Lisa, var hälsad

Fick i morse ett sms från Lisen, och nu är hon hemma :) wiiiee. Hon har varit borta alldeles fassanfullt länge faktiskst så det var allt på tiden. Eftersom jag ska jobba bestämde vi för att gå en runda innan dess.

Och nu ringer hon!...

Så nu ska jag traska en runda, lyllo ungar som är lediga.

Hörs after da jobb!

here we go aagaiin

Idag (natt) kanske jag får en ny läsare. Hej Lina!

Har kollat film. Helt okej. Hamnade visst här. Har inget att berätta men ändå. Mitt dystra tonfall beror på att jag snart ska ge mig in i ännu en 3-period. Ni vet, vakna - jobba - få skäll - äta - sova - vakna - jobba..
Ja så lever jag som en zombie i tre dagar sedan lite peace innan det är dags igen. Såhär kvällen innan är det inte så muntert.

Måste lämna in min skattlapp imorgon med, det blir nog livat. Uppskattat såhär i mitten av sommaren. Yihaa. Hatar att jag ska behöva skatta. 9% visserligen men då kunde jag ju lika gärna låtit bli att jobba ett par dagar. För de pengarna komme rju ändå försvinna. Jaja, det är väl så det är.

Nej men om man skulle gå och lägga sig och förberedda sig inför imogron? Börjar klockan 13 så hinner ju med lite på förmiddagen ändå.

Nattisfillipatis!

luffare, mitt framtida yrke?

För er som inte förstod det där med luffaren:

Se på luffarn som går där på vägen,
se på luffarn Guds lille fyr.
Så snart som det blir vår
går han ut och går
för att söka sig äventyr.

Han går så långt som vägarna räcker,
han har en oro och en längtan i sitt blod.
Och när som sola skin
då far vanvett i´n,
det är det som ger honom hans mod.

Han vill va fri som en fågel,
fri som en fågel.
Och då är det som
nånting ropar; ? Kom!,
i hans galna luffareblod.

Önskan

Jag är nog en sjuk människa. Jag sitter och läser gamla blogginlägg och skrattar åt mig själv och tycker allt att jag är ganska fyndig på en del ställen. Det tråkiga är att ingen läser denna bloggen, de läser den på lunar men där skriver jag aldrig så.

Förresten ta inte det där med Rebecca i förra inlägget fel. Det är inte så att jag inte unnar henne att vara ledig nu, hon har kämpat. (Jag ska bara kidnappa henne i natt, slänga henne på närmsta färja som går riktigt långt bort. Sedan ska jag genom gå x antal extreme makeover och vips hoppa ner i hennes säng innan morgonen gryr och så är jag fri, bra va? Tror jag behåller detta fram till efter sportlovet någonting när hon åker till Thailand.) Men det är bara det att...



                                                JAG VILL OCKSÅ HA SOMMARLOV OCH VARA FRIIIII !!


..ehm ja ursäkta mig men ni förstår nog vad jag menar. Jag känner inte ens så mlt mer än henne trots att jag jobbar hela sommaren. Jag vill vara en luffare.




Dagens händelser

Det blev Karlskrona idag. inte helt oväntat. Det var mkt trevligt. Kom hem för en timme sedan så vi var där länge ändå. Hade som vanligt inte tänkt köpa något, nåt litet kanske men det blev ju inte så. Köpte:

♥ Två par vita leggings, ett par med spets och de andra var tjockare, tights liksom.

♥ En marinblå klänning/linne, lite för kort för att ha utan leggings tycker jag men inget linne ändå. Har liksom singa kläder så det var därför det fick bli en blå.

♥ Ett par blåa mjukisshorts, bra att ha såhär i sommaren

♥ Ett rödvitt randigt linne

♥ Ett par gråa lite längre shorts. Det hade jag verkligen inga planer på att köpa, men det är aldrig fel!

♥ Ögonskugga och läppglans

♥ Pocketbok, eller ja det var ju egentligen mamma som köpte den till mig, Män som hatar kvinnor. Jag vet, seeen. Men har inte orkat, men alla tjatar om att den är så bra så ja vad gör man? :P

LIte grann blev det men det var mysigt med bara jag och mams. Måste bara berätta om stället där vi var och åt. Der var ett litet café med mkt godar mackor. Åt en med kycklingröra i typ tomatbröd. Väldigt god. Jo det jag skulle komma till var lattesmakerna. Där fanss typ 12 olika smaker. Aldrig sett sådana. Helt galna, typ jordgubb, hallon (gott i en latte!?), mintchoklad som jag provade och jo den var god men inget slår vanilj. Mamma drack någon, eh som jag inte kommer ihåg vad den heter men hon var också nöjd. Ett ställe jag gärna besöker igen. Vi var och åt glass med, och OJ säger jag bara. Alla har babblat om stället men jag har förstås inte varit där, för det första är jag ingen glassätare egentligen men nu fick det bli så och vi snackar ENORMA glassar. Jag fick 10 kulor när jag bad om två. Både jag och mamma slängde halva glassarna.

