onsdag

Måste alldeles strax sticka till skolan men tänkte att ett litet inlägg hinner jag väl med. Ska till mamma sen så då blir det lite svårt för det ju, suck. Helt okej med skola idag, jag menar går bara en lektion så slutar halv 10. Perfekto. Och jag menar hur mycket kan man hitta på när man har lämnat in böcker och haft betygssamtal? Ne precis.

Det märks verkligen att det börjar närma sig sommarlov nu. Överallt i skolan är det betygssamtal, inga riktiga lektioner och så städer folk sina skåp. Jag har nog lite svårt att inse att det är så nära. Om två veckor har vi slutat ettan. skumt.

Middagen at lisas place igår var mktmkt trevlig. God mat också förden delen och smarrig efterrätt. Fick ju se kretebilder också hah, 75% av dem  var på lisa, nee de var fina. Och nu har jag mina alldeles egna kretaöronhängen! Jättefina! väldigt snällt, de ska bli mina nya favvisar.

Nej nu måste jag verkligen rusa, tyskan väntar! Ha en bra dag!


lisas birthday!

jaa guda längesen sen jag skrev. har så mycket jag vill säga egentligen. Men just nu minns jag ingenting alls. Ni förstår det är så att jag börjar tappa minnet, på grund av stress och för mycket information. En del tappar minnet en del tappar andra saker.

Men jag kan ju börja med att berätta att bästaste Lisa fyller år idag! Stooort grattis på henne. Lisa är en braig människa som jag tycker om ♥

Den här dagen blev ju inte alls som tänkt. försov mig i morse. svenskan var okej, ganska kul och typ skriva en "filmscen" om stress haha, stackars lilla utarbetade trebarnsmorsa. Hade ingen samhälle o historia idag (skööönt) så slutade efter tyskan. Ja den där satansjävlapiss tyskan. Var helt sur efter den, eller ja mer uppgiven får jag väl säga då. Hade en dissusion om min situation med halva lisas klass kändes det som haha.
Efter detta behövde jag in på stan för ett ärende. Men sen kunde jag inte bestämma mig (förvånad?) så jag skulle cykla hem. Men då träffade jag farmor och kusin. Farfar skulle köpa nya göasögon så de väntade på honom. såå jag stod och praatade med dem länge och tog för mig av godis hos optikern hö glupsk. sedan ville farmof bjuda på fika och inte kunde jag säga nej så då blev det fika så jag kom i princip nyss hem.

Och nu är jag stressad. AAH. Har jag kommit på ett samhällsämne ännu? SKJUT MIG! Borde fan skrivit halva nu och pluggat på religionen. Men istället sitter jag här hinner inte ikväll för måste fixa lite grejer nu. suck. Ska på middag hos lisa ikväll med. Deeet är naajs!

måste stressa vidare nu!


ARG

Hinner bara med ett snabbt litet inlägg, sitter up hos grannen. skämmigt. Men ajja. Skulle bara berätta att jag är arg. arg över det mesta faktiskt. GRR, watch out.

Men är iaf pissigt sur över att jag råkade vara hos mamma idag där datorn inte fungerar. Och vad händer då? Jo då har lilla lisa lyckats få tag i en dator där nere i härliga kreta (jag antar att det är härligt) Men då kan inte jag prata med henne! BUHÄ. Var helt desperate, hispade runt hurlänge som helst och försökte lösa det men icke. Jag som verkligen ville prata med damen. Nu får hon allt ta och komma hem snart! Fast det gör hon ju ifs med på lördag :D:D:D. Men tills dess tänker jag vara arg. Bara så ni vet.

Nej nu måste jag BÖRJA skriva på jmitt engelska arbete som ska in imorgon. shit vad arg jag är. Men nej föst ska jag gå och äta lite jordgubbar!

pissigt

Är såarg på mig själv. Har bara suttit och glott in i dataskärmen i typ 4 timmar. VAd har jag åstkommit? INGET. Ja ni hörde rätt, ingenting. Pissapa. Först tog det en evighet att bestämma ett ämne, sen hittar jag ingenting om det och allting bara blir blää. Så onödig tid med. GAH slå mig.

NU ska jag iaf titta på desperate. Eller oj nu borrar dom i det rummet. jiihoo.


flyttad skolavslutning

Jaha, då har dom tydligen flyttat vår skolavslutning?! Till tisdagen från onsdagen. Om vi behöver vara i skolan på onsdgaen suger det ju, då blir det ju helt skevt. Men behöver man inte det så är ju allt frid och fröjd, det blir ju bara sommarlov en dag tidigare! :D

Har precis intagit en väldigt lyxuös måltid bestånde av ärtsoppa och knäckebröd. Yes min pappa han kan han. Ja iaf värma färdig soppa..ja.

Det ringde ett telefonnummer som jag tyckte mig känna igen. Då blev jag så nervös att jag råkade lägga på. Det var kanske inte så bra. Nu är jag helt orolig i själen. aah.

Nu back to William the qonqueror!

image42 soooommmar nuu!

fiiint väder!

Såå skönt med en dator där internetet fungerar! det är hopplöst. Visserligen är den här datorn också helskum och kan få ett ryck och stänga av sig när som helst. Det är jäättekul när man sitter och skriver värsta långa grejen. Well well.

Ja idag då, grymme fint väder! Jättevarmt och sol, härligt! Nu kan det fortsätta såhär tycker jag. Hade mitt muntliga NP i tyska idag. Ha säger jag bara. kaass. Men nu är det bara läs kvar imorgon sen så. Måste knäcka lite smarta ideér idag. Vad jag ska skriva om på engelskan och nu i samhälle också, hm det tål att tänkas på.

Förresten shopping lista från Malmö:

♥ Jeans. Skulle köpa ljus men nu blev det ju inte riktigt så men var i big need så.
♥ Vitt ribbat linne
♥ Vitt t-shirt med lite krusidull
♥ Grå kjol
♥ Typ korallfärgad t-shirt
♥ Halsband (mitt och Rebs pluggis halsband)
♥ öronhängen

Ja det blev ju lite ändå, men inte allt det jag behövde. Men men det kommer fler gånger.

Nej nu ska jag gå och vara smart, eller kanske gå ut lite? Jaa vi får se. Ciao!


I väntan på gympan

Bara för att jag inte har ågon dator som funkar hemma så måste man ta till desperata metoder. Det är därför jag nu står i skolans entré och skriver. lite halvskämmigt. Väntar på att gympan ska börja. Det kanske blir guldboll eller något annat spännnade. Hade för enstund sen mitt seminarie i Kalla Kriget. Fy fasiken var nervös jag var. Det var hemskt. Men det var inte så farligt sen. Han ställde nästan inga frågor till mig nästan sa ifårn när jag försökte svara på en fråga. hm. Riktigt skönt att ha det gjort nu iaf. Ingen mer historia wiiie!

Jaa sen sist har det ju hänt en hel del. Varit på bio med LIsa och GUstav, Spideman 3. Den var bra den :) Och så har jag och rebecca såklart varit i Malmö :D For some serious shopping. FÅr berätta om det en annan gång. JObbat har jag också gjort (blää) och pluggat en massa.

Nej nu måste jag kila till gympan! Det bästa med idag ör ändå att vi slipper massa lektioner i och med seminarumen så efter gympan slutar jag! Inte helt fel.

news

Vad får jag reda på vid maten ikväll? Jooo att de små töntarna har sagt upp ett visst tv-abonnemang. Nämligen det med kanal 5! GRRRRR. Nästan det enda jag tittar på nuförtiden är på femman, det är i princip bara grey´s och desperate som jag ser. Och nu ska de ta väck det! Fåck, jag tänker bo hos mamma. Varför inte iställer ta bort trean, den är det ändå ingen som tittar på. Men nej ojsan vi råkade välja det här abonnemanget som vi visst inte kan säga upp förrän våren 2008, ojdåojdå. Jag blir gaalen.
Ikväll är det ju förresten DH, då får jag väl titta på det en sista gång här då, snyft. Eller neeeej, tv:n däruppe är ju urkopplad. Nu måste jag gå och slå någon..mördarblick.

Jag blev tvungen att ta en ipren, det gick inte. (kan tilläggas att jag aldrig äter piller av den sorten) men gjorde jag någon tyska för det? nixpix. Har typ läst en sida grammatik, I´m hopeless. jaahaja Emmy då har du bara 18 sidor grammatik till att lära dig. Sen trycka in så många ord och uttryck som möjligt. It´s gone be a loong night.

Nej nu ska jag lägga mig på golvet och göra tyska (allt för att jag inte ska nå datorn). Ciao!

 no more?


aaa..

..aaaa! Mitt huvud sprängs och mina ögon trycks ut. gaah. Och jag måste plugga tyska. muntert.


attjoattjoprosit

Trodde aldrig den här tidagen skulle ta slut, den har varit extra jobbig i med att jag är så förkyld. Bläää, jag bara snörvlar och snorar. Tänkte gå hem typ 5 gånger idag, men jag stannde kvar. Vi fick iaf sluta tidigare från historian. Det tackar man för.

