.
Paps kom hem med den idag, fast dock är det jättekasst att det är Vista på den för den har ju inte word eller någonting, jag menar hallå! Det är ju liksom en självklarhet. Men icke, så det måste fixa med ja. Fast vista gör ju att den bli väldigt snygg inuti. Nåväl slut gaggat om den. Inte speciellt intressant men jag har ändå inget bättre att förtälja.

Så nu sitter jag här, efter att ha tillbringat hela eftermíddagen med inställningar och grejs. Gluttat på heroes har jag också gjort förstås.

Alltså, allvarligt är det någon mer än jag som har problem med att inse att det är lov om två dagar?! Fatta om två dagar åker vi till stockholm. Gaalet vad tiden rusar i från mig. Har ju inte hunnit planera alls, oh ja är planeringsfreak. Så det får väl bli kvällens sysselsättning. Lite stockholmsplanerande. Väljer det före engelska, eller oj jag hade ju inte ens kommit in i engelskan eftersom datorn inte tar worddokument. Hö.

Ooo måste berätta om min superspejsade mus också. Ni skulle se den, typ miniliten med sånt här, öh vad ska man säga, ribbat? material på sidorna och jättecool öppning. Pappa är jättefascinerad, haha han har stått och lekt med den hela eftermiddagen.

Nu ska jag försöka bekanta mig lite med min nya bästis innan det blir sovning, det blev ju inte så mkt av den varan i natt..Imorgon är det torsdag, segt ja. Men det går.

Heeej!


ett antal plektrum

Idag vaknade jag med magont, halsont och heltäppt. För att direkt kasta mig på tyskan. Jag är inte på topp idag.

Hinner bara med ett litet snabbt inlägg nu, måste återgå till tyskan :( Börjar skolan sen vid 11 så har ju lite tid på mig. Ikväll blir det höstkonsert, det ska iaf bli jättekul :D Även fast sis låtar typ är strukna och allt vad de håller på med. Men men.

Gårdagen gick ganska snabbt ändå, det roligaste, haha var på företagsekonomin där någon hade böjt pekpinnen så att den såg ut som ett S. Men brittis bara fortsatte att använda den som ingenting. Haha galet vad roligt det såg ut. Fast det verkade mest vara jag och Rebecca som såg det rolig i det hela :P
Vi var på tryckeri-jakt också till våra underlägg så nu har vi iaf kommit  en bit på väg. Känns bra.

Nej nu har jag inte tid med det här längre. Haa det bra!

onödigt

Johopp, ett litet inlägg innan lunch. Då blir det tuggummi handlande.

Nu måste vi gå säger grannen. Tyvärr blir det nog inga inlägg mer under dagen för måste plugga och närmar jag mig datorn, ja då kan det bara gå åt ett håll. Utför. Det är inte värt risken just nu. Så jag får uppfylla min plikt som samhällsmedborgare en annan dag.

Neepp, ciaao!

eh eh eh eh

Heeelllo!

Jag vet, bloggade aldrig igår, men jag hade ändå inget intressant att berätta. Om ni inte hade velat höra mig gnälla över tyskan såklart. Men jag tror jag besparar er från det. Eller ja, iaf en stund. Blir det riktigt illa så får vi väl se.

Sitter här på filosofin med Rebecca jämte mig som försöker stava till en speciell nöt. Fast mest pratar hon med sig själv.
 
Har precis gjort klart filosofin arbetet och skrivit ut det. s k ö n t. Ett steg närmare lovet och freedom. Fast än så länge är det bara måndag och en eftrmiddag kvar innan hemfärden och tyskaplugget. Visserligen bara företagsekonomi och det är ju faktikst helt okej :)

Nepp, återkommer när jag har något intressantare att förtälja.


image88


boowliing

Kvällen har varit jättetrevlig. Jättekul att bowla, men tiden går grymt snabbt. Vips hade det gått en timme. Men trevligt så länge det varade. Det var ju till och med discobowling, inte illa va. Hur själva bowlandet gick kan ju diskuteras. Men vi fick en del massa fina bilder iaf. Ha.
Sedan hängde vi med våra cyklar och kände oss coola. Eller ja, något i den stilen.

Nu sitter jag bara här, borde nog snart gå och lägga mig. Ska ju upp tidigt imorgon så. Förmodligen kommer jag dock hitta något intressant vid sängen som kommer ta min uppmärksamhet den närmsta timmen. Brukar vara så. Nej men usch söndag imorgon. Fast det förstås, en dag närmare fredag :)

Nattiis!


fikis

Nämen hej igen. Galet var aktiv jag var idag då. Och jag vet varför.

Stadsrundan blev jättetrevlig, eller hrm fikaturen kanske jag skulle säga. Som vanligt, mest skit som diskuterades. ha. Kvällens planer är iaf bestämda nu, Bowling it is! Ska bli jättekul faktiskt. Det var jättelängesen nu och alltid skoj att hitta på något allihop. Så klockan 9 ska jag kicka some asses i bowlinghallen. Ha eller inte, bowling är kanske inte min bästa grej. Fast det beror ju på hur man ser det. Jag måste ju vara bäst på att träffa rännan, och det är väl det man ska, eller?

Innan dess blir det väl till att fixa lite mat och såå.

Heeej!

i väntan

Ett litet inlägg medan jag väntar på att nagellacket ska torka. Jag är hopplös när det gäller nagellack, har noll tålamod till att vänta på det. Så därför måste jag göra någoting samtidigt. Som att sitta vid datorn.

Men ska sticka vilken minut som helst, fast ska bara svischa ner för backen, vilket tar cirka 30 sekunder så det är luugnt. 

Nej det är väl dags att hoppa i kappan och pumpsen nu och möta flicksen för fika och planering av kvällen. Kommer bli trevlans!

Ha det fint!
 

mindre

Hejhopp!

Lördag, fast om det känns som en lördag vet jag inte. Att plugga på helger borde faktiskt vara förbjudet. Men vad gör man. Om ett tag blir det iaf ner på stan för ett litet fik. Blir säkert kul.
Before that så ska jag fixa till mig vilket lär ta sin tid med tanke på hur slö jag är och så hade jag ju planerat att göra svenskan som jag börjar få lite panik över och göra några skojsiga tyska grammatik övningar på internet. Ha, löjligt jag vet.

Hoppsan, är klockan 12? Då har jag ju bannemej brådis nu.

Ciaao!

jag har ju alldeles glömt.

oh, jag har ju alldeles glömt att nämna, om endast EN liten vecka är det höstlov, vilket innebäär, stockholm :D det ska bli mega kul, mysigt och ja, bra på alla sätt och vis.

Ville bara berätta det, så nu vet ni. Nu - tandborstning.

Lisa

Ja, goderafton då mina vänner. Här sitter jag en fredagskväll,  eller natt hur man nu vill se det. Hade jag varit smart hade jag gått och lagt mig nu för att orka gå upp imorgon men jag råkar inte vara en sådan smarting så jag förblir väl här har jag en känsla av.

Kvällen då, jo den har varit finfin. Var på middag hos lisa, jo hör och häpna jag var enbart där och åt och pös igen. Snyltare, oh yeah. Nej lisa pös faktiskt med hem till mig för lite idolande och chipsätande. Så sant som det är sagt. Lisa och katten kom åtminstone väldigt bra överens.

Imorgon då blir det fika med flicksen och sedan får vi väl se. Det är ju den där pyttelilla detaljen som går under namnet tyska. Nips ska sluta gagga nu och kanske krypa till kojs. Vi får väl se vi får väl se.

Goonatt !

en kärleksdikt till mig.

Är tvungen att visa denna vackra dikt jag fick av min gayiga houseband Rebecca nu när jag är på väg ner i det mörka tyskaträsket.


Åh Emmy Molin, du som är så fin som en gräddelin.
Inte skall du, du sköna mö, låta tyskan krossa ditt ungomliga frö.
Kristina med sitt fejkande flin,
hon är inte värd, att skapa oro i din värld.
Vem vill säga durfen? när man ändå låter som en värsta smurfen?
För tyska är inte vackert, det påstår jag tappert.
Nej, språk är tråk, tyska kan man lika gärna tysta.
livet är kul, inte massa strul.
Lev nu, inte som en tysktalande gnu.
Lev här, njut av din trevliga atmosfär.
Och Kristina, ja hon kan fly till Palestina!
Så sant som det är sagt, tyska är inte livets skatt.


Bäst or what? checka skaldens blogg ->
http://recebs.blogg.se


godis och solo

Helg, igen. En vecka till höslovet. Sjukt. Men härligtunderbartjättebra. Om man bara inte hade haft tyskan. Nåja ska släppa den för en stund.

Idag var det som sagt kortisdag i skolan, sedan pös jag och rebecca till stan en runda. Jag impulsköpte ett par gympa skor och så handlade vi SOLO och godis, :D trevligt skulle jag vilja säga. Fast dock flög tiden iväg, helt plöstligt var klockan halv 2 och då blidde jag lite småstressad. Och hur löser jag det? Jo, genom att sätta mig vid datorn. Det tycker jag är en bra grej. suck på mig.

Jag ska nu kasta, slita mig ner från stolen, ja vad nu som än krävs för att få bort mig från datorn. Det kommer bli en tuff kamp, mig och tangentbordet emellan. hmph.


godmorgon!

Går och lägger mig med huvudvärk, vaknar med huvudvärk. Det är toppen ju. Men nu är det iaf fredag. Alltid något :)
Boxen igår var himla rolig faktiskt. Fast det blev ju lite utflibbat så vid 9 försökte jag börja plugga, det blev väl sådär. Nej jag ska vara ärlig det gick inte alls. Skit med.

Nåja, kortisdag idag, sköönt. Sedan ska vi köpa godis och SOLO höhö och fira helgen.

Nej nu måste jag gå och fixa till mig faktiskt. Men bläsch inga kläder har jag heller.

Ha en bra fredag!

skolfoton

haah, skolfotona kom idag.
Eller iaf de enskilda fotona. Tur att det inte är så många som ska se dem. Men det blir ju sannerligen någonting att diskutera på boxen. Höhö.

Nej vad håller jag på med. Jag som precis kommit igång med pluggandet. Och snart måste jag byta om, och ringa ett samtal. jisses vad tiden inte räcker till.

huvudvärk och stress

Och så var man hemma igen. Gick lite tidigare för tänkte att jag lika gärna kunde jobba hemma. Hade mina grejer hemma med så. Men så sitter jag här. Inte bra. Ska ta tag i mig själv strax.

Om två timmar blir det box. Innan dess ska en del fixas. Kommer förmodligen inte gå men iaf.

Fredag imorgon då, härligt härligt. Slutar tidigt med så inte dåligt alls. Hade jag bara inte haft det där satans tyskaprovet så hade alltid varit bra. Frid och fröjd, men icke. Iställer har jag en molande huvudvärk och inre stress.

Nepps, nu ska jag faktiskt gå och..dadam...plugga tyska. Surprise!

torsdag igen

Morning!

Torsdag, snart helg igen. Dagarna bara springer iväg. Men jag klagar inte, fast lite extra tid hade inte varit fel. Hinner ju inte med allt.

Börjar lite senare idag så tänkte att ett litet inlägg kan man väl hinna med innan dess. Går till fyra idag då som vanligt, usch. Hatar att sluta så sent, hinner ju inte med någonting förrän det är kväll och wups nu ska mn sova. Nej det är uselt. Ikväll blir det box iaf, trevligt trevligt.

nepp, om man skulle ta och ringa tova nu då.

Ha det bra!


tyska 4-lajf

Ja, och så var det ju det där med att jag skulle vara aktiv på bloggen. Det höll väl i en vecka ungefär. Men igår hade jag faktikskt inte tillgång till någon dator.

Och om jag när jag kommer hem vid 5 från skolan trött och sliten börjar närma mig datorn med tanke att brara skriva i bloggen, ja då vet jag att det kommer at flippa ut och en utflippning har jag verkligen inte tid med nu. Måste plugga god damn it. Tyska till jag spyyr.

Och det är precis vad jag måste göra nu. Instäld företagsekonomi så börjar 12, toppen. Men slutar ifs inte förrän halv 5, suck.

Nej nu måste jag ta tag i tyskan. Patetiskt, ska lära mig 40 a4 grammatik på en höft sisådär, typ 200 glosor och 8 sidor text att kunna som ett flytande vatten. Älskar.

gipsmask

Jag gör allt för att undvika att behöva börja på tyskan. Som att skriva onödiga inlägg i bloggen.
Har varit ut och promenixat med mamma nyss, skönt. Härligt höstväder nu ju.

Nu ska jag gå och plinga lisa som sökt mig under min promenad och efter det, då ska jag börja på tyskan. Looovar.

nybliven VD

Jamen säg goddag då!

Okej, nu har man iaf klarat av en dag av veckan så det känns ju lite ljusare. Bara 9 dagar till höstlovet :D

Fast dagen har varit helt okej ändå, jobbat med våra arbeten. Eller ja, försökt. Det har ju nämligen varit två små blondiner som följt efter oss idag och hindrat vårt arbete. Haha, nej men det var bara trevligt faast så mkt gjort har jag ju inte fått. Straffet blir att jag får göra det nu istället.

Annars då? Joo, en promenad blir det säkert. Måndag innebär ju tyvärr brist på tv-program men alltid hittar man väl något att göra.
Idag har vi även registerat vårt UF-företag, O´design. Hö, mkt spännande att se hur det här utvecklar sig. Ni är hjäärtligt välkomna att ta del av vårt företag och köpa er ett speciaal designed underlägg! Ett hett tips.

Laaater!

saatsaa

Johoo, måndag förmiddag och filosofi. fast vi sitter här och grejer med våra bloggar istället.
Vi bestämde oss nyss för att bli satsiga, jag och Rebecca alltså. Japp, satsig blogg ska det bli.
Och som ni kanske ser (ja de typ 5 läsare jag har) har jag lite nya länkar, spännande. Vid rastlöshet kan du alltid kolla in dem :)

Måndag då som sagt jaa, borde skriva om dödshjälp men jaajoo. Försöker komma på ett namn till Rebeccas nya blogg istället. Det är ju också att vara aktiv, på ett sätt.

nähä jag återkommer när jag har något mer vettigt att säga.


och så var det söndag

Jaha och så var denna helgen förbi. Måndag imorgon igen. Tycker det är måndag morgon jämnt nuförtiden. Fast får väl tänka på att det är höstlov om två veckor :D

Så, idager har det inte hänt så mkt. Titta på greys and she survived, thaank god. Annars vet jag inte vad jag hade gjort, brytit ihop i en liten hög kanske. Fast himla sorgligt att två karaktärer snart ska försvinna, det blir ju inte samma sak då liksom. :(

Jaha nähä om man skulle hitta något annat program att slöa till, eller vara duktig och börja på tyskan som jag har tänkt börja på hela dagen men inte gjort. Ja det är frågan.

Ciaao!

glass i stoora lass.

Imorse när jag vaknade var det 2 grader och frost. Jag har nog inte riktigt inset att det snart är vinter. Eller okej det är bara oktober men iaf, mitt i hösten och jättekallt. Men det är mysigt, iaf enligt mig.

Gårkvällen var ytterst trevlig. Rebeccca och jag köpte glass, ben&jerry of course. Två spännade smaker, Cookie Dough och Caramel Chew chew, yuuummie. Sedan pös vi hem till mg och mös med glass, flm och tända ljus, and såklart lite skvaller. Aldrig upphörs man förvånas.

Idag händer det inte så mycket. Längtar till klockan blir 15.45 för då ska jag äntligen få se Greys anantomy avsnitet som jag har längtat efter i en hel vecka nu. Så spännande att jag döör. På tal om död, dör hon så vet jag inte vad jag gör. Då är hela nästa vecka förstörd, ja resten av månaden. Löjlig, I know. Men jag har lite svårt för det där med att släppa tv:serier. Så det blir det idag, och lite överbliven glass och godis. Underbart att jag har en frys precis jämte mitt rum, haha.

Ha det fiint!

övningsdrive

Dagen har gått snabbt alltså. Nyss var det morgon.

Spenderade ganska lång tid hos farmor och farfar, trevligt. Åt lunch där, gott. Ifs är allt farmor lagar gott så :). Kommer alltid in på deras tid som unga. Kul.

Efter det var jag och syyster en liten runda på stan innan vi stack hem i typ 10 minuter. Sedan skulle pappa köra iväg henne så då passade vi på att övningsköra. Gick väl hyfsat men sitter skitstel och spänner mig och har lite problem med det där att hålla mig rak på vägen. Men annars så. Körde i typ en timme så ganska länge. Haha sis skulle med prova, oh jisseus vad kass. Haha, till och med sämre än mig och det säger väl en del. haha.

Nu är jag nyss hemkommen. Jag vägrade kassler, blä som pappa tänkte att vi skulle äta så istället blir det mcdonalds, hö. QP as usual. Sedan är det bara att vänta på att Rebecca ringer så vi kan planera upp kvällen.

heeeejs!

sunshine on my heaad

Moorning!
Lördag morgon och stråålande väder.

Gårkvällen blev väldigt lustig. Jag satt här, övergiven utan liv då modern ringde och frågade om jag skulle hänka med på bio. Efter en stunds tvekan (beslut är ju inte min grej riktigt) så beslöt jag mi gför att dissa idol och se Bourne Ultimatium istället. Inte en toppen film kanske men orkade inte mögla här hemma mer.

Vi stack till bion meen när vi kommer dit ser det väldigt mörkt ut och vi finner en stor lapp med "Utebliven film, kvällens förestälning inställd" Men wtf?! Skitbiograf. Nu som jag hunnit bli riktigt sugen att gå på bio. Men tji fick vi. Så då stack vi och hyrde film istället, Music&Lyrics som jag redan sett men den är ju bra så. Sedan kom jag hem och åt kex. Oväntat, ja.

Idag blir det iaf besök hos farmor och farfar, längesen nu och ikväll blir det Rebecca och Ben&Jerry mys :) Men först ska jag äta frukost.

Ha en bra dag folks!


nära men icke.

men åååh. Fadern min ringde nyss. Jag skulle få en dator från hans jobb, en jättebra en som jag verkligen trivdes med. Men vad händer då? Jojaha då skulle givetvis hans lilla vd ha den. tacksåhimlansmycketdå. Annars hade han tagit hem den så att jag hade fått den imorgon :O Det hade ju verkligen varit toppen nu. Mitt när vi skriver massa arbeten och jag måste sitta i ett rum där det i genomsnitt springer förbi fem personer i kvarten som har något att säga. Så störigt, kunde fått den imorgon liksom. Nu få jag vänta lite till. Blöh.

Förutom det där så är det väl en bra dag. Slutade tidigt, träffade lisa, jag åt hon drack latte. Vi spanade på folk, mest gamlingar och diskuterade hur vi och andra blir när vi blir gamla. Ganska underhållande, haha. Jag och lisa var små tanter med matchande baskrar som makade på i ett litet långsamt tempo bakom alla andra. Ha.

Efter det var jag hemma hos mamma och packade lite grejer och nu sitter jag här hos pappa vid min icke-dator. Inte har jag något att göra, vilket kanske borde ses som skönt? Men hade förstås velat hitta på någonting ikväll, men ajja får väl slappa runt lite I guess.

Nuu är frågan vad man ska göra..tja något.

..men fredag är ändå den dagen som känns bäst.

freeedag :) Och bara en yttepytte kort dag framför mig. Filosoft och gympa (orientering huh?) så det lär inte bli några större problem.

Veckan har gått skitsnabbt, med tanke på att vi inte haft svenska och engelska. Så här skulle alla veckor vara, då hade skolan flugit fram.

Efter skolan blir det lunch med Lisa, treeevligt!

Nopp, ska pysa nu. Ciao!

tidsslöseri

Ha. Kollade på Labyrint iaf, shit vad kasst, fattade ingenting. Fast kanske blir det bättre med tiden vad vet jag. Men förmodligen inget jag tänker lägga tid på.

Boxen var kul idag, dock lite segt med massa sparkar. Men men.

imorgon är det fredag och jag slutar 12 :D och nu tänker jag gå och lägga mig. Natt!

Boxbox

Yes, har absolut inte kommit någonstans på svenska. Känns bra.

