I survived monday

Jag klarade måndagen och är som jag lovade, tacksam. Men äännu gladare kommer jag vara imon klockan 4, för då är tisdagen också slut och det innbär i princip att veckan är slut. :P

Provet nästa vecka blev iaf flyttat. Så skönt, blev ungefär 2 kg lättare även om det hade varit skönt att ha det avklarat. Vi har istället gjort massa små  grupparbeten piss saker som jag anar kommer gå käpp rätt åt helvete. På idrotten hade vi värsta magträningen, helt mycket (jaaa om man jämnför med vår idrott i vanliga fall alltså) men det var väl bra med lite träning inför sommaren.

Skulle egentligen tränat, gympa. Men tillslut blev det inte så. typ ingen skulle gå och innerst inne ville jag inte. Den är så seg, fast ja roligast av medelgymporna men ändock seg. Så det blev inget, usch min lilla latis. Var iaf istället ute och sprang en runda. Givetvis börjar det efter ungefär 100 meter spöregna och blåsa. Lyckat. Men det gick väl. Sprang i skogen och det började bli mörkt och jag hatar att var ai skogen när det är mörkt. Så av ren rädsla sprang jag snabbare än vanligt. Haha, bra taktik det där.

Ikväll blir det tyskaplugg och lite historia. Och givetvis lite tv, 100 höjdare!!! måste ju se iaf leiffie dyker upp :P
Kanske blir det också en PW med Lisa. vi får väl se hur det blir med den saken.


Kommentarer
Postat av: avis bexo

ÄÄÄÄÄÄMMMMYYY, måste bara få det ur mig: du är så mega mega duktig!!! vet du hur tränad du kommer vara till sommaren? Dessutom vill jag varna dig!! för om du fortsätter i den här takten, lär du inte få se röken av mig i sommar för jag kommer inte vilja bada med dig, utan att vira in mig i en heltäckande kroppsstrumpa, eftersom jag kommer känna mig så otränad om jag visar mig vid sidan av dig, det vill du väl inte riskera? (haha).. Du springer ju typ konstant, varje dag liksom. Åh, vad dålig jag är...you make me feel like a big loser. Ville bara säga det! Fast det är ju bra på ett sätt att du är så "hurtig", för då måste ju jag också springa!! japp, där bestämde jag mig. inga mer bortförklaringar, inga mer förkylningar, för imon blir det löprunda, vad som än händer och oavsett näsblod (haha) annars kan jag inte frossa på lördag, och det vill jag inte riskera.. ps. du borde bli kompis med "blinkey" för ni är säkert lika starka nu, med tanke på din träning ds.)

2007-03-05 @ 20:51:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback