intervju

Då var man hemma igen. Intervjun gick välan sådär, hade ju kunnat varit lite smartare och glömde bort att säga en del saker. Sen dessutom är det asmånga som sökt, tror hon sa att det var 200 sökande till 25 plaster. så det är ju verkligen hård konkurrans! Men åh vill verkligen ha det jobbet, det verkar helt perfekt! verkligen ett sånt ställe som jag velat ha. Så typiskt, kommer ju antagligen inte få det.

Dataprov och religionshemtenta imorgon. Det blir tufft.
 
Betsällde klipptid nyss, varför måste det alltid det vara så lång väntetid till min frisör?! Suck, den 21 mars fick jag. Det är liksom 3 veckor dit. Mitt hår kommer vara en katastrof. Ännu mer än nu. Jag säger då det.


koh chang

Jag kom just på en bra sak med att det är onsdag, och den
28 februari. Det är bara en månad kvar till vi åker till THAILAND! :D 

koh chang  <- Koh Chang, White Sand Beach. 28 mars. längtar.

tidslöseri

Onsdagar brkuar vanligtvis vara den bästa dagen på hela veckan, du vet slutar 12 och har en stor håltimme på den tiden. Men den här veckan är det inte riktigt som det brukar. Ístället för att sluta 12, så har tyskan tryckt in en film halv 2 till 4. Som är obligatorisk. Det är ju så glädjande så att jag dör.

Så därför fick jag en håltimme till här emellan 12 och halv 2. Så segt, jag hatar att slösa bort tiden. Det är bland det värsta jag vet. Och idag har jag slösat bort typ...eh 4 timmar ungefär. blä. Sen direkt efter filmen så ska jag på intervju för ett sommarjobb. Så då kommer jag ju hem ännu senare.

nää nu ska jag lägga ner det här klagandet, det kunde varit mycket värre. Men det är bara så typiskt att detta ska komma nu. Hade verkligen behövt den tiden till att plugga inför dataprovet imorgon som jag inte börjat på och göra klart religionshemtentan. Det blir en sen kväll helt enkelt.

Later!

loong day

Det var helt klart den jävligaste dagen på länge. Den började med att vi satt och skrev personanalys i sisådär 2 timmar. Okej, visst det överlever man. Men sen eftermiddagen. USCH. Tyska som aldrig ville ta slut, segande klassråd och sedan på detta histiroa med två små idioter till lärarkandidater. Tror dom på något sätt att vi är övermänskliga och ska klara allt de trycker på oss? Sen förstår ju ingen nåntig av deras genomgångar. Vilken dödsupplevelse, örk. Det enda jag kan säga är att jag är glad som fortfarande lever.

Jag visste att dagen skulle bli fel redan när den började med att jag ramlade med cyklen i värsta slakshögen. Då borde man gett upp och gått hem.

När jag sedan kom hem frös jag som en galning och jag är fortfarande inte varm. Sen fick jag brev från ett av mina sommarjobbs ställen, fick inte det. Nu har jag tre möjliga kvar. hm.

Har jag börjar plugga? NOPP. kommer jag göra det snart? NIX
Dessutom är det desperate housewives ikväll - kul, men mindre tid till plugget. Imorgon kommer jag ju inte heller göra något för det har blivit en sån cp dag. blö.

Just nu är jag trött på livet. Det blir nog bättre på torsdag.

bärigt värre!




Yeeij! Mamma hade köpt bär till mig. Blåbär och hallon från Ag´s. Då blir det bär ikväll! Kommer dock inte ihåg Rebs blandning. Hm
188560-4

pååsitivt

så var det skola igen. men jag är POSITIV!

Jag förstår inte hur alla hinner allting. Träna, träffa pojkvän/kompis och allt plugg. Är det bara jag som aldrig har tid med någonting? Jag förstår då inte alls. Borde verkligen ta itu med min träning nu, men liksom det går ju inte med såhär mkt i skolan. Givetvis kommer det två små pundade lärarkandidater i historia idag och förstör hela mitt liv. morr. Förstå mej inte fel, jag är positiv, men en aning konfunderad hur i katten detta ska lösa sej.

Nu ska jag gå och ta tag i svenskan istället för att sitta här och drömma mej bort om Oscarsgalan som givetivis ska visas mitt i natten på en knäpp kanal så ingen normal människan kan titta på den. Ajja positiva tankar!


p.s Det är Rebecco som tvingar mig att vara positiv. För övrigt funkar det inte att kommentera hennes blogg på den datan. Jag blir knäpp.

Shiloh

188560-3


Shiloh nouvel är verkligen helt galet söt. Jag menar, bara titta på henne. Som vi sa igår, tänk när hon blir äldre…
 

Svenskan går piss, ska skriva en personanalys men skriver givetvis om handingen. Helt sjukligt kasst. Nej nu blir det tv:n och Playa del Sol!

soppa & svenskaångest

Hur kan tiden gå så fort? klockan var nyss 11 och nu är den plötsligt 3, och då är ju dagen i princip över. Det är inte klokt.

Gjorde lite på religionen, men har fortfarande sinneslagsetiken kvar, det är lite klurigt faktiskt. Eller egentligen är det nog bara så att jag har dålig fanatsi. Gjorde också ett tappert försök med svenskan, men hm, nej det funkade inte alls. Och jag vet ju att jag måste göra lite på den i dag om jag inte ska få megapanik imorgon.

Nu ska jag strax äta, har tryckt i mej massa godis i ren ångest över svenskan så är proppmätt. Mamma kommer inte bli glad. Men ajja, jag tillhör den lilla skara som faktiskt tycker om soppa. Idag blir det orientalisk, guddi.

helgen

Igår var jga på stan igen, men denna gång med Hakkis och R. Kollade runt lite och köpte en hårklämma. Vi var och åt lunch med, som vanligt blev det en god baguette för min del. Efter att ha varit ute i kylan en stund bestämde vi oss för att värma oss med en god vaniljlatte. Där blev vi sittande i 2 timmar och jaa..tog lite speciella bilder om vi säger så. Haha. Sedan var vi och köpte godis och enbart klick, utan aftonbaldet. Haha snacka om blåst kille. Okej det var bara jag som köpte godis, R köpte naturgodis och Hakkis köpte turkisk yoghurt. Ja jag säger då det.  På kvällen blev det av till Hakkis dit också S kom. Mohaha jag fick dem att se på melodifestivalen, my darling. De är snälla de. Rätt låtar som gick vidare även om ingen av dem var en fullträff. Låtarna till andra chansen däremot..Uggla och Nielsen, njaaa det vet i katten det. I finalen tror jag nog ändå på The Ark. Men man vet ju aldrig. Det finns egentligen ingen som jag känner sådär, woow!  Men vi får väl se vart det leder. Så löjligt att andra chansen fått en egen lördag. Den är ju knappt kul att titta på. Menmen.  Och idag är det söndag, dagen innan skolan börjar igen. Vill inte vill inte. Och jag måste plugga. Oh vad jag hatar skolan.  

fredagen

Okej, fredagen började med att jag gick på stan med T. Efter ett tag blev vi dock helt lama och blev tvungna att köpa dextrosol innan vi gick hem. Dock blev det inte så mkt annat köpt. Menmen. Sen stack jag till Hakkis, vi gjorde inte heller så mkt, kollade på tv och gjorde en tjusig fruktsallad. Efter det var jag på restaurang med Pappa, A och syster. Buffé blev det, dögoda såser. Mm! Efter allt ätande gick jag och syster till filmkedjan dit också Hakkis och E kom. Hyrde två skräckfilmer. Blä. Jag hatar skräckfilmer. Såå..näää usch.Ajja vi såg dom iaf, och åt en hel del skit. Men whatever man måste hetsäta när man kollar på skräckfilm om det  överhuvudtaget ska gå!

Cosmopfarma

ojoj, rent uselt bloggande. Men det har varot mycket på gång. Lovade ju att berätta om mingelpartyt såå. Det var mycket folk, bjöds på lite tulltugg och dricka. Cosmopharma visade upp alla sina produkter och det hände lite olika grejer på scenen. Fick en fin svart presentpåse som innehöll:

x   Stor spegel som man kunde vika ihop. Bra att ha när man reser.
x   En ögonskugga, jag fick en guldbrun jättefin och deras ögonskuggor är toppen så det var en hit!
x   Ett läppglans. Deras läppglans sitter urbra men tyvärr var färgen jag fick inte så smickrande för mig.Typ brunbronsig. 
x   En läppenna som jag dock lyckades byta mot deras jättebraiga eyeliner.
x   Ett läppstift i pennformat typ. Okej, jag använder inte läppstift direkt och dessutom var den här färgen, tjaa metalic. Som någon sa "den här kan jag ha på mej på halloween".

Mm det var väl den kvällen det!


snökaos

Har bråttom, ska på mingelparty som det så fint heter. haha. berättar mer senare om det!
har iaf lyckats söka några sommarjobb idag. Kämpade mej igenom iskall kyla och meterhög (nästan) snö för att klara detta. Verkar dessutom inte har så stor chans att få något av jobben. Nåväl få se vad som händer.

Imorgon kommer Hakkis hem! :)

T´s geburtstag

Idag fyller T 17 år. GRATTIS!
Ska besöka henne vid halv 11. trevlans.

Ska försöka hinna inom ett jobb också. Om jag hinner innan bilhandledarkursen. Suck. Jag kommer så fett inte klara syntestet..


p.s jag är avundsjuk på
R

nöjd


åh lilla engelskalärare, okej bara för det så ska jag inte hata dej under det här lovet iaf. gud så skönt. phu.

Är klar med CV:et med, härligt. Då ska jag bara se till och lämna ut det med. Helst imon. Får hoppas att jag hinner.

NU - tv:n, kladdkaka och jag.

desperate

Blä den hade inte kommit. Har iaf desperate housewives att se fram emot ikväll. Just love it ♥. Ska äta snart, torsk av allt. Jag menar när det finns så mycket man kan välja mellan, varför väljer man då torsk?! uschsuch värsta skolmaten. Ska snart över till pappa och fixa cv/brevet med, så jag får det klart nu åtminstone.

desperate

VR

Det slog mig precis att det är tisdag och nya veckorevyn borde ha kommit! måste genast rusa ut och se efter! 


fixat

yeeah, nu är bloggen normal tack vare F. Några inlägg fick offras, men det var det värt.

selmis


Okeej, sen sist har det hänt ungefär ingenting. Har bara ätit och läst Jenny S. Men sånt måste väl med göras antar jag. Mamma är och köper semlor nu, så snart ska det ätas!  

som vanligt händer ingenting



Hade tänkt skriva cv och såntdära idag (jag har ju såå mkt att skriva där) så att jag hade kunnat börja söka sommarjobb. Jag MÅSTE verkligen ta tag i det här nu. Snart får jag panik. Men det visades sig att A inte kunde hjälpa mig idag eftersom hon skulle jobba. Kanske får göra det ikväll och lämna ut i morgon även om det blir lite tight om tid. T fyller år och så ska jag på hanledarutbildning på körskolan.  men det löser sig välan. Så är det då frågan vad jag ska göra idag. hm det får jag fundera lite på. Ingen är ju i princip hemma. Segt.

Var ute och sprang i morse, innan frukosten. nöööjd.

stan

hm konstigt det blev tillslut. Jag stack ju ner på stan. HIttade ett par presenter som jag hoppas blir bra. Tyvärr blir det lite jobbigt med en av dem. så typiskt. men det får väl lösa sej.

Sen kom jag hem då. Satt och läste svenskaboken i en evighet kändes det som. Boken,
Jenny S är faktiskt bra men jag måste ju anteckan allting hela tiden, det är det som är problemet. Sen iaf så skulle jag baka en kladdkaka ^^. Men så visar det sig att vi inte har några ägg. Så då blir jag tvungen att sticka ner på stan igen.

Väl hemma bakar jag och äter. Jadå får jag ett sms av T som vill att jag ska följa med henne och uträtta ett par ärenden..på stan. Jisseus. Men snäll som jag är så följer jag med :P Och nu är jag tillbaka igen och sitter här och äter kladdkaka. smaskens.

Okej, jag erkänner jag skulle tränat men R blev sjuk och jag ville inte gå själv (skyller på det iaf) så jag äter kladdkaka istället. mycket roligare.

haaare!

boring monday


Lider av grav tristess. Ingen är hemma. eller så har dom annat för sig. nåja, jag får helt enkelt knata ner på stan själv. Måste hitta present till T. Har dock försökt få till mitt hår i en timme typ. Det funkar inte. Bara för att jag var så lat och inte orkade duscha imorse eftersom jag ska träna ikväll. Bara för att jag är megaful i håret och ensam så kommer jag säkert träffa nån jag inte vill träffa. Så är det alltid. Nej nu måste jag kila!

ciao! 

skönt

samhället klart :) nu blir det tv-kväll!

nu är det söndag

Det blev tillslut V. Kanska okej äändå. Men tårtan var ingen höjdra. Menmen. Efter kalaset drog jag och lillasyster F till cafeét R igen där jag nu tillbringat tid 3 dgara i rad. Sedan fick vi traska till resturang där pappa och A var. Så tillslut kom jag inte hem förrän vid halv 8. lite segt. Hann inte med någonting. Det inntebär att allt städande och pluggandet måste ske idag. Okej, jag gjorde lite matte i natt vid halv 2. jag säger som mamma ”du är ju sjuk”. Nåväl snart klar med samhället, måste få till en skutkläm.hm. men nu alldeles strax VM lag tävling andra tävlingen. Måtte österrike ramla och ramla och..

hmm

självklart ringer pappa och frågar om vi ska med till V som typ fyller 90 eller nåt i den stilen. hm. jahduu..

1. Hon vet inte vem jag är
2. Jag har inte träffat henne på typ 5 år.
3. Man tvingas sitta i en unken tantlägenhet.
4. Man måste äta äcklig smörgåstårta. uurk.
5. Jag kommer inte hinna städa eller plugga.
6. Hon kommer fortfarande inte ihåg mej.

Fördelar:
- Man får tårta.

så vad ska jag göra?


torsdah-fredah

nej usch, riktikgt dåligt bloggandet nu. Men jag har liksom inte varit hemma. I torsdags jobbad jag. Kanske inte det bästa kundbemötandet men jag och syster försökte iaf "ta en jävla snitt då för fan!"

I fredags bärde det av direkt till stan efter skolan med R. Letade för min del efter skor till kvällen och för Rs del linne. Efter mycket velande köpte jag ett par svart lackade högklackade pumps från vagabond. Valde mellan dem och ett par röda. Tyvärr hittade R inget linne men hon blev snygg ändå. Självklart fikade vi också på stället som har stans bästa vaniljlatte. gott.

Sedan blev det hem och stressa lite innan vi stack vidare till nya människor. trevligt. Sedan bärde det av igen. Lite kass musik, men annars var det kul! :) Fick dock en galen smärta av mina nya skor. Måste införskaffa schoolls partyfeet så ska det nog gå bra.

KOm inte i säng förrän 4 så var lite seg i morse. Idag blir det väl till att plugga och städa. wihoo. men måste få klart samhällshemtentan. ikväll blir det till att slappa och kolla melodifestivalen. härligt!

Hittade nyss mormors gamla pumps. Ganska fina faktisktt. så de ska jag med varm hand ta över. Ett par matta svart och ett par mörkblå.

skruv någon?

L bli skruven, för hon är så skruvad.

skrattattack

mycket trevlig fika! det var som jag och Hakkis konstaterade efteråt - så mycket var det länge sen vi skrattade.

hjärta på dej

Skönt med kort onsdag. slutar 12, underbart. Hälsad på L på håltimme. Trevligt. Hon bakade kladdkaka och glömde bakpulver. Fast den blev god ändå sa hon. Dessvärre var R sjuk idag. Stackarn.
Idag var tanken att jag skulle råplugga för att försöka bli klar med den satans hemtentan i samhälle. Men det kommer nog antagligen inte funka. För efter lite krångel så ska jag fika med L och Hakkis. Sedan hoppa nog S på också och tar med sig sin pojkvän. Kanske kommer A också. Det låter krångligt och det är det också. men men. det är ju alla hjärtans dag, jag menar då måste man ju faktiskt ta en fika och fira lite! Det där med pluggningen får väl gå som det går..usch. Åh ska lätt ha en
vaniljlatte och en liten fruktsallad. mums!
Fick världens finast alla hjärtansdagkort av S idag med. så söt. Och sms av Hakkis. inte dåligt.

tisdag

muntliga argumentationen klar. skönt. då ska man ta itu med samhälls hemtentan. ucsh usch. orkar inte. är så trött. tittar på vm nu med. satans piss, andra slalomåket krockar med desperate housewives. noo. och nu säger mamma att hon ska kolla på house med. samtidigt. blää. och så har jag tyska med. nej nu är jag bara för trött för alltihopa.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!