Idag blir det till att plugga tyska, nationella skriv imorgon :S utan ordbok, my goodness. Men vi har iaf bara en lekiton imorgon, sedan loov :) eller ja, vi måste ju plugga en massa då men iaf. Alltid skönt med kortis vecka.

Igår fick vi väldigt skum information av C, att han härstammar från en urkrainsk bonde(?) haha. Han blir bara udnerligare för var dag. Igår kom Julias skiva med, eller julias och julias, musiklassens skiva som hon är med på. Det var roligt. Det finns verklingen en del där som sjunger grymme bra. En sån skulle man varit.

Nej nu ska jag gå och snörvla vidare! Prosit!

bibblan

står i skolan och väntar på att segbecca ka ge upp hiastorian. Själv har jag gett upp för längesedan. OCh jag skyller allting på min förklyning. Snörvel :P.
Nej hinner inte berätta mer för snart kommer den en kinkig bibliotikarie. Jag ska gå och anfalla rebecca istället. So long!

flopp och födelsdag

Jaa..ojdå. Det gick ju inte jättebra för The Ark igår. En stor fet flopp skulle jag vilja säg. 18 plats, så dåligt var det inte. Nejnej.
Kanske lite kass teknik som gjorde att framträdandet inte kom till sin rätt. Men det största problemet är ju helt enkelt att man röstar på sina grannländer. Det land med flest grannländer och hyfsad låt vinner. Sverige har helt enkelt för lite grannländer. Och jag tycker att det är så sjukt tråkigt att det ska vara så. Undrar hur länge eurovision kan hålla på innan det flippar ut totalt. För just nu är det  ingen tävling om bästa låt som det var förr. Jag önskar att jag hade fått vara med förr, för nu känns det inte som att Sverige kan vinna, någongång. Vad ska vi då skicka liksom? Nåt heltknäppt utflippat i stil med Ukraina? Det var nog i princip det värsta jag sett i mitt liv. Och de kom tvåa, det säger nog allt.

Nåja, nog med klagandet. Nu är det det  ju så att syster fyller 15 år idag. Ett stort fett grattis till henne. Så har  hon fått värsta musikspelar mojjen. Jättekul för mig som har rummet brevid henne, jättemysigt verkligen. Nej men vi har firat henne nu på morgonen. Klockan 1 blir det kalas, det blir nog najs. Och så får man ju tårta, det vet jag :). Men innan dess måste jag sticka över till mamma och städa, rummer är k-k-katasrofalt.

Eftersom det blir mamma nu ett par dagar så innebär det att jag inte kommer att ha tillgång till internet eftesom hela daton är kapputski. Så inget bloggande på ett par dar. blöööö.

Ha det bra pepole!

image40

ESC 2007! ¢¾

Jaa, då var det snart dags. Lite mer än två timmar. ih. Självklart blir det en massa fross och diskutioner om kvällens läge hemma hos Bäccis. Det kan ju inte bli annat än toppen!

Jaa, och hur går det då ikväll? Ja för vissa är The Ark segertippade. Och inte mej emot. Hade gärna sett att Sverige får vinna igen, det var ju ett tag sen nu. Men sedan är det ju dom där östländerna som det är så mkt prat om. (Och där är det väl mest prat om att Serbien ska stå som segrare.) Visst de röstar för det mesta bara på varandra (sjukt störigt) men hallå man behöver ju inte blåsa upp värsta kriget för det. Öst mot väst liksom. Det här är ett nöjesprogram, en musiktävling men det börjar ju helt klart bli lite väl allvarligt. Jag tycker det är så löjligt. Fokusera inte så mycket på öst, väst och länderna utan låt bästa bidrag vinna, right? Men jag kan väl tänka mig att The Ark hamnar någonstans topp 5, men såklart hoppas jag på en seger :P.

Nu ska jag ta och fixa mig i ordning lite, komma i stämning.
Ha en bra eurovisionkväll folks!
image39

presentjakt

Jo nu har nog det mesta löst sig. Det blev stan med lillasystern istället. Nu har jag köpt klart presenterna till Julia, hoppas det blir bra. Hon är lite svår. Felicia skulle också köpa present så det var typ det vi höll på med i en evighet.

Men åt lunch och fikade gjorde vi också, på Relaxa. Där träffade vi Madde och Lisa. Det var trevligt. Men de stackarna var tvugna att plugga, det är helt sjukt vad mycket de har. Men de där damerna är starka så de kommer att fixa det! Och Lisa som i princip är sjuk, inte kul alls.

Men snart åker hon till Kreta. Om en vecka närmare bestämt. Fatta lyx. Jag vill också. Så härligt. Varmt, vackert och så skönt att slippa undan allt hemma. Brun kommer hon bli också. Shit det påminner mig om att jag MÅSTE sola nu snart, jag har blivit hel blek. blö. O sen ska hon åka med bara sin mamma också, det är helmys ju. JA, JAG ÄR AVUNDSJUK!

Kvällen är också bestämd nu, det blir hemma hos Rebecca. Äntligen Eurovision. Måste verkligen börja ladda upp lite nu, liksom hallå måste vara taggad till tusen :P.

Nu måste jag slå in presenter! Ciao!


Today is the day

Gårdagskvällen var kul. Började med att jag, lisa och sara cyklade till Bäk (i regnet). Vi hängde där en stund, diskuterade outfits och sådära innan vi cyklade vidare till festen. Helt okej, mkt folk, golv som vi trodde skulle brista och så vidare. (jag fick också träffa rebeccas besatte beundrare, det var..eh spännande).

Idag har inte det hänt så mkt alls, lite problemas här och var. Eller problem och problem. Mer saker som måste lösas. Måste få tag på min lille moder som givetvis stängt av mobilen, övertygad som hon är att hon kommer dö i förtid av strålningen. Suck säger jag bara. Ja sen är ju då frågan om det blir stan, 11 maj eller vad som tusan händer. Måste ta ansvar för en tårta också. Hm. Det är synd att man inte kan tjuväta tårta utan att någon märker det, hah.

Jaamen vad är det annars för dag idag? jo det är ju dagen för EUROVISION! :D älskaälska. Fatta vi har längtat efter det, sedan finalen i melodifestivalen. Och nu är dagen bara här, och jag har inte laddat alls. Det är för uselt, har typ ingen koll alls. Men jag ska försöka att ordna upp det här och rapportera lite om kvällens läge senare.

Later!

I´m not sure

Yes, som vanligt har inte cp-datan funkat så jag har inte kunnat blogga. Men nu så. :)

Tjaa. vad har då hänt sen sist? Idag har jag iaf haft Matte Nationella. Och fy helvete i pisshagen vad dåligt det gick. För det första är det fel, och för det andra så hann jag inte börja på den sista uppgiften. Usch annamej. Det här går vi och begraver någonstans tror jag.

Efter skolan blev det fika med Rrrebecca och Lisa, det var mys. Sedan traskade jag och Reb runt lite på stan, köpte present till systis som fyller år på söndag, fast hm måste köpa något mer men vad? Och så var jag tvungen att införskaffa gelkuddar till mina pumps så att jag inte dör i kväll. Ska nämlich på fest, en classmate fyller år. Men hm det har väl spårat ut lite men får hoppas att det blir kul. MEn vet i fasen vad jag ska ha på mig i övrigt. Det tål att tänkas på..

Nej nu måste jag gå och dona lite. Ciao!

farfar

Står i skolan, har precis slutat. Lyx ingen matte idag så slutar tidigt. Mkt härligt. En nästan helt ledig dag. Okej, måste plugga en massa men ändå.

Tyska hör idag då, hm gick sådär. får väl se..

Idag fyller Faffi år, grattis :) Så sen blir det kalas. Och tårta? :D Det är bara att hoppas.

sms 23:21 : you got the biggest angxsiety I know. Sleep well :)

que?

Emmy, har du dubbelhaka?!

Jaha, nu är det konstaterat - jag börjar få dubbelhaka.

dumma datorer

Lyckan över att datorn fungerade blev inte långvarig då den redan samma dag kollapsade igen. Suck, och denna datorn är också helt knäpp, bara stänger av sig hela tiden. Ja jag säger då det.

I helgen hanns det med en hel del kul. Brännboll, fika, nattvandring med liisen :)  och jobb. Gårdagen var som vanligt. Idag spenderades hela förmiddagen med nationellet prov i matte. Tyckte det gick hyfsat först men det visade sig att jag hade fel på massa saker och missat massa mvg-uppgifter. Men men..inte så mycket att göra åt nu. Vi får väl se hur det går.

Annars idag blir det lite plugg och så desperate såklart! :)

Imorgon är det hörförståelse i tyskan :S hjäälp! Måste spetsa mina tyska öron, haha. Och så fyller farfar år, så då blir det lite kalasande.

Helgens roligaste:
- Alltså så cyklade jag in i en häck..
- Aaa..
- ..asså en växthäck, inte en människohäck!

Hahha, neehee? :P Lisa är en rolig sak.

Förresten, på lördag är det eurovision :D me laijk.

Bocksmock

Finally funkar datorn hos mami min. Det har ju varit helt hopplöst. Och igår kom jag inte in på bloggen hos pappa, satt i typ en timme och bara försökte, men icke. Nåja en del annat klarades av igår.

Började med nationellt prov i engelska i typ två timmar. Jag och Bock fick glatt knata in till en annan klass och göra provet, men visst. Kan ju inte påstå att det gick sådär höjdarbra, var osäker på läs men om man jämnför den med hör så var den ju bra för hör...uschusch. Hann inte med alls. Ajja..dagen fortsatte som vanligt. Sedan blev det utevecklingssamtal och det gick väl bra, han var lite mer positiv denna gången "Emmy äärrää duktig och eeh väldigggt odramtaatisk." Yes, thats me ;).
Övningskörde med paps också, haha jag hatar att köra så hemskt. Men jag måste ju lära mig någon gång. Körde faktiskt i 2 nu, så kan växla lite haha och körde en liiten bit på vägen. Fattar inte hur jag ska lösa allt detta ute i trafiken sen!

Dagen har följt de vanliga fredagsrutinerna. Stan med bock, sedan åt vi på Relaxa. Ha, ordnade till menyn lite så att den skulle passa mig. Bytte pesto mot vitlöksås, riktigt gott faktiskt! Träfffade Sara och Ida också, trevligt. Sedan pös vi vidare på stan. Köpte faktiskt ett linne, på mq. Det var ju inte riktigt vad jag ahde planerat men ändå, det är alltid kul med lite nytt! Om jag inte hade varit så lat så hade jag tagit en bild och lagt ut, men tyvärr. Det är iaf vitt, gult och typ orange/rött. Vårit! Fick tuggumi på köpte också, haha oväntat. Och snacka om en annan oväntad tuggumi-upplevelse för min och bocks del. Lycka, lr vad?

Ikväll blir det kanske Liis, om hon hinner med mig ;) Och imorgon brännboll, haha, jag suger men vad fasen?


jag har en dörr.

Jag och datorn alltså, vilket par.

Idag har jag fått en dörr till mitt rum. Det var bra tycker jag. Nu behöver jag bara lite möbler också. Skulle inte vara helt fel. Ska snart pysa över till min moder hade jag tänkt. Måste ta tag i samhällsprovet. Städa borde jag också göra. Rummet är ett enda kaos. Jobbigt att datorn fortfarande inte funkar hos mams, det gör mig knäpp.

Skönt med bara en lektion imorgon iaf. Eller lektion och lektion, ska bara till skolan och göra provet sedan är man ledig resten utav dagen. Fast lite trögt att det är mitt dagen. Men men.

Nej nu ska jag bege mig. Ciaao focks!


Maj!

Kom på en rolig sak...

Nu är det maj! :D och maj = jätte mycket vår och maj är i princip sommar. iih.

Jag gillargillargillar maj.


Whaaeelborg

Då var valborg över. Det blev trevligt ändå. Lina bestämde sig för att hänka på, najs. Det var längsen nu. Rebecca kom hit, sedan stack vi ner på stan och åt lite granna. Tog en snabb sväng förbi elden innan vi bestämde oss för att kolla läget på en fest. Men hm väl framme svek våra nerver oss och jaa, alltså de där ungdomarna är läskiga varelser. Så vi ehmm..lånade Rebs kusins trädgård lite granna kan man väl säga. Men en spannande dam i fönstret skrämmde oss så vi tog oss i kragen och gick ut. Vid det här laget var jag i extrem behov av en toalett. Men icke, så det vara bara att knipa.

Vi stannade dock inte där utan gick vidare tilll en annnan fest. Hah där träffad vi på en gammal klassmate till mig och lina, Det var lite kul. Mkt folk på festen iaf. Fast jag och Lina hängde mest utanför och diskuterade lite allmänt viktiga saker som tuggumismak och sådära. Måste verkligen hälsa på tösen i Eksjö någon gång. Där stannade vi väl ett tag innan det var dags att gå vidare. Svinkallt ute var det också jaa. Lämnade av Lina hemma och då fick jag äntligen gå på toa. Sedan traskade jag och Reb den långa vägen hem.

Och nu sitter jag här och har lite problem med en viss ung man. Usch vill inte men varför måste han hålla på. Ghaa. Är hemma själv med så vill inte gå ner där nere och lägga mig, det känns ju lite läskigt. Och som sagt, jag är en liten fegis :P