Jaa ikväll händer det inte så mkt och det är ganska skönt faktiskt. Blir nog paj, mamma och jag är för mätta för något annat och film. Ska ju jobba imorgon... NEE USCH. Rebecca den jävlen är klar med sitt sommarjobb nu, fattar ni?! KLAAAR! Nu har hon hela sommaren ledig. Jädra lyxungelyllo. Nej nu är jag så avundsjuk så att jag snart går och spyr.

Mamma och jag

Vi har inge tur med vårt internet inte. Tror ni inte att blixten slog ner här och slog ut internetet? S¨å typiskt, typ 3 dagar efter det började fyngera igem. Fast nu är det normalt igen så det var inte så farligt.

Hinner inte skriva så mkt för jag och mams ska iväg, vart vet vi inte riktigt än (lite svårt att bestämma oss) men vi ville passa på nu när både hon och jag är lediga så det blir mys.

I övrigt så har jag träffat lina, himlans trevligt. OCh snygg tapet (samma som min haha) hade hon fått på sitt nya rum. Träffade Rebecca med, hade kunant skriva en lång utlägning om det men det hinner jag inte nu. Det var iaf längesedan och skoj var det också, var ute och åt först. Sen stack vi till gyllene måsen för lite seriös efterrätt mitt i natten. Äntligen fick jag min glass med kola topping. Kaffet lämnade dock övrigt att önska, men men nu vet man det. MKt skumt folk fick vi se också, spännande kväll helt enkelt.

Klippte mig igår, inget specciellt. Skönt att bli av med lite. Men det är för kort och luggen är fulfulful men det är ju så det brukar vara. Det braiga är att mitt hår växer som ogräs så snart är det väl långt igen.

Måste kila, berättar mer när vi kommer hem!

londonphotos!

Ooch nu skiner solen från en klarblå himmel. Skulle det inte bli skitkasst väder idag? hm. Men jag klagar inte.

Tänkte att det var dags för lite Lodon bilder, det ni! Det blev en hel del kaffedrickande, (pga av pappa) och detta har givetvis dokumenterats. Så folks, enjoy!

      
Piccadilly Cirkus      Me at Oxford street  (fråga inte, om posen Jag vet inte vad jag försöker åstakomma)

                                                
Chilled Latte,        Caramel Maccihato              mums!
                 
Hotellet + daddy             Musikalen                                           


London Eye             Big Ben of course      


Det blev lite mkt bilder, men ajja, skit samma. Det är kanske en bilddagbok man skulle ha? Nee det skulle jag aldrig palla, är för lat. :P 

jobbigt väder

Måste det vara sånt här skumväder nu när man inte jobbar. Kan det inte bara bestämma sig för att antingen är det soligt och skönt så att jag kan vara ute och bada eller något i den stilen eller att det är däligt väder, regn och sådär så jag kan vara inne och kollapå tv och mysa, nejnej nu ska det givetvis vara lite molningt, lite soligt så att jag inte vet om jag ska vara inne eller ute utan jag springer in och ut hela tiden. Ja jag säger då det. Så fort jag kommer ut kommer det ett blaffe moln men när jag går in blir det soligt, som nu lyser solen när jag sitter här. typiskt.

Jaa idag har jag för övrigt lite på g, ska träffa Lina när hon slutat jobbet vid 12, opps det är ju snart. Det var iaf mkt längesen så det ska bli spännnade, får väl se vad vi hitttar på.
Och ikväll blir det Rebecca. Det enda som är planerat där är glass på mcdonalds, var grymt sugen på det igår nämlich men det får bli idag istället. Kul.

Igår kväll blev det mest slapp, men övningskörde lite med papsen med. Det börjar allt gå lite bättre nu tycker jag. Nu kör jag på väg, 70 km och har kört i femman, haha. Lite knaggligt men det kommer väl så småningom.

Ska nog springa ut lite nu tror jag, eller njaaha nu kom stormolnet igen.

hör min klagan

Vad fantastiskt det är att ha ett internet som fungerar, helt galet.
Är hemma efter ännu en jobbdag, seegt. Har diskat hela kvällen för diskmannen var sjuk. Så nu har jag ont i hela ryggen, axlarna, nacken och fötterna såklart. Sugen man är på att gå dit imorgon med. Nej nog klagat. Förresten jag har kommit på att det mesta jag gör i min blogg är just att klaga och gnälla, därför ska detta helt enkelt heta stora klag och gnäll bloggen eller något i den stilen. Jaa det låter bra tycker jag.

Orkar man lägga in bilderna från London nu? Nja det är tveksamt det. Har stora funderingar på att gå och äta lite jordgubbar och glass och slänga mig framför tv. Jaa och så måste jag packa med, ska till papsen direkt efter jobbet imorgon. Sen är jag ledig lite granna, gud så skönt. Då har jag fullt upp, ska typ träffa 5 pers på 3 dagar + klippa mig + göra något med mams. Ja men det ska nog gå.

Får se om jag lägge rin bilderna, annars blir det om ett par dagar för ska till pappa och nu funkar ju inte datorn där. Hopplöst läge. Men ha det fint people!


Nordisk trädgård

Eller först måste jag bara berätta om en sak. Var och handlade till jobbet igår och skulle köpa en yoghurt. Hade först tänkt köpa en sån lite större ni vet, men de hade inga alls. Typ viktväktarnas, och jag menar vad smakar den, typ bark? Ajja iaf så fick jag ögonen på en sån 4-pack ni vet. Är egentligen lite emot sådana men så tittade jag på den och får syn på en yoghurt som har namnet Nordisk trädgård...

Bara hör på det, Nordisk trädgård, hur härligt det låter, det låter ju hur urmysigt som helst. Var bara tvungen att köpa hela förpackningen pga den yoghurtens namn. Nu är det min nya favorit, nordisk trädgård..mm..

image53

wiiiee :P

Mina förmiddagar ser likadan ut. Jag har en rutin som ser up på följande vis:

Gå upp i någelunda tid, äta frukost, fixa till mig lite grann (innebär typ borsta håret och tänderna), ut och gå en runda, hem och läsa tidningen eller annat jag hittar, fixa till mig nästan klart, laga till något att äta som går snabbt och lätt, klär mig i min fina jobbdress, gnäller lite och cyklar slutligen till jobbet.

Jaa nu håller denna rutin på attt rubbas lite pga att datorn kommit in mitt liv igen men ajja, får väl läsa tidningen när jag äter. Jobb idag igen som ni förstår, börjar 12 vet inte om det är bättre eller sämre. Men H är iaf där och då blir det lite roligare för man har någon att prata med. Men en liten människa (eller några) går mig på nerverna alltså, arhg.

Förresten, det blir nog göteborg i år också! WIIE :) För er kanske det inte låter som något specciellt men vi har åkt dit tillsammans, jag, julia, mamma, tova och hennes mamma i hm..6 år i rad blir det väl. Alltså sen jag och tova var 10 bast och jullia 8, fatta vi var ganska små då ändå och det har hållt i sig så länge och nu blir det alltså sjunde året. att göra likadant kanske inte låter så kul, men jag älskar det. Första dagen åker vi till Liseberg (sjungandes i bilen) och åker runt där i alla karusellisarna, så skoj! Vi är givetvis kvar till de stänger innan vi utmattade åker till gunnis vandrahem, what a place! Typ en bondgård haha. Nästa dag åker vi till Ullared för lite shopping.

Troode inte de skulle bli av i år, trodde inte att Tova ville och hon trodde att vi inte kunde, men tova ville vistt det och så pratade jag med mmama om det idag och hon bara "jamen det kan vi väl göra" Så skickade givetvis sms till tova direkt och jaaa :) Nu ska vi bara hitta ett datum. trodde först att jag inte ville åka dit så mkt, eller assså det kändes som att ajja det kvittar. Men nu känner jag verkligen att jag vill, att det ska bli hur roligt som helst och jag längtar. Det var längesen jag kände såhär inför något.

Lite långt inlägg, igen. Jag måste bli bättre med det här alltså. Nej nu ska jag gå och fixa till mig lite, måste ju följa rutinen :P

skolavslutningsbilder!

Som jag lovat kommer nu bilder från skolavslutningen, på dagen och kvällen då vi grillade vi havet ett gäng. Jag vet, en och en halv vecka för sent sådär men jag har ju inte kunnat och bättre sent än aldrig, right?

 Skolavslutningsoutfit :P                                  



Ja så såg det ut, kanske inte jättespännande men ändå. Vill ju inte lägga ut bilder på folk om de inte själva vill det. Förresten så har en del bilder tagits av Rebecca så hon får väl få lite av äran :P London bilder orkar jag inte fixa med ikväll, det får bli imotgon kanske. Nu vill min syster ha datron och jag ska väl gå och nanna.
Natti!



 


paatetiskt

Vill ni höra något riktigt pinsamt, eller ja skämmigt. I 2 månader har inte internet fungerat på datorn. Datakillen har varit här och fixat och grejat med kretskort och hela faderuttan och datron funkade ett tag men sen en månad funkar den inte alls. Idag var han här i dag igen och upptäckte vadå? Jo att internetsladden inte var i...

Fattar ni, SLADDEN VAR INTE I! Mamma ville först inte erkänna det, trodde jag skulle få slag, varit utan internet nu i en månad pga att sladden inte var i? omg.

Nåväl, nu funkar datorn iaf och snacka om att jag ska bli bättre på att uppdatera.
Så vad har hänt sen sist? MIdsommar jo, det var skittrist. Ärligt det var faktiskt inte kul. Det enda roliga var nära några killar trodde att julia hetter Ursula, eller ööörsööla som de sa. Annars satt vi på ett litet trångt rum och glodde på regnet som öste ner. Det var pga vädret som det var tråkigt. Så himla typiskt att det skulle förstöre midsommar. Det gjorde att vi inte hade någonting att göra. Människorna är jättesnälla men vi hade inget att göra.

Jaa och idag har jag jobbat. Suuck, vantrivs. Mår kass över det. Började iaf 13 så hann med lite innan, men slutade inte förrän vid halv 10 så har bara kommit hem nu, ätit lite (bacon och potatissallad haha), duschat och nu sitter jag här. Snart blir jag väl tvungen att gå och lägga mig och möta en ny dag som ser ut exakt som idag med den enda skillnaden att jag börjar jobbet klockan 12. Usch jag hatar detta..

Nej men nu kära läsare (jaa ni typ 3 pers som läser min blogg) ska jag lägga in lite bilder som lovat!

Tjing!

back in town

neej, det är inte dags at bli alltför glad. Datornen funkar fortfarande inte. Och då menar jag verkligen fungerar inte alls. Jag sitter som vnaligt uppe hos grannen, det börjar bli lite små skämmigt nu men vad gör man. Nåväl nog om detta.

Igår natt kom jag hem från inget mindre än London. Inte så illa pinkat va? Det var  ju som sagt då ja och papsen själva. det gick ändå helt okej, inga större fajter. Lite så irritation vid vra blodsocker fall (jag vet var jag ärvt det ifrån..). Vi var ju inte där så lönge men det var ganska lagom men visst hade det varit kul att stanna längre. hatar att komma hem från resor. då har jag världens ångest, alltid. Låg hemma på golvet i en timme i förmiddas och hade ånges. Ja vi hann med en del iaf. Shoppade, det fins ju hur mkt som helst. Heelt enorma affärer, Topshop alltså myygood blev helt snurrig och gick vilse. De hade fasen en frisör därinne och en informationsdisk. Ja fast jag har inte köpt sådär överdirvet mkt ändå. Sen var jag inte nöjd med inköpen men det känns lite bättre nu hemma, Det blev iaf:

♥ Svarta shorts (såna jag velat ha länge men är lite osäker)
♥ Klänning, den är faktiskt vädigt fin måste jag säga, grå och mlnstrad
♥ Gult linne (gultgultgult, alltid)
♥ Svarta ballerina
♥ Ljusrosa ballerina (ser ut som balettskor)
♥ Stelt färglatt armand
♥ Solglasögon
♥ solglasögon fodral
♥ Massa Hårgrejer, antifrizz såklart!

Jaa och sen var det ltie annat med som inte var så där viktigt men aaa. Js nu kanske niu undrar över det där med solglasögonen? Har inte hon svarta solglasögon? Joo, hade. Ska berätta den historien en dag men kan ju säga att mina gamla och mitt älskade fodral ligger i en jane norman affär i london vid harrods. yeeees.snyft. har köpt världens coolaste glasögon fodral. S¨ult att det är coolt. Guldigt och megaglittrigt. Haha asfult.

Oj vad långt inlägg det blir men har mkt att berätta. Vi var på sightseeing tur med, turistturist! den var visserligen bra och nu har jag sett allt, big ben, broar, museum, london eye, ja allt men den var lite seg. 4 timmar. Men ajja. Sen har vi ätit på mysiga resturanger och såklart varit på musikal! Pappa propsade p åatt vi skulle se We will rock you. Handlar typ om hårdrock och queen. Men den var faktiskt bra måste jag säga. Väldigt häftiga effekter. Så det var bra val av papsi.

det finns tusen grejer till att beräätta men nii orkar nog knappt läsa detta så det får bli en annan gång. NU ska jag snart ha körlektion :S hjäälp. Läskigt värre det känns lite jobbigt faktiskt. Innan dess måste jag ta ut pengar till massa människor, glöö kommer bli fattig,

Imorgon gott folk är det midsommar, sjukt. det känns överhuvudtaget inte allt som det. Jag saknar verkligen midsommarna som var nör man var liten. det var så mysigt. Både med mamma och pappa, släkt och vänner ute på tärnö. Lekte massa lekar, åt och dansade. Det var härliga tider. Midsommar har väl varit okej de senaste åren. Förra året var lisa med på tärnö, det var roligt :) Men i år kommer det bli kass, känns det som iaf. Ska bli skitväder, ingen  orkar engaera sig, vi har ingenstans att sova så måste kanske åka hem vid typ 8 på kvällen, kuul. Inga lekar, ingen god mat "de skulle steka en korv på kvällen de orkade inte ta med sig och hålla på" Jaha men kul då! Blä nej halvroliga människor och jaa. Sen ska jag jobba så då kommer jag bara tänka på det som alltid. Nej men vi får väl se. Nu måste jag sluta Om ni klarade att läsa allt så grattis.

Trevlig midsommar folk!

p.s ska lägga ut bilder från london och skolavslutning när jag får en dator som funkar! grrr

segis emmy

seeg jag vet men det är inte mitt fel att ingen dator funkar (eller egentligen..men whatever) men det har hänt en hel del sen sist. Det har varit skolavslutning, vilket innebär SOMMARLOV, grillning, utspark och jobb. Jag ska lägga ut bilder från skolavslutningen, så snart det går men det lär dröja ett tag dock, tålamod min vän!

Har jobbat idag och igår och ska jobba imorgon med, wiha! igår var helt okej, det är så mkt bättre att börja 9 på morgonen än att komma senare typ vid 13. För börjar mn tidigt städar jag hela resturanegen och fixar och donar så då går tiden mkt snabbare och då kommer jag hem tidigare. Börjar jag däremot senare så går tiden så sakta så det finns inte och jag kommer ju aldrig hem, och en sådan dag är det imorgon. PAllar nicht! Inte en dag till, nu är 2 av 3 dagar avklarade. Sedan åker jag till London i övermorgon :) Det är toppen fillidopen. Är hos pappa nu och planerar lite inför det. KOmmer  nog inte hinna med att skriva innan dess men får beräta efteråt istället.

Det enda dåliga är att jag inte kommer att träffa lisa på typ två veckor BUHÄ :( I neeed her!

Nu ska jag sticka över till mamsen för lite myskväll hemma. Hur underbart hade det inte varit om jag bara inte skulle jobba imorgon? Nu kommer jag bara tänka på det och blääääääääää..

mucho på gång

Ska strax sticka till skolan, eller nej inte till skolan egentligen utan till bion. Det är nämligen endast skolbio som gäller för oss idag. Skönt. Synd bara att jag redan har sett filmen, litte miss sunhine. menmen.

Det känns som det här kommer bli en väldigt uppbokad dag. Efter bion måste vi sticka och hämta lite gamla prov sedan kaansek det blir sommarrocken. Det beror på liten. efter detta ska iaf jag och Rebecca ut någonstans vid havet och sola lite. Jag ska hinna träffa lisa också på ett eller annat sätt, vi måste ju fira att hennes helvet är över! :) Kan ni fatta det? Att vi faktiskt slutar skolan imorgon? Jag kan då det inte. Jag får påminna mig själv hela tiden om att det är skolavslutning imorgon. Unbelivible. Och om en vecka åker jag till London, det glömmer jag också bort hela tiden.

Måste pysa nu, ska till mamma så det blir lite dåligt med uppdateringar ett tag nu igen.
Ciao!


första badet!

Det blev bra ändå. Ringde lisa och fick följa med henne och hennes mams ut till havet. Snääällt :) Det var mysigt. Varmt var det också och så fick jag åka i lisas häftiga bil. Och damdamdaaam årets första dopp! Jajeemen jag och lisa plumsade i på den gröna härliga typ ryamattan i havet. Det var inte dåligt. Och det var ju på riktigt med för det var ju i havet och det är det som räknas! Kallt men ändå skönt. Ja det var en bra stund där på klippan.

När jag kom hem låg jag lite i solen till, orkade inte gå in men aah har fått soleksem nu, som vanligt men åh det är så störigt och bara kliar och är fult.

Nu sitter jag här men ska snart ta tag i mig själv och fixa mitt rum. Nu är det kris, på tisdag får vi gäster som ska ha mitt rum och som det är nu går det knappt att komma in och jag ska inte vara något mer hos pappa innan dess så allt måste göras ikväll. Gosh hur i allsinda.

Ciao!


kill me

AHHR jag är så arg på mig själv! Jag vaknade vid 9 och tänkte nbu går jag upp. eller nej förresten jag sover till 10 och går upp då annars kommer jag bara bli så trött sen. Men när vaknar jag?! halv 1 !! Har jag nämnrt att jag hatar att sova länge, eller snarare det faktum att jag hatar att sova bort hela dagen?! Det är bland det värsta jag vet. Vaknar jag vid 11 blir jag arg men detaa är extremt! AA bland det värsta jag vet. Skitpiss nu är allt förstört. Klokan är liksom halv 2 vad ska man nu göra?! Hela den här helgen har varit helt fucked up. Jag vet itne var jag ska ta vägen

jag ger mig och fåglarna kvittrar

Nu börjar faktiskt solen komma. Jag hade kunnat gå och lägga mig nu eller när som istället för att bara sitta här och inte göra något men grejen är den att jag inte är trött. Väldigt konstigt. Har varit uppe sen halv 9 och jobbat hela dagen men är inte alls trött. Men jag känner att jag borde gå och lägga mig nu, annars kommer ju hela dygnet bli helt upp och ner. Så jag antar att det är det jag ska gå och göra nu, sova. Eller försöka iaf.

Så godnatt! ses om ett par timmar :P


sodastreamis

Jag är så konstigt varm, liksom febervarm känsla. Varm inombords om du fattar. Knäppt.
Jag livnär mig på äckligt godis som jag inte är sugen på men äter för att ha något att göra och vatten. Jag som aldrig dricker klunkar vatten som bara den. Tycker allt det har börjat ljusna lite ute nu ändå. Men solen kommer väl inte upp föränn fyra. I väntan på den läser jag bloggar och är irriterad på datorn som stänger av sig en gång i kvarten.

feeegis

Var så nervös för att datron skulle lägga ner så jag bara kastade iväg förra inlägget utan att berätta om nuvarande läge.
Jag stack som sagt och köpten en baguette efter jobbet. Kan ju först förstås berätta att jag är helt ensam, usch. Ja sedan är jag en sån fegis så jag blir alltid rädd när jag är hemma själv på natten. Du vet, skrämmer upp mig själv och ja så vidare. Jag gillar det helt enkelt inte. Inte är det annorlunda den här gången heller, jo kunde ju inte ringa någon för sällskap eftersom jag inte kom hem förrän vid halv 11.
Men iaf hemma nu sen dess har jag ätit och kollat på tv, en och en halv film och nu sitter jag här. Vettskrämd och vild och lyssnar på musik.
Min taktik är att jag ska vara vaken tills det att solen går up och gå och lägga mig då. Det lär väl inte dröja så länge? För att gå och lägga sig själv i mörkret är nog ändå nästan det värsta. Så jaa i min väntan på solen lär det bli ett par inlägg. Så ni vet.


grateful, oh yes.

Nej jag har inte jobbar tills nu, så illa är det inte. Slutade vid kvart i 10 ungefär, var och hämtade en baguette på bönan med, var för lat för att laga något vid 10 på kvällen.

Den här dagen var utan tvekan den segaste jobbdagen ever. Helt sanslöst. Det brukar vara segt men idag, my godness tiden segade sig fram som in i helskotta. När det kändes som jag ahde varit där i en halv vecka hade det bara gått två timmar. Detta var verkligen extremt. De var inte så mycket folk heller, vädret var nog FÖR fint. Hatar att jobba sent, men tillslut kom jag därifrån och ja, jag är tacksam nu som jag lovade. MItt schema inför sommaren var lite ändrat med, alltså inte dagarna men tiderna, till det bättre så det var skönt. Börjar ju heller på morgonen än jobbar in på kvällen liksom.

Angående mina nya skor som jag invigde idag så fungerde de fint! Hör och häpna, jag fick faktiskt inte ont i ryggen som jag alltid brukar få efter att ha jobbat en hel dag. Fast fötterna värkte som vanligt men det spelar nog ingen roll vilka skor jag har så det duger väl.

Måste få iväg det här nu innan datorn lägger av igen!
Later!


jobbångest

Varför måste det vara så megafint-jättevarmt-helt vindstilla-väder just idag när jag ska jobba heela dagen. Börjar klockan 13 och kommer väl aldrig komma därifrån. Sedan krävs det förberedelser innan, fixa mat att ha med sig, äta innan, byta om cykla tidigt så liksom ävem om jag börjar 1 så hinner jag inte göra någonting innan.

Fast mina lilla lunchbox blir inte så high idag allltså. En fralla med lite sallad och skinka och en drickyoggi. Får väl äta när jag kommer hem..i natt. Nej men det värsta är faktiskt vädret. Det skapar ångestångestångest att stå inne och se ut på detta fantastiska väder. Dessutom blir det sä jäklans varmt, eller snarae kvavt därinne så man håller på att svimma konstant känns det som. Men jag antar att det bara är att bita ihop le pch säga "strut eller bägare?" Det kommer vara så fruktansvärt skönt att komma hem sen, tacksam ska jag vara då.

Nåja nu ska jag sätta mej ute en stund innan jag måste koka lite pasta och äta och sedan bege mig.

Hoppas ni ute i det fina vädret får det bra idag!


ketchup-master

Hemma igen och givetvis kastar jag mig direkt in på bloggen. Men det blir kort. Har ont i magen och är trött. Men kvällen har varit mycket härlig. Fint väder, grillad korv och lisa. Ja det var inte dåligt alls.

Nej jag vet att klockan inte är mycket men jag ska gå och lägga mig iaf. Tidigaste jag gått och lagt mej på länge. Men ska ju jobba the whole day imorgon så det gäller att vara på atlerten och så detta magknip ojoj. Får lyssna på lite nyinlagd musik på poden nere i sängen.

Goodnatt!


inget man hänger i julgranen direkt

nej ma god tiden springer iväg. Nu har jag slöat runt här ett bra tag och det är dags att ta tag i sig själv. Ombyte och lite städning innan vi ger oss av.
Läste en så sorglig blogg, usch alltså.

Ska kila nu! Ha en trevlig kväll folks!


båtväder

Köpte förresten igår nya hypersnygga skor till jobbet, yihha. Och ett halsband, fint faktiskt men lite skämmigt inköpsställe. (Rebecca tvingade mig).

Ikväll blir det ut med båten, det ska faktiskt bli kul för Lisa ska följa med. Och då blir det bara mys inte drygt. Det är ju inte fel nu när det är så braigt väder. Grillad korv blir det, fatta länge jag har varit sugen på det höhö.

Nu ska jag gå och försöka mig på kaffemaskinen och försöka svinga ihop en smidig liten god latte. Hm men jag och den maskinen, njaaa.

image46

I made it, sitter nu här med en färsk latte vanilj. Det enda problemet var mellan mig och mjölkmängden men det löste vi så småningom.

hetthetthett!

sheet vad varmt det är då! Solen steker från knallblå himmel. Ändå kan jag inte fatta att det faktiskt är sommarlov nästa vecka. 10 veckor fri från skolan. Nej jag bara inser inte att det är så nära nu. Fast det förstås, vi har i princip varit lediga denna veckan typ lite halva lektioner här och där och betygssamtal. Hur soft som helst alltså. Idag var kanske sista gången jag var i skolan nu med, nästa vecka är det annat som står på schemat.

Jag följde med ut med båten i onsdags, det var okej men inte mer. Igår var jag på stan med Rebecca (det har blivit många stadsbesök för vår del denna veckan). Imorse hade vi 10 minuters ebgelska sen slutade vi. Mening. Stack hem och fixade lite och åt. Mamsen hade köpt jordgubbar och ciabatta till mig, söt. Efter ett annat betygsamtal var jag och rebecca med om ett väldigt äventyr gällande Lisas miniräknare. Hon hade glömt den i skolan och vi fick i uppdrag att hämta den. Något som visade sig störtomöjligt pga lisas cp-skåp som inte gick att öpppna. Vi fick då gulla (?) med hans, våran matte hjälpare så att vi fick låna en "nv-miniräknare". 
- Hans det måste vara en sån däriga nv-miniräknare.
Ja sen skulle ha sega och rebecca lilla hade bråttom till buss och jordgubbar så vi fick rusa genom skolan som värsta sortens snattare med miniräknare högt i luften. Men vi hann det gjorde vi. Starkt jobbat måste jag säga. 

Efter denna strapats solade jag lite, fast bara en liiitenliten stund för lísa väntade. Det blev stan igen haha fast det var mest lisa som shoppade. Men det var härligt ändå.

la sweden

Försökte skriva igrå innan balen men datorn ballade ur. ovanligt, inte. Nåja balen var mysig. Sån härlig stämmning tänk när man själv går där..
Efteråt hänkade lisa med mig hem och snyltade på vår mat ;P Haha nejdå. Vi tittade på desperate med fast jag tvivlar på att lisa njöt något vidare av det. Ja det var väl efter detta som det flippade ut och vi bestände oss för att gå till det alltid lika lojala mcdonalds. Så vid 23-tiden traskade vi dit under djupa samtal. Tanken var att vi skulle äta glasss men vi kom fram till att vi var sugna på hamburgare och vatten. Ha. Till efterrätt blev det päronshake och chokladmuffins. Mucho gotti! Ja sen fick vi uppleva hur det var att vara de sista kvar på mcdonalds men då blev det lite pinsamt så då gick vi hem igen. En lyckad kväll helt enkelt.

Frågan är ju vad man gör idag. Man är ju ledig och allt såhär på nationaldagen. Grattis Sverige. typ. Ska man följa med päronen ut med båten, grilla och ut till sommarstugan? Det kan ju vara mys. Men samtidigt är det itne jättefint väder. Elelr jo det är ju varmt och så men det är molingt. Hade solen strålat så hade jag inte tvekat. Men hmm. Eller ska man vara hemma och inte göra allt för mkt och ta och typ ha picknic med lisa sen? Det är ju också trevligt. HM. jag hatar att bestämma. Grrrmmpöö.




sommardag!

Vilken härlig dag, strålade sol och jättevarmt. Har svårt att fatta att det faktiskt är sommar nu!

Idag hade vi endast svenska som var ganska slappt och fick mitt mvg :) så slutade vid 11. Inte dåligt inte. Då, ja vad gjorde vi då..jo vi hängde runt lite innnan vi stack inom på stan. Ja vi är alltså rebecca och jag. Hon skulle köpa ett läppglans men det slutade med att jag köpte en väska. Ha det var faktiskt inte alls meningen. Men iofs så behöver jag en ny väska, eller ja vill ha en ny väska och så fick jag syn på denna. Brun (eller kongac :P) i läder med lite snören hängandes, mkt fin faktiskt. Och så priset, det var ju helt klart det bästa. den hade kostat 699:- men jag fick den föör..dadam 149. Vilket klipp va, och då kunde jag ju inte motstå utan föll för impulsen (och rebeccas övertyglese) och köpte den. Det var lite roligt. Kanske trycker in en bild sen om jag orkar. Rebecca hittade några jättefina klänningar med. Very najs.

Ja sedan efter denna strapats så cyklade jag hem för vad jag tänkte en god lunch. Jag öppnar kylskåpet och finner ingenting. helt seriöst vi hade ingenting hemma, ja förutom typ inlagd gurka och andra konstiga burkar. Inte ens mjölk. Fattar ni, ingen mjölk. Jaha vad skulle man då ta liksom. Då blev jag depp och bestämde mig för att sola istället. Men usch vad tråkigt det är man bara ligger där och ja ligger. Stod ut i en timme sen gick jag in, utan resultat var det också men jag orkade inte mer. Gjorde en paj (tycker jag om paj? - nej) som inte var någon höjdare menmen, åt den ute iaf. Jaa och nu sitter jag här. Utan för lyser solen från klarblå himmel och jag sitter här. Blööhö på mej.

Ska kolla på treorna bal lite senare med rebecca, Lisa och Ida. Det blir trevligt nu med fint väder och allt. Balen är ju så mysig, längtar till vår. VI sticker väl ner vid 5 och kollar en stund tror jag.

Nee nu blev det visst en långt inlägg och jag är i högsta grad medveten om hur jobbigt det är att läsa så nu måste jag sluta.
Later!

good måndag!

Nu när man har en dator så måste självklart detta utnyttjas så därför kastar jag iväg ett inlägg innan skolan. Sovis idag vettni. Kanske kunde man hinna och köpa tuggumi innan skolan börjar? Hm. Förövrigt idag blir det gympa, och jag hoppas hoppas vi slipper att bad eller springa. Det bara vill jag inte nu.

Den här veckan bjuder på en hel del interessant shit, jag kommer inte ens ihåg allt som jag sagt att jag ska gå på. Men det löser sig väl. Måste åka till ikea snart med, mitt rum är i big need av lite nytt. 

Nej du ska jag pysa till skolan, samhälle next.

image43

ett litet steg i taget..

Nej jag har inte gått och dött, jag har bara varit hos mamma.
Det har väl hänt en del men allt orkar jag inte dra upp nu. Men det har varit en ganska okej vecka, ganska många lektioner osm vi inte behövde gå på. Vi har gjort klart alla våra arbeten och för ungefär en halv minut sedan skickad jag in det allra sisat arbetet  som jag gör i ettan. nu är det inget mer, finito, över. wiie vilken skum känsla. Rebecca räknade ut att vi hade gjort 85 stycken prov/inlämningar under detta året, 85 stycken my god!

Igår var en för jäkla dag, 10 timmars arbete, 40 tyskar, en hand på en illhet platta och en massa stress. Kom aldrig ifrån det där *piiiip stället. Skulle till lisa sen med så det blev lite bråttom men yeah där var det kul. Roligt folk och god mat. Kubb spelade vi med och givetvis vann vi. Sedan såg vi vääärldens skummaste film, lätt utan överdrift. Det var nån jäkla film på kinesiska utan textning och alla skulle slå ihjäl varandra och knäcka ryggrader hela tiden. Väldigt speciellt.

I fredag var en mega kulturell dag. En halv musikal på förmiddagen, konsert och sedan hel musikal på kvällen. Den var bra ändå, ljudet var fint vettni :P

Idag har jag varit på kalas med, Tompa fyllde år grattis. KOm hem för en stund sen. Vi såg på film haha Ludvig&Lovisa -96 välidgt bra den. Speciellt när Ludvig berättad att när han var liten stoppade han sin månaders gamla lillasysters mun full med läkerol. haha. Sedan såg vi
den otroliga vandringen med, jätte sorglig faktiskt. Fast döknäppa missanpassade röster. Menmen.

Nej det var något mer jag skulle säga men som vanligt sviker minnet mig. Men jag ska försöka att inte bli borta lika länge nästa gång. Och vet ni, det känns faktiskt inte alls så jobbigt att gå till skolan imorgon fats det är måndag och allt. Tänk om det alltid hade kunnat vara såhär.