Soft dag idag ja, klassråd (utflippat as usual) och sedan gympa där jag och Rebecca orienterade samma runda för femte gången denna terminen. Bara för att vi hatar friidrott. Kan ju säga att vi inte direkt är i behov av kartan längre..

Strax ska jag sticka till boxen. Måste väl gå och byta om nu, men det ska bli kul. Hoppas inte vi ska sparka bara, hate it.

Så himlans störigt att Heroes numera bara går en dag i veckan. Jag menar det var ju toppenbra innan. Nejnej istället ska ett (förmodligen) löjligt svenskt program ta den platsen. Tv-världen alltså.

Nepps, måste gå och byta om nu!

om jag bara får en fisk...

Torsdagmorgon minsann. Snart helg :)
Idag är det inte någon lång dag, i med att svenska utgåår, Vilket är himlans skönt. Sedan ikväll blir det box, det kan nog bli trevligt.

Igår var jag lite sur, det var en lång dag = massa huvudvärk och fotot gick cp-dåligt, och läraren är helt förvirrad. Han säger emot sig själv hela tiden så man fattar noll. Inte vad man orkar med en onsdagseftermiddag. Lyssnade även på en superseg föreläsning, Fråga Lund.

Nåväl, ska väl engagera mig i lite svenska, som jag fortfarande inte har börjat på, och fixa till sig lite innan man ska kila till skolan.

Haaa det bra :)

inget dh :(

God tisdagskväll!

Så, här sitter man och skriver igen. Ganska bra dag, varit och tränat med Lisa och pratat igenom livet lite. Och nu är det pluggande.

Tänkte att, jo jag har ju iaf Desperate att se fram emot, men nähä då ska mamma kolla på house och ockupera tv:n. GRRR. " Men du får titta på reprisen". Jaha men jag kanske inte vill titta på den utan se det nuu. Skit med. Då blir jag ju tvungen att skriva filosofi istället, eutanasi. Kommer ju aldrig någon vart med det. Sitter bara och stirrar mig blind på datorskärmen.

Nej får väl återgå. Me and das eutanasi - a match made in heaven.



update: Mamma gav sig :)

vårväder!

Nej  då var det väl dags att lämna hemmets lugna vrå för lite skola. Ska inte klaga, dagen blir ju inte så lång. Slutar 4 men men.

Alltså, fint väder det blev nu, varmt som bara den. Satt ute på trappan i solen med min clementin och läste inredningstidningar. Känns ju som vår. Hur härligt som helst. Fast visst är hösten mysig den med. :)

Nej nu ska datorn stängas av, jag ska klä på mig och sedan cykla och möta Lisa på vägen till skolan.

Ha det bra idag!

striipes

Godmorgon!

Det är ju inte klokt, jag skriver direkt såhär pang på morgonen. Sovmorgon idag nämligen. Ingen svenska så börjar kvart i 1 (y) Bättre blir det knappt, eller jo det är ju den däriga härliga tyskan sen också.

Nej om man skulle ta tag i sit liv nu innan skolan börjar kanske. Jag måste iaf måla naglarna, helt crushade just nu.

ciaaooo

satsa, våga, vinn ?

Ja detta var ju inte går.
Tycker det ploppar upp bloggar överallt nu, alla ska blogga. Kanske borde man bli seriös med bloggen igen. Om jag orkar. Jag är splitttrad så att säga, dels vill jag men samtidigt, nja jag har inget kul att skriva om ändå. Vi får väl se. Men nu var det så att en liten dator råkade hamna på mitt rum och det var ju väldigt skojsigt såhär sitter jag istället för att ta tag i något bättre.

Kul att jag fortfarande inte börjat på svenska och är fullkomligt oseriös vad det gäller tyskan. Att jag aldrig kan ta tag i sakerna jag ska göra resulterar i sånt här, att jag sitter upp klockan 11. Duktigt.

Har varit ute och spatserat med Lisa idag iaf, alltid vädigt underhållande. Även om hon ser ner på mig och får mig att rodna. Jag köpte en helskum tuggumi grej också. 6-pack av jätte lågklass. Bara namnet, Babble up chewinggum säger väl det mesta.

Nej om man skulle krypa ner i sin puppa nu. Natt!